- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Alişin boyu kilosu kac oldu cnm
Canim bu ek gıda işi çok önemli aslında. Bir şeyleri yanlış yapınca yeme sorunları oluşuyor iştahsızlık vs cok uğrastiriyor insanı sonra.
Ben doktordan iyi bilemem tabi de muhallebilerle başlasa sonra sebzeleri yemesi kolay mı olur zor mu hiç bilemedim. Şans işi tabi kilosu için denemek istersen sen bilirsin bende yanlış yönlendirmek istemem bu sekilde bilgim yok hiç.
Aynen o nedenle ilk sebze ile baslanir sonra meyve ama doktoru kilo icin demisse bendr bilemicem
succulentaski icinden ne geciyorsa onu yap cnm
Yani beş alti saate bir denek istedim canimDönüşümlü nasıl oluyor cnm ?
Seninki kaç yıllık canım ben patatesi haşlayamadm bugun az şeftali suyu verdim az da hazır püreden onu yoğurt yapmak için almiştim dökecektim çok az verdim akşamda gaz oldu. Makine alarm veriyor ölçeği yok ben de suyu hemen bitiyor.Biz havuc puresiyle basliyrouz tadima cnm hep sadece tek sebze puresiyle azar azar tadima baslaniyor once sebzeyle sonra 1-2 hafta sonra metve tadimi..
6 aya dogruda artik bi kac sebze etle birlikte pure yapip veriliyor
Merhaba birşey sormak istiyorum sonuç hemen çıkıyor muKızlar merhaba çoktandır giremiyordum. Bugün kalça ultrasonu çektirdik sağ kalça iyi çıktı ama sol kalça geriymiş biraz . Sizinkiler nasl çıkmıştı bnm gibi olan var mı acaba ? Şimdi ortopediye randevu alıcam birde o baksın . Çift bez bağlamaya başladım bakalım inşAllah sorun çıkmaz varsa da hemen geçer gider amiiiinnnn...
Rota aşısı yaptırdık biz canım özel aşıkızlar 3 aylıkken aşı falan var mı. beni aramadılar sağlık ocağından şuan müsaitte değilim gidemem hemen devletin aşılarından vurulması gereken birşey var mı ?
Geçmiş olsun Allah inşallah şifa verir yogun bakımdan çıkar nesi varİyi geceler arkadaşlar kimin duası kabul olur bilinmez Elayagiz (demet) arkadaşımız için dua istiyorum sizden yoğun bakımda imiş kalbi durmuş geri gelmişRabbim inşallah iki yavrusuna bağışlasın onu çok üzgünüm.
2016 da almistim cnm ben cok memnunum benimkinden, seninkidemi avent?Seninki kaç yıllık canım ben patatesi haşlayamadm bugun az şeftali suyu verdim az da hazır püreden onu yoğurt yapmak için almiştim dökecektim çok az verdim akşamda gaz oldu. Makine alarm veriyor ölçeği yok ben de suyu hemen bitiyor.
Neden oyle olmus cnm cok uzuldumİyi geceler arkadaşlar kimin duası kabul olur bilinmez Elayagiz (demet) arkadaşımız için dua istiyorum sizden yoğun bakımda imiş kalbi durmuş geri gelmişRabbim inşallah iki yavrusuna bağışlasın onu çok üzgünüm.
ay canım çok üzüldüm ya. çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah. nesi var ne olmuş ki.İyi geceler arkadaşlar kimin duası kabul olur bilinmez Elayagiz (demet) arkadaşımız için dua istiyorum sizden yoğun bakımda imiş kalbi durmuş geri gelmişRabbim inşallah iki yavrusuna bağışlasın onu çok üzgünüm.
Ben tadıma başladmKizlar siz 6 aydan önce mi başlayacaksınıx ek gıdaya?
Cok şaşırdım cok üzüldüm ya insalalh sagsalim çıkar hastaneden.☹Kalp rahatsızlığı vardı ama ileri boyutta bişey yoktu diye biliyorum inşallah Rabbim acil şifalar versin
Kalp rahatsızlığı vardı ama ileri boyutta bişey yoktu diye biliyorum inşallah Rabbim acil şifalar versin
Benim kziim da olmuştu canim. Yapman gereken zeytinyağını konak olan yere sürüp yarım saat bekle. Sonra ince dişli tarak ile tersten tara hepsi kolayca çıkıyor ve bir daha olmuyor.
Z.yagini temizlemek için de su dökmeden önce kuru saca şampuan sür iyice ondan sonra suyu dök hiç yağlı kalmıyor.
İyi geceler arkadaşlar kimin duası kabul olur bilinmez Elayagiz (demet) arkadaşımız için dua istiyorum sizden yoğun bakımda imiş kalbi durmuş geri gelmişRabbim inşallah iki yavrusuna bağışlasın onu çok üzgünüm.
Evet o kabuklar konak oluyor.Konak dediğiniz bu saç diplerindeki kabuklu deri mi ? Onları biz de bu yöntemle temizledik ama az biraz daha var hala
Ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim de aklımdaydı başlarda çok yazıyodu sonra hiç görünmedi inşallah evlatlarına bağışlasın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?