2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Ya o da doğru. ben de doktora gün içinde hep zorla yiyor dedim de ondan dedi sanırım. tadını seveceğini düşünüyorum dedi.
Ne bileyim ya pirnç değil de yulafla bir başlayayım olmazsa

Ya o da doğru. ben de doktora gün içinde hep zorla yiyor dedim de ondan dedi sanırım. tadını seveceğini düşünüyorum dedi.
Ne bileyim ya pirnç değil de yulafla bir başlayayım olmazsa
Ben de tam olarak çekiniyorum ya sen yulaf unu felan sıkıntı olmaz dedi demi İnternet’ten aldim ben beyorganik diye bi marka

İki buçuk saat oldu meme emmedi ağladi biraz daha bekliyorum bakalım ne kadar içecek

Doğru diyorsun cnm simdi saglikocagindan geliyorum aşi oldum hemsireler bebegi sordu dedim boyle böyle
Kendini üzme nasıl doyuyorsa o şekilde ver dediler

Kızlar bizdede konak başlamış ya hangi sampuan iyi gelir konağa

Emzik desteğiyle yatağında uyuyor ama 40-45 dk sonra uyanıyor bebiş Bu nasıl uzayacak kızlar

Uyku konusunda bir daha yazmıyorum ben yazdıkça kötüye gidiyoruz çocuk aptal gibi oldu bugün hiç alamadı uykuyu

Ben de tam olarak çekiniyorum ya sen yulaf unu felan sıkıntı olmaz dedi demi İnternet’ten aldim ben beyorganik diye bi marka

Canım böyle bir karışım buldum ben de dediğin markada irmik yulaf pirinç karışık. Doktor yulafın tadını sevmeyebilir demişti ama irmik demedi hiç.

Eklentiler

• 8533BD6E-2A57-4710-B84A-6BC3A6C2142D.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar Konak bizdede var sebamed kullanıyordum mustela vardı açmamıştım ama ona başlayacağım
Birde şöyle bir şey söyledi bir arkadaşım başını banyo süngeriyle yıka çok faydası oluyor konağa dedi deneyeceğim bakalım ben elimle yıkıyordum hep

Canım böyle bir karışım buldum ben de dediğin markada irmik yulaf pirinç karışık. Doktor yulafın tadını sevmeyebilir demişti ama irmik demedi hiç.
İrmik 8. Ayimıydı bi bak istersen. Bugun bi iki kaşik bişey verdim süt içmiyo birazda arayı açiyim demiştim resmen içmiyo ya.

İrmik 8. Ayimıydı bi bak istersen. Bugun bi iki kaşik bişey verdim süt içmiyo birazda arayı açiyim demiştim resmen içmiyo ya.

Ek gıdaya geçişle birlikte 5.-6. Ayda verilebilir yazıyor internette. Bence olur şimdi de o yüzden

Benim kziim da olmuştu canim. Yapman gereken zeytinyağını konak olan yere sürüp yarım saat bekle. Sonra ince dişli tarak ile tersten tara hepsi kolayca çıkıyor ve bir daha olmuyor.
Z.yagini temizlemek için de su dökmeden önce kuru saca şampuan sür iyice ondan sonra suyu dök hiç yağlı kalmıyor.

Konak bizdede oluştu bir kere,banyodan önce bebek yağıyla kafasını iyice yağladık biraz bekledikten sonra konak tarağı yada ince bir tarakla ters yöne doğru tarayınca bütün konaklar çıktı şuanda yok,baby me şampuan kullanıyorum bitkisel çok güzel çok memnunum

Ahahah aynı anda aynı şekilde tarif etmişiz

Kızlar bugün 4 aylik aşısını olduk ama çok huzursuzlandi hala uyutamadim mızıldanıp duruyor diğer aşılar böyle değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…