2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Şimdi bende gece uyuduğu saati söyleyeceğim ama nazar olur diye susuyorum bak

Söyle bir şey olmaz
Şaka bir yana bizimkinin de gece uykuları güzeldi 3-5 arası sıçma huyu çıktı başımıza. soran olursa gece uyuyor mu diye şükür gece rahatız diyordum annem kızıyordu nazar olacak diye hahahha. Bak şimdi nazar oldu diyor

Yok yok söylemeyim bak nazar oluyor

Kızlar 2.5 aydır mastitle uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı sağ göğsüm biraz daha iyi sol çok fena elime şişlikler geliyor tavsiyesi olan var mı

Kızlar 2.5 aydır mastitle uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı sağ göğsüm biraz daha iyi sol çok fena elime şişlikler geliyor tavsiyesi olan var mı
Zeytinyag ile masaj hergun gerekiyorsa 3 4 kere ve sağmak beni kurtardı antibiyotik kullandiniz mi

Kızlar merhaba arasıra girip mesajlarınızı okuyordum ama biraz uzak kaldım. Benim bebişin karnında yara vardı belki hatırlarsınız onun için doktor immunolojiye yönlendirdi iki gün sonra belli olacak inşallah bir şey yoktur. bir de yaranın kapanması için hazır tatile gitmişken denize soktum doktor sokabilirsin dedi. hani biraz yarası daha iyi gibi ama bu seferde ishal oldu galiba.Bana normal kaka atabilir misiniz bebeğinizin ben anlayamıyorum ishal mi değil mi diye Benimkinin kakasının resmini ekliyorum

Eklentiler

• FC201F7B-9BB2-48F4-A0AC-092ACD47ABCF.webp
    31 KB · Görüntüleme: 86
iki kutu kullandım geçmedi . Bir tane daha hap verdi doktor emzirmeyi bırak 7 gün dedi hapı kullanırken bu kez korktum beni bir daha emmez diye
Beni kayinvalidem kurtardi zeytinyag ile ovaladı hergun sabah aksam birde yattığım yerde memenin kahverengi kısmını tuttu havaya kaldırıp salladı o sekilde kurtuldum 40 derece olmustu atesim 2 gün

Beni kayinvalidem kurtardi zeytinyag ile ovaladı hergun sabah aksam birde yattığım yerde memenin kahverengi kısmını tuttu havaya kaldırıp salladı o sekilde kurtuldum 40 derece olmustu atesim 2 gün
Geçmiş olsun darısı başıma inşallah , ateşim çıktı benimde ilk başlarda antibiyotik kullanınca bir daha olmadı zeytinyağıni bende deniyim

Bana pek ishal gibi gelmedi bizimki daha sulu sanki gerçi biz şu an bi kıstas değiliz alerji var ama. Bu kaka pütürlü sanki su gibi değil

Bende ishal olduğunu düşünmüyorum sadece anne sütü ise,bizim de böyle yapıyor.Sadece rengi yeşil senin attığının bize göre.

Kızlar aşımızı olduk bugün ama bacağı şişti ve kızardı çocuk aglamakdan kusuyor artık bacağını oynatıyor ağlıyor bana hiç dokundurt. Muyor uyanıkken hiç durmuyor elim Ayağım karıştı sizde böyle yaşadınızmı paronax fitil verdiler atıyorum elimle tutuyorum kabul etmiyor hiçbir şekilde şurubda almadık

Bizim bacakta görünürde bir şey yok ama bacağından tuttuğumda aşırı tepki veriyordu. Bir de 2-3 gün huzurumuz kaçtı bayağı.

Bizim bacakta görünürde bir şey yok ama bacağından tuttuğumda aşırı tepki veriyordu. Bir de 2-3 gün huzurumuz kaçtı bayağı.
Geçmiş olsun canım sizede hemşire masaj yapın dedi sende yap canım ben şuan yapamıyorum çünkü yeni olduğu için bayılacak gibi ağlıyor yavrum hiç susmuyor perişan oldu bende

Geçmiş olsun canım sizede hemşire masaj yapın dedi sende yap canım ben şuan yapamıyorum çünkü yeni olduğu için bayılacak gibi ağlıyor yavrum hiç susmuyor perişan oldu bende

bizim geçti 2 hafta oldu nerdeyse. Ama bayağı düzeni bozuldu o 3 gün. Gece geç uyudu. Kakası çimen yeşili geldi. Doktora sorduk hemen aşıdan dedi. Bu 3 günde yaşadığınız şeyleri çok önemseme yani. Yapacak bir şey yok

3 günde iyi oldu degil mi 19 da olacagz bizde 25 inde sehir disina cikacagm o zamana kadar iyi olur mu?

Sagol canım şimdi calpol aldırdım inş kısa sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…