2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bugün 4 aylik aşısını olduk ama çok huzursuzlandi hala uyutamadim mızıldanıp duruyor diğer aşılar böyle değildi
Calpol ver dönüşümlü canim büyüdükleri için anlayabiliyorlar biraz dertlerini bizimde ateş olmadı ama huzursuzdu

Ben üç dört kez denedim yazdığınızı ama bıngıldak kısmındaydı zaten geçmedi

Calpol ver dönüşümlü canim büyüdükleri için anlayabiliyorlar biraz dertlerini bizimde ateş olmadı ama huzursuzdu
Uyudu canim. Sana kan damlası verdiler mi kaç damla kullanacaksın? Bana 4 dm dedi. Sanki kizimda kilosu kadar dediler diye hatırlıyorum da

Biz havuc puresiyle basliyrouz tadima cnm hep sadece tek sebze puresiyle azar azar tadima baslaniyor once sebzeyle sonra 1-2 hafta sonra metve tadimi..

6 aya dogruda artik bi kac sebze etle birlikte pure yapip veriliyor

Kizlar konaga en guzel gelen sey ( bebek yagiyla yikamak ) ben 3 kizimdada asla yasamadim hep yag + sampuanla yikadim mustela kullandim ben

Kizlar siz 6 aydan önce mi başlayacaksınıx ek gıdaya?
Biz 4,5 aylikken baslicaz cnm

Tek sebze puresi ile yani mesela tek havuc veya tek brocoli bu sekilde sonra 1 hafta sonra yavas yavas sebze karisimlari yapicam ( avent makinesiyle yapiyorum) sonra arada meyve puresi

6 aydan sonra yavas yavas duzenli hergun sebze puresi ve meyve puresi yemesi gerekir

Memnunmusun makinadan kac dk da hazir oluyor

Memnunmusun makinadan kac dk da hazir oluyor
Evet ilk 2 kiizmda surekli kullandim simdide 3. Kizimda kullancam ins Sebzeleri dograyip koyuyosun makineye altinda su dolma yeri var su dolduruyosun ve en fazla 20-25 dkkda sebzeler buharda pismis oluyor sonra alarmi caliyor hazir diye .. sonra ters ceviriyosun icine pismis et veya makarna, pirinc gibi seyler katip birazda zeytinyagi katip mikserliyosun bitti hazir meyveyide hazirliyabiliyosun bu makinede

Diledigin kadar ince mikserlyebiliyosun ben 9-10 aya kdr guzelce mikserledim sonra az az buyuk buyuk biraktim hic sorun yasamadim hep guzelce yediler

Ben cok deneyimsizim ilk bebegim 6 aylikken basla diyor burdaki doktorlar 181. Gun bende sebze ile baslamayı düşünüyorum gerisini bilmiyorum ögrene öğrene yapacağız insallah

Biz havuc puresiyle basliyrouz tadima cnm hep sadece tek sebze puresiyle azar azar tadima baslaniyor once sebzeyle sonra 1-2 hafta sonra metve tadimi..

Zaten olmasi gereken bu ama neden pirinç unu ver demis hiç anlamadım. Hiçbir dr onermez üstelik bunu. Midesine oturur çocuğun ya daha şimdiden succulentaski

Zaten olmasi gereken bu ama neden pirinç unu ver demis hiç anlamadım. Hiçbir dr onermez üstelik bunu. Midesine oturur çocuğun ya daha şimdiden succulentaski

Ben de anlamadım ya çok saçma geldi. ama bizimki ek gıdaya geçiş için değil. Kusması azalsın kilosu toparlasın dedi. Benim derdim kilo değil boş kalori alacak yani. Ne gerek var ki. Ben pirinç ununa tepki verince yulaf unu yap o zaman dedi işte.
Biz ek gıdalara geçebilmek için alerji testi lazım önce o da 5. Ay ancak..

Bizimki ek gıda geçişi değil de kusması azalır mideye iyi gelir dedi. Ek gıdalar tadımlar 5. Ayı bekleyecekmiş.

Alişin boyu kilosu kac oldu cnm

Canim bu ek gıda işi çok önemli aslında. Bir şeyleri yanlış yapınca yeme sorunları oluşuyor iştahsızlık vs cok uğrastiriyor insanı sonra.
Ben doktordan iyi bilemem tabi de muhallebilerle başlasa sonra sebzeleri yemesi kolay mı olur zor mu hiç bilemedim. Şans işi tabi kilosu için denemek istersen sen bilirsin bende yanlış yönlendirmek istemem bu sekilde bilgim yok hiç.

Aynen o nedenle ilk sebze ile baslanir sonra meyve ama doktoru kilo icin demisse bendr bilemicem

succulentaski icinden ne geciyorsa onu yap cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…