Gerçekten tuhaf.hadi senin özel durumun vardı mamaya başlattı da ek gıdaya hemen geçip zaten hassas bağırsağı olan bir bebeği pirinç unuyla yormak niye.kaldıki aktı aydan sonra bile pirinç unu öneren kalmadıİlk bebek hem de 33 yaşımda. yaş kaç olursa olsun ilk bebek cahiliyeti aynı sanırım
Ben de daha şimdiden diyorum 2. Çocuk olursa cesaret edebilirsem çok rahat şunu da yaparım bunu da yaparım buna üzülmem takmam.
Ben de doktora gittim bugün tekrar 5. Ay tadıma başlicaz dedi. Bu ay yulaf unlu pirinç unlu muhallebi başlayalım dedi. İçime sinmedi ya. Ne alaka sütüm var mamaya başladık hadi mamanın tadı kötü şimdiden alışsın dedi. Ama pirnç unu zararlı değil mi bebişlere. Neden un vereyim ki durduk yerde anlamadım..
Yulaf unu vermiştim ben şimdi yine aldım çok faydalı pirinç unu yerine. Onuda aldim bakalım bi iki gündürde bir şey vermiyorum. Yerler daha pirinç unu veririm belki ikinci olunca bi saliyosun heralde Benim kiz beş yaşinda şimdi yemeye başladi pirinç unu muhallebisi hiç bi şey yemiyor bazen çünküİlk bebek hem de 33 yaşımda. yaş kaç olursa olsun ilk bebek cahiliyeti aynı sanırım
Ben de daha şimdiden diyorum 2. Çocuk olursa cesaret edebilirsem çok rahat şunu da yaparım bunu da yaparım buna üzülmem takmam.
Ben de doktora gittim bugün tekrar 5. Ay tadıma başlicaz dedi. Bu ay yulaf unlu pirinç unlu muhallebi başlayalım dedi. İçime sinmedi ya. Ne alaka sütüm var mamaya başladık hadi mamanın tadı kötü şimdiden alışsın dedi. Ama pirnç unu zararlı değil mi bebişlere. Neden un vereyim ki durduk yerde anlamadım..
Bide evet hiç besleyıcılıği yok ki sadece boş kılo yapar gibi
Anladım canım test kesin sonuç vericek mi acaba . benim ilk kızda alerjı dr iki yaştan önce olmaz demişti de sen deneme yanılma yap demişti . inşallah siz bulursunuzda dikkat edrsın ,bebeğede zorEvet işte. Tadıma başlayamıyoruz 5. Ay deri testi yapıcaz alerji durumuna göre başlayacağız şu an çok kesin sonuç vermiyormuş. Ok süte ve mamaya devam edelim diyorum. Pirinç unu kusmasını engeller dedi.
Ayy sanki çocuğa boş kilo aldırıp bak nasıl da toparladık demeye mi çalışıyor anlamadım. Benim derdim kilo olsa zaten mamaya da başlamıştım..
Kan yapılmadımı daha net sonuç veriyormuşEvet işte. Tadıma başlayamıyoruz 5. Ay deri testi yapıcaz alerji durumuna göre başlayacağız şu an çok kesin sonuç vermiyormuş. Ok süte ve mamaya devam edelim diyorum. Pirinç unu kusmasını engeller dedi.
Ayy sanki çocuğa boş kilo aldırıp bak nasıl da toparladık demeye mi çalışıyor anlamadım. Benim derdim kilo olsa zaten mamaya da başlamıştım..
Yulaf unu vermiştim ben şimdi yine aldım çok faydalı pirinç unu yerine. Onuda aldim bakalım bi iki gündürde bir şey vermiyorum. Yerler daha pirinç unu veririm belki ikinci olunca bi saliyosun heralde Benim kiz beş yaşinda şimdi yemeye başladi pirinç unu muhallebisi hiç bi şey yemiyor bazen çünkü
Gerçekten tuhaf.hadi senin özel durumun vardı mamaya başlattı da ek gıdaya hemen geçip zaten hassas bağırsağı olan bir bebeği pirinç unuyla yormak niye.kaldıki aktı aydan sonra bile pirinç unu öneren kalmadı
Anladım canım test kesin sonuç vericek mi acaba . benim ilk kızda alerjı dr iki yaştan önce olmaz demişti de sen deneme yanılma yap demişti . inşallah siz bulursunuzda dikkat edrsın ,bebeğede zor
İlk kızımda vermedim ya iyi kide vermemişim onla başlayan çocuklar ilerde bi toplu oluyorlar yağ hücreleri artitor sonra veremiyorlar bizim stabil olmasi lazim kilo aliminin kalp rahatsızlığı açısından şükür ilerleme yok doğuştan bir şeyde, ama pirin unuyla büyüten yakınlarım çocuğa diyet yaptiriyordu artik. Bi doktorun onu önermesi iyi ki arı mama dememişPirinçi unu veririm de gerekirse. bu kadar küçükken vermek ne bileyim. Bir de doktorun önermesi tuhaf geldi.
Cumartesi çocuk doktorumuza gitmiştik alerji doktorumuz için o eski ekolde kaldı biraz ama iyi hekimdir demişti. Şu an tam olarak ne demek istediğini anladım.
Yulaf ununu da ben pirinç ununa tepki gösterince önerdi.
Kan yapılmadımı daha net sonuç veriyormuş
Büyüğe yaptirdim üç aylikti tabi bi şey çikmadi inşallah yakalarsınız canimHayır deri testi ile hangi gıdalara alerjisi olduğu tek tek tespit edilebiliyor. Kan testi deri testinin yapılamadığı durumlarda yapılıyor alerji var mı yok mu onu gösteriyor. Kan test yapması için alerjen gıdaları tüketmeye başlamam gerekiyordu hiç bulaşmadık o yüzden
İlk kızımda vermedim ya iyi kide vermemişim onla başlayan çocuklar ilerde bi toplu oluyorlar yağ hücreleri artitor sonra veremiyorlar bizim stabil olmasi lazim kilo aliminin kalp rahatsızlığı açısından şükür ilerleme yok doğuştan bir şeyde, ama pirin unuyla büyüten yakınlarım çocuğa diyet yaptiriyordu artik. Bi doktorun onu önermesi iyi ki arı mama dememiş
Büyüğe yaptirdim üç aylikti tabi bi şey çikmadi inşallah yakalarsınız canim
Bizde yarın gideceğiz ama devlet işte sence kan testi yaptirayim mi öyle dikkat ettiğimiz bir şey yok anca gaz yapmayacak şeyler. Deri düşünmüyorum ama daha erken heralde 1 yaşina kadarda çikmayabiliyomuş bu meret öyle biliyorum inşallah geçer
Eskiden öyleymiş biberonla yap ver süt yerineArı mama deseydi artık kendimi keserdim orada
annem bana da kardeşime de pirinç unu dayamış ama yapı bence ikimiz de hep zayıfmışız.
Yok süt içmiyorum bi kere bazen canım yoğurt her zaman değil o da arada biraz süt ürünleri yiyorum işte kahvaltida peynir tereyaği o kadar yani bi de yediklerimizin içinde vardırYaparlarsa yaptır ya süt tüketiyorsun dimi şu an? Ige antikorları çıkması için kanda süt gibi alerjenleri tüketiyor olman lazım.
Yok süt içmiyorum bi kere bazen canım yoğurt her zaman değil o da arada biraz süt ürünleri yiyorum işte kahvaltida peynir tereyaği o kadar yani bi de yediklerimizin içinde vardır
Bakalım ya bi özel yok şurada
Aynen oyle gerçekten bebegede bizede iskence belim agriyor 2 gündür felaket qyqkta gezdirmekten dinlemicem doktorlari ya verecem biberonla istedigi zamanda emzirecegim şunun şurası 2.5 qy sonra ek gıdaya geçecek o zamanda mi suyu vs enjektörle verecex
Kaç gündür kendi kendine uyutma çabanı okuyorum valla attım hafızaya hepsini meme mama stresim geçsin uygulayacağım diyordum. Dayanamadım bu sabah yatağa yan yatırdım. Memeyi verdim eline mendil tıktım. Uyudu. Tesadüf mü bilmiyorum ya. 1 saat uyudu şimdi uyandı
Aynen bende ilk denememde başarmıştımama hemen uyumamıştı epey bi emziği atıp durmuştu ağzından tekrar verdim kucağımda dans ettim öyle uyudu bir daha da sallanma istemedi hala. İnş istikrarlı olurlar
Canım neden biberon vermiyosun? Ben doğduğundan beri veriyorum bi sorun olmadı.
Ya ben de bugün uygulayayım bu taktiği dedim. Ayağımda sallamadım esneyip uykusu gelince direk beşiğe koydum uyku arkadaşı gibi bişey var müzikli onu beşiğin tepesine astım bi de kollarını kundak yaptım bizimki çok sıçrıyor kolları hareket ettikçe. Beşiği 2-3 dk salladım uyudu kendi kendine ben şoooknormalde yarım saatten fazla ayakta sallardım. Bi de biz bi düzen oturtamadık bazen bizim yatağımızda bazen koltukta bazen yerde döşekte uyuyor yani kocaman beşik aldık hiç kullanmıyor odasında öyle duruyor. Artık beşiğine alışsın istiyorum hep beşiğe koycam bundan sonra.
Meme reddi yasiyoruz danışman biberonla verme dedi 1 haftadir maffetti beni şimdi biberonla veriyorum cnmCanım neden biberon vermiyosun? Ben doğduğundan beri veriyorum bi sorun olmadı.
Ya ben de bugün uygulayayım bu taktiği dedim. Ayağımda sallamadım esneyip uykusu gelince direk beşiğe koydum uyku arkadaşı gibi bişey var müzikli onu beşiğin tepesine astım bi de kollarını kundak yaptım bizimki çok sıçrıyor kolları hareket ettikçe. Beşiği 2-3 dk salladım uyudu kendi kendine ben şoooknormalde yarım saatten fazla ayakta sallardım. Bi de biz bi düzen oturtamadık bazen bizim yatağımızda bazen koltukta bazen yerde döşekte uyuyor yani kocaman beşik aldık hiç kullanmıyor odasında öyle duruyor. Artık beşiğine alışsın istiyorum hep beşiğe koycam bundan sonra.
Meme reddi yasiyoruz danışman biberonla verme dedi 1 haftadir maffetti beni şimdi biberonla veriyorum cnm
Arı mama deseydi artık kendimi keserdim orada
annem bana da kardeşime de pirinç unu dayamış ama yapı bence ikimiz de hep zayıfmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?