Bir buçuk iki saate bir içiyor canim 60 50 cc , 3-4 saatte 120 cc ediyor bazen artiyor bitiremiyor sütüCanim nekdr iciyor sk sk az dedigin? Cunku benimkide oyle yapiyor cogunlukla ama sk sk veriyorum yapcak bisey yok cok nadir
Birden 120 ictigi
Bazen 2 saatte bir acikir bazen 2,5 bazende 3-3,5 boyle gidiyoruz
Ama gece uyanmaz ben kendim 4 saaatte bir veriyorum :)
Cnm benimkide ayni miktarlar mesela baze. 2 saatte bi 60-70 icer 3,5-4 saatte bir 120Bir buçuk iki saate bir içiyor canim 60 50 cc , 3-4 saatte 120 cc ediyor bazen artiyor bitiremiyor sütü
Dün iki buçuk saat oldu bekleteyim dedim ellerini yedi yine aynı içti birazda emmişti zorla.
Öyle alişti bende bekleyim 120-130 içsin dedim ama yine olmuyor 3 saati hiç beklemedik gündüz, gecede beklemiyor mizirdaniyor ağliyor
memeye döndürmeye çaliştiğimda bir sürü süt arttı ben de veriyorum kalmasin diye
Doktor bırak istediği zaman istediği kadar içsin diyorda karişik böyle bi düzen yok ek gidaya nasil ayarlicam bilemiyorum.
Siz nasıl yapıyosunuz sık sık dediğin kaç cc bitiriyor Mama olduğu için öyle olabilir mi tokmu tutuyor acaba.
Mama mı içiyo cnm böyle ben de tekrar bekletsem mi bilemedim aç kalmasinda vereyim modundayım ben üç saate 120 sağiyosam onu bitiriyo anca bu şekildeCnm benimkide ayni miktarlar mesela baze. 2 saatte bi 60-70 icer 3,5-4 saatte bir 120
Ama dun duzelmeye basladi 3 saatte bir 90-120 arasi almaya basladi bakalim:) gece iyi ama sukur
Ya alışkanlık diye düşündüm ben de ama her uyandığında memeye saldırıyor ve bitince de doyamadığı için ağlıyor alışkanlık olsa sadece uyanıp ağlamaz mı mamayi falan son damlasına kadar içiyor sonta da rahatlayıp uyuyor
Kızlar merte patates yedirdim ama ögürdü durdu erken davranıyorum galibasonra da kustu zaten bu reflu belası ne zaman bitecekse
Cnm sen ek gıda mı veriosn ?Arı mama deseydi artık kendimi keserdim orada
annem bana da kardeşime de pirinç unu dayamış ama yapı bence ikimiz de hep zayıfmışız.
Cnm sen ek gıda mı veriosn ?
Yok canım doktor muhallebiye başla dedi de dün ben arada kaldım
çok erken bencede ya… kilo alSın die muhtemelen vermiştir ama pirinç unu, bebe bisküvisi falan tamamen çöp gıdadır. Hiçbir besleyiciliği yada vitamin yok içinde. Pirinç unu falan verme bence verceksende
3aylik devlet aşısı yok canim kontrol var sadecekızlar 3 aylıkken aşı falan var mı. beni aramadılar sağlık ocağından şuan müsaitte değilim gidemem hemen devletin aşılarından vurulması gereken birşey var mı ?
Hayir patates havuç ve kabakla başlanır ek gıdaya. Alerji riski en düşük sebzeler bunlar ve tadımlık veriliyor doyumluk degil. Zaten 1 çay kaşığı bile yiyemiyor başta zamanla arttırılıyor.Patates kabız yapar derler ya riskli değil mi onla başlamak
Tecrübeli anneler sizce tadımlara yavaştan başlamalı mıyım? 3.5 ay bitti 2 hafta sonra 4 aylık olcak. Haftaya başlasam bişeyler tattırmaya erken mi olur ?
Bizimki de gece uykusuna dalmadan önce 1 saat anamızı aglatiyorKızlar dün başıma çok kötü bişey geldi. Uykusu çok gelen kızım, bi türlü uyuyamadı. Ne memede durdu ne sallamayla uyudu. Uyku zamanı esnedikçe de iyice öfkelendi ve sonunda tam 1 saat ağlama nöbeti geçirdihem korktum hem de üzüldüm. Babası geldi işten de onda sustu artık, sonrada uyuttum. Böyle bişey yaşayan var mı ya hiç aranızda ?
Canim senin bebegin percentile göre yüzde 50lerde sanirm nasil az diyorlar begenmiyorlar? Her bebek yüzde 100lerde olacak değil. Doğum kilosuna göre de gayet iyi kilo almis bence.Ben de aynen böyle gözlerimi belerttim doktora. Pirnç ununu sesi içine kaçarak dediyulaf unu da olur dedi.
Kiloya takıldı biraz alerji doktorumuz da bence normal ya 6200 olmuş 63cm.
Kilo için gerek yok toparlamış bence dedim hatta. Midesi rahatlar kusmaları azalır dedi. Tadını falan severse rahat edersin dedi.
Yulaf irmik pirinç unlu bir karışım buldum belki öyle bir şey alıp 2 günde bir falan versem mi diyorum
Devamlı böyle mi oluyo canım ? Ama 1 saat kesintisiz, hiç durmadan ağladı bizimki. Bi ara öksürmeye başladı artık. Öyle uyku mızmızlanması falan gibi değildi. Sizinkide öyle mi oluo ?Bizimki de gece uykusuna dalmadan önce 1 saat anamızı aglatiyoremzirmeye çalışıyorum memeye de ağlıyor emmiyor en sonunda babasina veriyorum o sallıyor uyutuyor bende uyumuyor öyle
Son gunlerde bunu huy edindi cnm aslında ben rahat uyutuyordum ama neden böyle oldu anlamadım. Gözünden uyku akıyor ama dalamiyor. Gerci bizim uyku saatlerimiz dışarı çıkınca baya aksıyor ondan da olabilir. Sizin öyle değilse belki bir sıkıntısı vardır kaka gaz sancisi vsDevamlı böyle mi oluyo canım ? Ama 1 saat kesintisiz, hiç durmadan ağladı bizimki. Bi ara öksürmeye başladı artık. Öyle uyku mızmızlanması falan gibi değildi. Sizinkide öyle mi oluo ?böyle yani.
Bencede kilosu iyi , maşallah toparlamış. Ya grupta da ek gıda konusu baya geçmiş aslında. Tek sen deilmişsin, şöyle bi okudum da yazılanları. Bizimkine ben 4,5 ayda falan biraz yoğurt biraz çorba vererek başlarım heraldeBen de aynen böyle gözlerimi belerttim doktora. Pirnç ununu sesi içine kaçarak dediyulaf unu da olur dedi.
Kiloya takıldı biraz alerji doktorumuz da bence normal ya 6200 olmuş 63cm.
Kilo için gerek yok toparlamış bence dedim hatta. Midesi rahatlar kusmaları azalır dedi. Tadını falan severse rahat edersin dedi.
Yulaf irmik pirinç unlu bir karışım buldum belki öyle bir şey alıp 2 günde bir falan versem mi diyorum
Evet cnm mama aliyor en guzeli 4 saatte bir aslinda vermemizMama mı içiyo cnm böyle ben de tekrar bekletsem mi bilemedim aç kalmasinda vereyim modundayım ben üç saate 120 sağiyosam onu bitiriyo anca bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?