Bende öyle duydum ama bı zamana kadar hep düzenli olunca ister istemez kafamı kurcalıyor. Zeytinyağı verdim ama faydası olmadıCanım biz de aynı durumdayız meme reddi yaşadığımız dönemden kalma huyumuz memeyi her zman kavgayla aliyouz ve kakasını hep 7-10 gün arasında yapıyor ben yapsın diye iki çay kaşığı zeytinyağı sabah iki akşam verdim ona rağmen yapmadı bugün 6. Gün ama yaparken rahat yapıyor kabız değil, birde anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diye duymuştum
Canım ya çaresizlik zor tabi haklısın.. Dr ne diyor bu duruma benzer durumda bir arkadaş vardı diyet yapmaya başladı şimdi sorunları azaldı bayağıCanim
Cevabın için çok teşekkür ederim. Dünden beri hala aynı yarım saat uyuyor alarm kurmuş gibi inan yildim. Sağlıklı olsunda varsın uyumayim diyorum ama enerjim yok. Bı bebek nasıl dayanabilir anlamıyorum. Fön makinesi rahatlatıyordu ona da alıştı. Eşimle tam 55 dk salladik uyur mu ki diye uyudu tam 33dk da kalktı kollarimzda güç kalmadı. Ne yapayım.nereye gideyim kime sorayım öyle yalnızım öyle çaresizim ki. Uyanık.kaldiginda ağlamasa baksın diyecem sürekli ağlıyor bide bı göz yaşı vat doğduğundan beri şakir şakir. Bugün balkondan bu müzik duydum hüngür hüngür ağladım depresyondayim
Ay maşallah bal gibi elini yerim ben senin
Çok şükür daha iyiyim annem olmasa napardım bilmiyorum. Kadın bir haftadır beni geceleri kaldırmıyor sütümü sağıp bırakıyorum sabaha kadar o bakıyor bebeğe. İyice toparladım öyle olunca. Emzirmek istiyorum ama geçen denedik sanırım biberona alışmış almak istemiyor iki çekip kafasını sallıyor geriye doğru çekiliyor.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah,ah bu erkekler neden böyleler bilmem.hepsi öyle değildir tabi ama çol çocuktan yorulup çekilip dinlenme sadece onlara mı var bilmiyorum ki,biz olsak bir gün duramayız özlerizI
Çok şükür daha iyiyim annem olmasa napardım bilmiyorum. Kadın bir haftadır beni geceleri kaldırmıyor sütümü sağıp bırakıyorum sabaha kadar o bakıyor bebeğe. İyice toparladım öyle olunca. Emzirmek istiyorum ama geçen denedik sanırım biberona alışmış almak istemiyor iki çekip kafasını sallıyor geriye doğru çekiliyor.Nereye kadar sağıp vereceğim bilmiyorum. Bugün ikinci ay kontrolümüze gittik 6480 olmuş kilosu boyu 63 cm maşallahı var ama işte anne yüreği emsin istiyorum. Eşime gelince hala Giresun’da. Bugün dönecekmiş. Gittiğine bin pişman oldu bana evinde bekle beni diyor ben annemle memleketime gideceğim. İyice gözümde düştü. Hiç onunla konuşmak oturmak istemiyorum. O yaptıklarından sonra iki gün ağladım sonra işim buz gibi oldu. Şimdi ciddi bir şekilde boşanmayı düşünüyorum kendisi sanki hiç bişey yaşanmamış gibi hayatımlı Mesajlar atıyor. Delireceğim. En zor günlerim gitti şimdi gelmesinin ne anlamı var. Bide bana ikimizde kafa dinledik diyor şaka gibi. Valla allah eşinde düşüncelisini akıllısını versin. Gelince konuşup bitirmeyi düşünüyorum. Tek sorun tayin hakkım yok. Sözleşmeliyim. Aynı şehirde nasıl olacak. Ailem uzakta tek başıma kalınca zorlanacak mıyım bunlar yoruyor. Ondan bize ne koca ne baba olur gördüm. Kimseye yaşatmasın bu hayalkırıklığını. Çocuğum için de katlanacak biri değilim. Çünkü çocuk herşeyi hisseder kavga gürültü ve sevgisiz ortamda büyüyeceğine böyle büyüsün diyorum. Valla aklım çok karışık kızlar
Hakkında hayırlısı olsun. Kendi kendine kurup, düşünüpte kendini daha da fazla gaza getirme yinede cnm. Tmm burnu sürtülsün ama seviyorsan, çocuğununda bi aile ortamında büyümesini istiyorsan, iyi bir insansa yinede bi şans ver bence. Çünkü dünya çok bozulmuş, herkesin eşinde sorunlar vardır emin ol, kimse mükemmel değil. Bir daha düşün, öyle karar ver sen yinede. Bir yuva kolay kurulmuyor. İnsanlar neleri affedior, bunlarıda düşünI
Çok şükür daha iyiyim annem olmasa napardım bilmiyorum. Kadın bir haftadır beni geceleri kaldırmıyor sütümü sağıp bırakıyorum sabaha kadar o bakıyor bebeğe. İyice toparladım öyle olunca. Emzirmek istiyorum ama geçen denedik sanırım biberona alışmış almak istemiyor iki çekip kafasını sallıyor geriye doğru çekiliyor.Nereye kadar sağıp vereceğim bilmiyorum. Bugün ikinci ay kontrolümüze gittik 6480 olmuş kilosu boyu 63 cm maşallahı var ama işte anne yüreği emsin istiyorum. Eşime gelince hala Giresun’da. Bugün dönecekmiş. Gittiğine bin pişman oldu bana evinde bekle beni diyor ben annemle memleketime gideceğim. İyice gözümde düştü. Hiç onunla konuşmak oturmak istemiyorum. O yaptıklarından sonra iki gün ağladım sonra işim buz gibi oldu. Şimdi ciddi bir şekilde boşanmayı düşünüyorum kendisi sanki hiç bişey yaşanmamış gibi hayatımlı Mesajlar atıyor. Delireceğim. En zor günlerim gitti şimdi gelmesinin ne anlamı var. Bide bana ikimizde kafa dinledik diyor şaka gibi. Valla allah eşinde düşüncelisini akıllısını versin. Gelince konuşup bitirmeyi düşünüyorum. Tek sorun tayin hakkım yok. Sözleşmeliyim. Aynı şehirde nasıl olacak. Ailem uzakta tek başıma kalınca zorlanacak mıyım bunlar yoruyor. Ondan bize ne koca ne baba olur gördüm. Kimseye yaşatmasın bu hayalkırıklığını. Çocuğum için de katlanacak biri değilim. Çünkü çocuk herşeyi hisseder kavga gürültü ve sevgisiz ortamda büyüyeceğine böyle büyüsün diyorum. Valla aklım çok karışık kızlar
Iciyorum cnm arada bende bebek biskivisi ile cnm cok istiyorKızlar siz market sütü içiyomusunuz? Gaz yapar diye bayadır içmiorm ama kakaolu bisküvilerin yanında falan canım istior bazen
Ben içiyorum canım market pek almasak da köyden geliyor.gaz olur diye tüketmediğim az şey var yoksa herşeyi yiyorumKızlar siz market sütü içiyomusunuz? Gaz yapar diye bayadır içmiorm ama kakaolu bisküvilerin yanında falan canım istior bazen
Valla be güzel olurIciyorum cnm arada bende bebek biskivisi ile cnm cok istiyor
Ben içiyorum canım market pek almasak da köyden geliyor.gaz olur diye tüketmediğim az şey var yoksa herşeyi yiyorumKızlar siz market sütü içiyomusunuz? Gaz yapar diye bayadır içmiorm ama kakaolu bisküvilerin yanında falan canım istior bazen
Valla be güzel olurIciyorum cnm arada bende bebek biskivisi ile cnm cok istiyor
Yapsın yapsın yapmaması daha kötü kızKızlar biz yeni bir huy edindik. Gece 3-5 arası uyanıp ıkınıyoruz sıçıyoruz emiyoruz sonra zar zor uykuya geçiyoruz. Tam 2 saat sürüyor bu. Sonra 6.30-7.00 arası tekrar uyanıp kaka yapıyor ve bir daha uyumuyor.
Günde 5-6 kez kaka yapıyor zaten ama gazla gelen az bir kaka değil bu. Dolduruyor bezi fışkırtarak. Bir de büyük insan gibi osurarak. Biz nasıl bitiricez bu kaka olayını anlamadım.
Süt ürünü ve yumurtayı kestim alerjisi vardır diye. Hiçbir değişiklik yok. Yavrum çok zordayız kakayla
Yapsın yapsın yapmaması daha kötü kızkıçının başında bekliyorum çaresizce
SormaAllahım ya o da huzursuz ediyordur illa ki sürekli ıkınıyordur seninki de. Ama bizimki de huzursuz böyle de hep ıkınıyor. Bugün bütün gün inledi ya. Sıçınca kahkaha atıyor artık
İshal mi oluyor anlamıyorum ki gaz bombası gibi çıkıyor.
SormaAlerji de yapabiliyormuş onu, sizinki de biraz alerjik ya
Vallahi alerji işi çok zor haklısın.. Uyku düzeni bizde de hak getire..Evet ama çok dikkat ediyorum valla eti de kesicem en sonunda galibauyku düzeni bozuluyor benim de tabi ki
Ne güzel yapsın valla.bizde de tam tersi yapamamaya dolayısıyla daha çok ıkınma ve huzursuzluk başladı kaka konusunda.bugün dr kontrolü vardı iki ay normal diyor doktor zorlanmasına ıkınmasınaKızlar biz yeni bir huy edindik. Gece 3-5 arası uyanıp ıkınıyoruz sıçıyoruz emiyoruz sonra zar zor uykuya geçiyoruz. Tam 2 saat sürüyor bu. Sonra 6.30-7.00 arası tekrar uyanıp kaka yapıyor ve bir daha uyumuyor.
Günde 5-6 kez kaka yapıyor zaten ama gazla gelen az bir kaka değil bu. Dolduruyor bezi fışkırtarak. Bir de büyük insan gibi osurarak. Biz nasıl bitiricez bu kaka olayını anlamadım.
Süt ürünü ve yumurtayı kestim alerjisi vardır diye. Hiçbir değişiklik yok. Yavrum çok zordayız kakayla
Ne güzel yapsın valla.bizde de tam tersi yapamamaya dolayısıyla daha çok ıkınma ve huzursuzluk başladı kaka konusunda.bugün dr kontrolü vardı iki ay normal diyor doktor zorlanmasına ıkınmasına
Kilo guzel aliyorsa pek kafana takma cnm ama almiyorsa ozmn alerjisi vardir sut urunlerine doktoruna danisNe bileyim yediği içinde durmuyor sanki her emzirme sonrası çıkarıyoruz
Doyduğuna da işaret edebilir evet.altı ay olsa hepimiz vesveselerde rahatlayacağız daha çok yoruluruz amaNe bileyim yediği içinde durmuyor sanki her emzirme sonrası çıkarıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?