2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Öncelikle inşallah 200tl yeter
Geçerse bence sen bir şey deme ama eşin desin. Senin dünyadan haberin yok 200tl ye anca hırkasını aldık gibi şaka yollu takılsın geçin.

Öncelikle inşallah 200tl yeter
Geçerse bence sen bir şey deme ama eşin desin. Senin dünyadan haberin yok 200tl ye anca hırkasını aldık gibi şaka yollu takılsın geçin.
Bence yetmez. Geçen sene 240 tl tutmuş arkadaş dedi. Hesaba havale etmiş, sormadan. allah razı olsun, bişey demedim düşünmesi yeter, Ama keşke sonrasında ne yaptınız die sorsa. Samimi gelmio bana hiçbişeyi. Başından savmış gibi geldi. Keşke vermeseydi dedim kendi kendime. Diğer torunlarına öyle deil birde. Ondan da biraz kırıldım

canım bence hiç takılma. inan ne kv ne kp aldıkları benim tarzım değil ama düşünmeleri bile yeter diye teşekkür ediyorum asla beğenmediğimi belli etmiyorum. para verseler aynı şekilde hiç konusunu bile açmam. zaten benimkiler yapmadıklarını bile yapmış gibi konuştukşarı için söylemelerine alışkınım artık.

Aynen cnm öyle yapıcam artık. Samimi olsa ne yaptınız die sorardı sonrasında. Ama sormayacak, sorarsada saol derim, üstünü biz tamamladık derim. Ayrım yapıo biraz. Ona canım sıkılıo

Kızlar mamaları açıldıktan sonra ne kadar sürede tüketmeliyiz. Yani kullanım süresi var mı

Bende merak efiyorum bu konuyu üstünde 3 haftada yaziyor
Ya şimdi eşim 800 gr lık almış baya uzun gidecek gibi bize bazen hiç vermiyorum bazen günde 1 kere o yüzden ne kadar kullanabilirim sormak istedim.

Benim kvde öyle canım o yüzen anlıyorum seni ben olsam ya hiçbir şey söylemezdim yada alışverişe çıktığımın ertesi günü hal hatır sorma bahanesiyle arayıp işte bizde dün alışverişe gittik kızımın ilk okul malzemelerini aldık babaannesinin gönderdiği parayla da okul kıyafeti ücretinin bir kısmını karşıladık işte Allah razı olsun tarzında laf arasında söylerdim sanırım
Kızlar mamaları açıldıktan sonra ne kadar sürede tüketmeliyiz. Yani kullanım süresi var mı
Kutunun üstünde yazıyor genelde canım bendekinde 3 hafta yazıyor ama bence koku, renk ve kıvamında değişme yoksa fazladan 1 hafta daha kullanılabilir o tarihler biraz tedbir amaçlı erken veriliyor

Canim
Sanmıyorum neden ciddi bir sorun olsunki..
Cevabın için çok teşekkür ederim. Dünden beri hala aynı yarım saat uyuyor alarm kurmuş gibi inan yildim. Sağlıklı olsunda varsın uyumayim diyorum ama enerjim yok. Bı bebek nasıl dayanabilir anlamıyorum. Fön makinesi rahatlatıyordu ona da alıştı. Eşimle tam 55 dk salladik uyur mu ki diye uyudu tam 33dk da kalktı kollarimzda güç kalmadı. Ne yapayım.nereye gideyim kime sorayım öyle yalnızım öyle çaresizim ki. Uyanık.kaldiginda ağlamasa baksın diyecem sürekli ağlıyor bide bı göz yaşı vat doğduğundan beri şakir şakir. Bugün balkondan bu müzik duydum hüngür hüngür ağladım depresyondayim

Şu saat olmuş hala uyku yok bizde dün gecede uyumadık doğru düzgün gündüzde saatlerce uyumus gibi enerjiye sahip

Günaydın kızlar

Ben memlekete geldim, düzen iyice bozuldu. Doğru düzgün emmiyor hep kavga.. Bir de regl oldum o ara süt hepten azaldı. Bitince düzeldi sanki ama Şimdi de kaka yapmıyor 5 gündür.. Ne yapsam var mı öneriniz Yetersiz beslenmekten de olur diyorlar, çok moralim bozuk..

Dün akşam üzeri içli içli ağlayıp durdu, susturamadık. Arabada emip sakinleşirdi orda da çıldırdı. Evde sonunda sızdı 15 dakika sonra kalkıp epey emdi. Meğerse açlıktan ağlıyormuş yaa, hiç çiş yapmadı saatlerce..

teşekkür ederim canım.

Canım biz de aynı durumdayız meme reddi yaşadığımız dönemden kalma huyumuz memeyi her zman kavgayla aliyouz ve kakasını hep 7-10 gün arasında yapıyor ben yapsın diye iki çay kaşığı zeytinyağı sabah iki akşam verdim ona rağmen yapmadı bugün 6. Gün ama yaparken rahat yapıyor kabız değil, birde anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…