2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cumartesi günü bizimde kontrolümüz var hem devlet aşısı hem özel aşı olacağız
Bize geçen ay doktor 5. Ayda başlayacağız ek gıdalara acele etme gelişimi güzel dedi
Aslında en doğru zaman bebeklerin oturmaya başladıklarında ek gıdaya geçilirmiş sindirimi daha kolay olsun diye
Bakalım bu hafta neler önerecek doktorumuz

Alişin boyu kilosu kac oldu cnm

Bugün ölçüldük işte 6200kg 63cm. Bence şu an gayet iyi. Kendimi kasmayacağım daha ya mama da vermiyorum 2 gündür.

Yani benim gözler faltaşı gibi açıldı muhallebi diyince nasıl yani pirinç unu öneriyor musunuz diye nasıl yükseldiysem sesi içine kaçıp yulafa döndü.
Ya soğudum alerji doktorundan bir anda. Ctesi çocuk doktorumuza gitmiştik işte. Ona anlattım ben.
Yaptırdığı diyet eski ekol dedi. Eskiden her şeyi yasaklar vakti gelince tek tek diyet açardık. Ama bu anneye eziyet ve gerek yok. Bu yüzden şimdi tek tek deneyerek yasaklıyoruz dedi.
Eski ekol olduğu pirnç unu önerisiyle belli oldu.
Eşim başka doktora gidelim diyor da bence gerek de yok. Ben diyete devam edeceğim böyle. Çocuk bayağı düzeldi bu gerçek. Ama pirinç ununu vermicem belki yulaf denerim bilmiyorum. Mamayı da 2 gündür vermiyorum arada diyette kaçamak yapmak istersem veririm. Belki geceleri. Bazen fazla kusarsa falan. Sıkmayacağım kendimi.

Aynen o nedenle ilk sebze ile baslanir sonra meyve ama doktoru kilo icin demisse bendr bilemicem

succulentaski icinden ne geciyorsa onu yap cnm

Bu kadar strese girdiğime değer mi çocuk kilo alsın diye. Çocuk mutlu. Kilosu da iyi gayet. Bir sıkıntımız yok. Ben diyete devam edicem ama çocuğum kilo alsın diye uğraşmayacağım. İçim rahat böyle

Biz havuc puresiyle basliyrouz tadima cnm hep sadece tek sebze puresiyle azar azar tadima baslaniyor once sebzeyle sonra 1-2 hafta sonra metve tadimi..

6 aya dogruda artik bi kac sebze etle birlikte pure yapip veriliyor
Seninki kaç yıllık canım ben patatesi haşlayamadm bugun az şeftali suyu verdim az da hazır püreden onu yoğurt yapmak için almiştim dökecektim çok az verdim akşamda gaz oldu. Makine alarm veriyor ölçeği yok ben de suyu hemen bitiyor.

Merhaba birşey sormak istiyorum sonuç hemen çıkıyor mu

kızlar 3 aylıkken aşı falan var mı. beni aramadılar sağlık ocağından şuan müsaitte değilim gidemem hemen devletin aşılarından vurulması gereken birşey var mı ?

Geçmiş olsun Allah inşallah şifa verir yogun bakımdan çıkar nesi var

2016 da almistim cnm ben cok memnunum benimkinden, seninkidemi avent?

Neden oyle olmus cnm cok uzuldum Rabbim bagislasin ailesine yavrularinq

ay canım çok üzüldüm ya. çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah. nesi var ne olmuş ki.

Konak dediğiniz bu saç diplerindeki kabuklu deri mi ? Onları biz de bu yöntemle temizledik ama az biraz daha var hala

Ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim de aklımdaydı başlarda çok yazıyodu sonra hiç görünmedi inşallah evlatlarına bağışlasın rabbim

Evet o kabuklar konak oluyor.

Kızlar ben yine bi soruyla geldim ama şimdi bizimki bütün gece defalarca kalkıyor geçen de yazmıştım araştıra araştıra yabancı bi kaynaktan mamanın içine biraz pirinç unu kattıklarını okudum uyumadan önce veriyolarmış tok tuttuğu için bebek gece sadece 1 defa uyanıyormuş. Bizimkinin gece maşallahı var iki taraftan da emzirip üzerine 4 ölçek mama veriyorum ancak doyuyor onda bile taş çatlasın 2 saat sonra açlıktan ölerek uyanıyor. Geceleri 4-5 biberon mama içiyor ve her defasında da emziriyorum belki doyup uykuya geri döner diye. Neyse bu pirinç unu olayını görünce onu araştırdım 4 aydan sonra verebilirsiniz diyor, bizimki haftaya 4 aylık oluyor zaten deneyen var mı ya da etrafında kullanmış olan birileri benim annem yapıyormuş zamanında ama o mamaya karıştırmayıp direkt pirinç ununu pişirip kaşıkla veriyormuş bana da söylemişti 3 aydan sonra ver bence diye mamayla idare ediyoruz diye vermemiştim ama son 1 haftadır asla doymuyor. Gündüzleri böyle değil ama geceleri çok acıkıyor bi denemek istiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…