- 5 Ekim 2020
- 15.221
- 42.202
- 598
- 37
Canım bence kilodan ziyade aliş bebek tadı lezzetli iştahla yiyebileceği bişey yemeli. Yani alerji yüzünden tadı kötü mama yiyo yazık kuzucuğa. Eğer pirinç unu yulaf unu gibi şeylerin tadı hoşuna giderse arada onlardan verirsin iştah kaybı olmasın diye, besin alması açısından da mamayı verirsin naçizane tavsiyem. Çünkü bebek hep sevmediği şeyler yerse bi süre sonra yemekten iyice soğur Allah korusun.
Yap muzlu puding ver bi şapur şupur yesin
Suan tam olarak uyanık emmek istio emmio ağlıo kısmındayım ;(Uyku halindeyken emiyo cnm. Uyanıkken emmek istemiyo ağlıyor
Ben de tam olarak çekiniyorum ya sen yulaf unu felan sıkıntı olmaz dedi demi İnternet’ten aldim ben beyorganik diye bi markaYa o da doğru. ben de doktora gün içinde hep zorla yiyor dedim de ondan dedi sanırım. tadını seveceğini düşünüyorum dedi.
Ne bileyim ya pirnç değil de yulafla bir başlayayım olmazsa
Doğru diyorsun cnm simdi saglikocagindan geliyorum aşi oldum hemsireler bebegi sordu dedim boyle böyleYaa canım yine de en iyisini sen bilirsin ama şu danışanlara falan pek kulak asma derim her bebek farklı her anne farklı. Kendini yıpratıp helak etmene ne gerek var?
Yani hep söylerim bi çocuğa verebileceğimiz en önemli şey sevgi. Sev kucakla yeter. Meme almıyorsa da almasın yani nasibi yokmuş de geç kendimizi bu kadar yıpratmayalım.
Hiç emmeyen bebekler var gayet mutlu sağlıklı. İlla emsin diye bi ton zahmete girip bi de yorgun üzüntülü oluyorsunuz bu bebeği daha çok etkiliyor bence. Mutlu anne = mutlu bebek
Ben de tam olarak çekiniyorum ya sen yulaf unu felan sıkıntı olmaz dedi demi İnternet’ten aldim ben beyorganik diye bi marka
Konak bizde de var biraz ama ben pek önemsemedim önemsemek gerekir mi acabaKızlar bizdede konak başlamış ya hangi sampuan iyi gelir konağa
Ben de tam olarak çekiniyorum ya sen yulaf unu felan sıkıntı olmaz dedi demi İnternet’ten aldim ben beyorganik diye bi marka
İrmik 8. Ayimıydı bi bak istersen. Bugun bi iki kaşik bişey verdim süt içmiyo birazda arayı açiyim demiştim resmen içmiyo ya.Canım böyle bir karışım buldum ben de dediğin markada irmik yulaf pirinç karışık. Doktor yulafın tadını sevmeyebilir demişti ama irmik demedi hiç.
İrmik 8. Ayimıydı bi bak istersen. Bugun bi iki kaşik bişey verdim süt içmiyo birazda arayı açiyim demiştim resmen içmiyo ya.
Benim kziim da olmuştu canim. Yapman gereken zeytinyağını konak olan yere sürüp yarım saat bekle. Sonra ince dişli tarak ile tersten tara hepsi kolayca çıkıyor ve bir daha olmuyor.Kızlar birde konak sorunumuz varne arttı ne azaldı. Deri soyulması gibi kuruyor dökülüyor elledikçe. Kendi geçer mi bu yoksa birşey mi yapmalı. Oğlanda bunu da hiç yaşamamıştık bu kız beni çok yordu valla
Konak bizdede oluştu bir kere,banyodan önce bebek yağıyla kafasını iyice yağladık biraz bekledikten sonra konak tarağı yada ince bir tarakla ters yöne doğru tarayınca bütün konaklar çıktı şuanda yok,baby me şampuan kullanıyorum bitkisel çok güzel çok memnunumKızlar Konak bizdede var sebamed kullanıyordum mustela vardı açmamıştım ama ona başlayacağım
Birde şöyle bir şey söyledi bir arkadaşım başını banyo süngeriyle yıka çok faydası oluyor konağa dedi deneyeceğim bakalım ben elimle yıkıyordum hep
Ahahah aynı anda aynı şekilde tarif etmişizBenim kziim da olmuştu canim. Yapman gereken zeytinyağını konak olan yere sürüp yarım saat bekle. So ra ince dişli tarak ile tersten fara hepsi kolayca çıkıyor ve bir daha olmuyor.
Z.yagini temizlemek için de su dökmeden önce kuru saca şampuan sür iyice ondan sonra suyu dök hiç yağlı kalmıyor.
Aaa bende sen yazınca gördüm simdiAhahah aynı anda aynı şekilde tarif etmişiz
İrmikte tahlil sonuçta canim ber bi şey olmaz süt içmez diye çekiniyorumEk gıdaya geçişle birlikte 5.-6. Ayda verilebilir yazıyor internette. Bence olur şimdi de o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?