2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende öyle duydum ama bı zamana kadar hep düzenli olunca ister istemez kafamı kurcalıyor. Zeytinyağı verdim ama faydası olmadı

Canım ya çaresizlik zor tabi haklısın.. Dr ne diyor bu duruma benzer durumda bir arkadaş vardı diyet yapmaya başladı şimdi sorunları azaldı bayağı

I
Ay maşallah bal gibi elini yerim ben senin

İyi pazarlar kızlar herkes nerelerde sessizlik hakim grupta
K kahveseverrr nasıl oldun iyi misin
Çok şükür daha iyiyim annem olmasa napardım bilmiyorum. Kadın bir haftadır beni geceleri kaldırmıyor sütümü sağıp bırakıyorum sabaha kadar o bakıyor bebeğe. İyice toparladım öyle olunca. Emzirmek istiyorum ama geçen denedik sanırım biberona alışmış almak istemiyor iki çekip kafasını sallıyor geriye doğru çekiliyor. Nereye kadar sağıp vereceğim bilmiyorum. Bugün ikinci ay kontrolümüze gittik 6480 olmuş kilosu boyu 63 cm maşallahı var ama işte anne yüreği emsin istiyorum. Eşime gelince hala Giresun’da. Bugün dönecekmiş. Gittiğine bin pişman oldu bana evinde bekle beni diyor ben annemle memleketime gideceğim. İyice gözümde düştü. Hiç onunla konuşmak oturmak istemiyorum. O yaptıklarından sonra iki gün ağladım sonra işim buz gibi oldu. Şimdi ciddi bir şekilde boşanmayı düşünüyorum kendisi sanki hiç bişey yaşanmamış gibi hayatımlı Mesajlar atıyor. Delireceğim. En zor günlerim gitti şimdi gelmesinin ne anlamı var. Bide bana ikimizde kafa dinledik diyor şaka gibi. Valla allah eşinde düşüncelisini akıllısını versin. Gelince konuşup bitirmeyi düşünüyorum. Tek sorun tayin hakkım yok. Sözleşmeliyim. Aynı şehirde nasıl olacak. Ailem uzakta tek başıma kalınca zorlanacak mıyım bunlar yoruyor. Ondan bize ne koca ne baba olur gördüm. Kimseye yaşatmasın bu hayalkırıklığını. Çocuğum için de katlanacak biri değilim. Çünkü çocuk herşeyi hisseder kavga gürültü ve sevgisiz ortamda büyüyeceğine böyle büyüsün diyorum. Valla aklım çok karışık kızlar

Hakkında hayırlısı olsun inşallah,ah bu erkekler neden böyleler bilmem.hepsi öyle değildir tabi ama çol çocuktan yorulup çekilip dinlenme sadece onlara mı var bilmiyorum ki,biz olsak bir gün duramayız özleriz

Hakkında hayırlısı olsun. Kendi kendine kurup, düşünüpte kendini daha da fazla gaza getirme yinede cnm. Tmm burnu sürtülsün ama seviyorsan, çocuğununda bi aile ortamında büyümesini istiyorsan, iyi bir insansa yinede bi şans ver bence. Çünkü dünya çok bozulmuş, herkesin eşinde sorunlar vardır emin ol, kimse mükemmel değil. Bir daha düşün, öyle karar ver sen yinede. Bir yuva kolay kurulmuyor. İnsanlar neleri affedior, bunlarıda düşün

Kızlar siz market sütü içiyomusunuz? Gaz yapar diye bayadır içmiorm ama kakaolu bisküvilerin yanında falan canım istior bazen

Kızlar siz market sütü içiyomusunuz? Gaz yapar diye bayadır içmiorm ama kakaolu bisküvilerin yanında falan canım istior bazen
Ben içiyorum canım market pek almasak da köyden geliyor.gaz olur diye tüketmediğim az şey var yoksa herşeyi yiyorum
Iciyorum cnm arada bende bebek biskivisi ile cnm cok istiyor
Valla be güzel olurama ben hep bişey yemek istiyorum ya resmen hamilelikteki mide bulantılarının acısını çıkarıyorum.aslında zayıf bir fiziğim var ama ilk defa bu kadar kilo aldım hayatım boyu,diğerlerinde almamıştım bunda iştahım çok açık.sanki yemesem sütüm de olmaz gibi geliyor halbuki alakası yok o denli.çalışmaya başlrsam belki yemem diyorum bu denli

Ben içiyorum canım market pek almasak da köyden geliyor.gaz olur diye tüketmediğim az şey var yoksa herşeyi yiyorum
Iciyorum cnm arada bende bebek biskivisi ile cnm cok istiyor
Valla be güzel olurama ben hep bişey yemek istiyorum ya resmen hamilelikteki mide bulantılarının acısını çıkarıyorum.aslında zayıf bir fiziğim var ama ilk defa bu kadar kilo aldım hayatım boyu,diğerlerinde almamıştım bunda iştahım çok açık.sanki yemesem sütüm de olmaz gibi geliyor halbuki alakası yok o denli.çalışmaya başlrsam belki yemem diyorum bu denli

Kızlar biz yeni bir huy edindik. Gece 3-5 arası uyanıp ıkınıyoruz sıçıyoruz emiyoruz sonra zar zor uykuya geçiyoruz. Tam 2 saat sürüyor bu. Sonra 6.30-7.00 arası tekrar uyanıp kaka yapıyor ve bir daha uyumuyor.
Günde 5-6 kez kaka yapıyor zaten ama gazla gelen az bir kaka değil bu. Dolduruyor bezi fışkırtarak. Bir de büyük insan gibi osurarak. Biz nasıl bitiricez bu kaka olayını anlamadım.
Süt ürünü ve yumurtayı kestim alerjisi vardır diye. Hiçbir değişiklik yok. Yavrum çok zordayız kakayla

Yapsın yapsın yapmaması daha kötü kız kıçının başında bekliyorum çaresizce

Yapsın yapsın yapmaması daha kötü kız kıçının başında bekliyorum çaresizce

Allahım ya o da huzursuz ediyordur illa ki sürekli ıkınıyordur seninki de. Ama bizimki de huzursuz böyle de hep ıkınıyor. Bugün bütün gün inledi ya. Sıçınca kahkaha atıyor artık
İshal mi oluyor anlamıyorum ki gaz bombası gibi çıkıyor.

SormaAlerji de yapabiliyormuş onu, sizinki de biraz alerjik ya

Ne güzel yapsın valla.bizde de tam tersi yapamamaya dolayısıyla daha çok ıkınma ve huzursuzluk başladı kaka konusunda.bugün dr kontrolü vardı iki ay normal diyor doktor zorlanmasına ıkınmasına

Ne güzel yapsın valla.bizde de tam tersi yapamamaya dolayısıyla daha çok ıkınma ve huzursuzluk başladı kaka konusunda.bugün dr kontrolü vardı iki ay normal diyor doktor zorlanmasına ıkınmasına

Ne bileyim yediği içinde durmuyor sanki her emzirme sonrası çıkarıyoruz

Hanımlar kızımın bacak arasında epeydir bunlar var doktora sormayı unuttum elliyorum kurumuş gibi his veriyor normalmıdır?

Eklentiler

• 20210816_171201.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 66
Ne bileyim yediği içinde durmuyor sanki her emzirme sonrası çıkarıyoruz
Doyduğuna da işaret edebilir evet.altı ay olsa hepimiz vesveselerde rahatlayacağız daha çok yoruluruz amaben diyorum ki bu kadar daha geçsin kucağımda oturacak,o kadar daha geçsin bişeyler yiyecek,küçük hedeflerle geçiriyorum günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…