- 5 Ekim 2020
- 14.670
- 40.125
- 548
- 36
Kızlar ben yine bi soruyla geldim amaşimdi bizimki bütün gece defalarca kalkıyor geçen de yazmıştım araştıra araştıra yabancı bi kaynaktan mamanın içine biraz pirinç unu kattıklarını okudum uyumadan önce veriyolarmış tok tuttuğu için bebek gece sadece 1 defa uyanıyormuş. Bizimkinin gece maşallahı var iki taraftan da emzirip üzerine 4 ölçek mama veriyorum ancak doyuyor onda bile taş çatlasın 2 saat sonra açlıktan ölerek uyanıyor. Geceleri 4-5 biberon mama içiyor ve her defasında da emziriyorum belki doyup uykuya geri döner diye. Neyse bu pirinç unu olayını görünce onu araştırdım 4 aydan sonra verebilirsiniz diyor, bizimki haftaya 4 aylık oluyor zaten deneyen var mı ya da etrafında kullanmış olan birileri benim annem yapıyormuş zamanında ama o mamaya karıştırmayıp direkt pirinç ununu pişirip kaşıkla veriyormuş bana da söylemişti 3 aydan sonra ver bence diye mamayla idare ediyoruz diye vermemiştim ama son 1 haftadır asla doymuyor. Gündüzleri böyle değil ama geceleri çok acıkıyor bi denemek istiyorum açıkçası
2saatte bir hele ki gece uykusu sürekli bölünerek bu kadar acıkması iyi değil cnm. Doymasından ziyade aşırı kiloya gider ve uykusuzluk çeker. Bağırsaklarda sorun olmasın bir doktora gösterdin mi hiç?Kızlar ben yine bi soruyla geldim amaşimdi bizimki bütün gece defalarca kalkıyor geçen de yazmıştım araştıra araştıra yabancı bi kaynaktan mamanın içine biraz pirinç unu kattıklarını okudum uyumadan önce veriyolarmış tok tuttuğu için bebek gece sadece 1 defa uyanıyormuş. Bizimkinin gece maşallahı var iki taraftan da emzirip üzerine 4 ölçek mama veriyorum ancak doyuyor onda bile taş çatlasın 2 saat sonra açlıktan ölerek uyanıyor. Geceleri 4-5 biberon mama içiyor ve her defasında da emziriyorum belki doyup uykuya geri döner diye. Neyse bu pirinç unu olayını görünce onu araştırdım 4 aydan sonra verebilirsiniz diyor, bizimki haftaya 4 aylık oluyor zaten deneyen var mı ya da etrafında kullanmış olan birileri benim annem yapıyormuş zamanında ama o mamaya karıştırmayıp direkt pirinç ununu pişirip kaşıkla veriyormuş bana da söylemişti 3 aydan sonra ver bence diye mamayla idare ediyoruz diye vermemiştim ama son 1 haftadır asla doymuyor. Gündüzleri böyle değil ama geceleri çok acıkıyor bi denemek istiyorum açıkçası
Değişik gelmiştir canım zamanla alışır acele etmeden vermek lazım ben oyle yapıyrm . dudagına degdırıyrm kendisi yalıyo zatenKızlar merte patates yedirdim ama ögürdü durdu erken davranıyorum galibasonra da kustu zaten bu reflu belası ne zaman bitecekse
Aynen canim evet ben de o zaman almiştim2016 da almistim cnm ben cok memnunum benimkinden, seninkidemi avent?
Ben biraz sabırsızım en azından 1 mama kaşığı bitirsin dedim ama yok koskoca oğlan bir patatesi yiyemediDeğişik gelmiştir canım zamanla alışır acele etmeden vermek lazım ben oyle yapıyrm . dudagına degdırıyrm kendisi yalıyo zaten
Bizimde patatesi sevmedi kabak kaşik maması şeftali suyu verdim daha sevdi yedikten sonra kustu biraz ertesi gün huzursuz nu oluyor ne zaten korkuyorum vermiyorum öyle yese bile aman yeter diye korkup vermiyorum sütü zor içiyor zaten bilmiyorum versem mi iyice içmez bu seferde zaten bugun alerjiye gittik.Ben biraz sabırsızım en azından 1 mama kaşığı bitirsin dedim ama yok koskoca oğlan bir patatesi yiyemedi
Zaten bu aylarda tadimlik yemeli cnm 6 aydan itibaren guzelce yemelilerBizimde patatesi sevmedi kabak kaşik maması şeftali suyu verdim daha sevdi yedikten sonra kustu biraz ertesi gün huzursuz nu oluyor ne zaten korkuyorum vermiyorum öyle yese bile aman yeter diye korkup vermiyorum sütü zor içiyor zaten bilmiyorum versem mi iyice içmez bu seferde zaten bugun alerjiye gittik.
Cnm erken degil mi ben mi 6 ayı bekliyerek hata yapıyorumDeğişik gelmiştir canım zamanla alışır acele etmeden vermek lazım ben oyle yapıyrm . dudagına degdırıyrm kendisi yalıyo zaten
Aynen canim bi kaşik anca ona bile çekinşyıuben ya huzursuz ediyor diye de süt az içiyor diye versem mi bilemedim dra göre bi sorun yok ama sık az az içiyorZaten bu aylarda tadimlik yemeli cnm 6 aydan itibaren guzelce yemeliler
Bizimde öyle acikiyor bazen saat başi ama çok içmiyor öyle alişti2saatte bir hele ki gece uykusu sürekli bölünerek bu kadar acıkması iyi değil cnm. Doymasından ziyade aşırı kiloya gider ve uykusuzluk çeker. Bağırsaklarda sorun olmasın bir doktora gösterdin mi hiç?
succulentaski bizde alerjiye gittik canim iki kizimada de testi yapildi. Büyüğünde hiç bi şey çikmadi onunda böyle sorunları vardı küçükken. Küçük minnoşuma bir şey yapiştirdilar perşembe çikcakmiş resim çekin dediler onu gösterecekmişiz kanda yapmıyorlarmış.. bir de kbbye gösterin dediler. Birde deneme yanılma yoluyla bulacaksın dedi kafam karişti ya iki saat uzakta mesafede özel kan felan görsem giderdim belkide.Kan testine gerek yok dedi kötü durumlarda yapiliyormuş.
Büyük kizimda sürekli gastro alerjideydik mukus yüzünden test bu dönem yapıldı çikmadi canım mukus ve yeşildi anne sütüne bağladilar sadece diyetlede geçmedi ondan rahatım açikçasiKan testi deri testi yapılamıyorsa yapılıyor ve sadexe alerji var mı yok mu onu söylüyor aslında. Çocuk küçük ve şikayetleri çok fazla diyelim ona bir bakıyorlar işte dediğin gibi. Senin domates alerjini göstermiyor.
Büyüğünün vardıysa da geçmiştir heralde.
Maalesef komplike deneme yanılma gidiliyor. Biz her şeyi keserek çözdük sanırım o yüzden
Canim nekdr iciyor sk sk az dedigin? Cunku benimkide oyle yapiyor cogunlukla ama sk sk veriyorum yapcak bisey yok cok nadirAynen canim bi kaşik anca ona bile çekinşyıuben ya huzursuz ediyor diye de süt az içiyor diye versem mi bilemedim dra göre bi sorun yok ama sık az az içiyor
Büyük kizimda sürekli gastro alerjideydik mukus yüzünden test bu dönem yapıldı çikmadi canım mukus ve yeşildi anne sütüne bağladilar sadece diyetlede geçmedi ondan rahatım açikçasi
bi dene geçmezse devam edersin diyor üç hafta bide ne zaman geçerki yediğimiz besinler sütten ?
6.ay itibariyle bitmişti inşallah bu dönemi rahat geçirdiniz sizde
Ya alışkanlık diye düşündüm ben de ama her uyandığında memeye saldırıyor ve bitince de doyamadığı için ağlıyor alışkanlık olsa sadece uyanıp ağlamaz mı mamayi falan son damlasına kadar içiyor sonta da rahatlayıp uyuyorBen dün yazdım alerji uzmanına gidiyoruz doktorumuz önerdi pirinç unlu muhallebiyi. Ama bizim gündüz iştahımız kapalı tadını severek yer belki diye deneyelim dedi. İçine bir ölçü devam sütünden atabilirsin veya anne sütü dedi.
Acaba sizin uyanmalar alışkanlık mı oldu ya. Açlıktan değil gibi.
Gösterdim devlete gittim sonra içime sinmedi özele götürdüm tahlil yapıyorlar bakıyorlar ediyorlar biseyi yok deyip yolluyolar. Kilo aldığı da yok ki doğru düzgün o kadar yemesine rağmen 6 kilo daha2saatte bir hele ki gece uykusu sürekli bölünerek bu kadar acıkması iyi değil cnm. Doymasından ziyade aşırı kiloya gider ve uykusuzluk çeker. Bağırsaklarda sorun olmasın bir doktora gösterdin mi hiç?
Metabolizma iyi çalışıyor o zaman çabuk hazmediyor oğluş maaşallahGösterdim devlete gittim sonra içime sinmedi özele götürdüm tahlil yapıyorlar bakıyorlar ediyorlar biseyi yok deyip yolluyolar. Kilo aldığı da yok ki doğru düzgün o kadar yemesine rağmen 6 kilo daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?