2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Ben dün yazdım alerji uzmanına gidiyoruz doktorumuz önerdi pirinç unlu muhallebiyi. Ama bizim gündüz iştahımız kapalı tadını severek yer belki diye deneyelim dedi. İçine bir ölçü devam sütünden atabilirsin veya anne sütü dedi.
Acaba sizin uyanmalar alışkanlık mı oldu ya. Açlıktan değil gibi.

2saatte bir hele ki gece uykusu sürekli bölünerek bu kadar acıkması iyi değil cnm. Doymasından ziyade aşırı kiloya gider ve uykusuzluk çeker. Bağırsaklarda sorun olmasın bir doktora gösterdin mi hiç?

Kızlar merte patates yedirdim ama ögürdü durdu erken davranıyorum galiba sonra da kustu zaten bu reflu belası ne zaman bitecekse
Değişik gelmiştir canım zamanla alışır acele etmeden vermek lazım ben oyle yapıyrm . dudagına degdırıyrm kendisi yalıyo zaten

Değişik gelmiştir canım zamanla alışır acele etmeden vermek lazım ben oyle yapıyrm . dudagına degdırıyrm kendisi yalıyo zaten
Ben biraz sabırsızım en azından 1 mama kaşığı bitirsin dedim ama yok koskoca oğlan bir patatesi yiyemedi

Ben biraz sabırsızım en azından 1 mama kaşığı bitirsin dedim ama yok koskoca oğlan bir patatesi yiyemedi
Bizimde patatesi sevmedi kabak kaşik maması şeftali suyu verdim daha sevdi yedikten sonra kustu biraz ertesi gün huzursuz nu oluyor ne zaten korkuyorum vermiyorum öyle yese bile aman yeter diye korkup vermiyorum sütü zor içiyor zaten bilmiyorum versem mi iyice içmez bu seferde zaten bugun alerjiye gittik.

Zaten bu aylarda tadimlik yemeli cnm 6 aydan itibaren guzelce yemeliler

2saatte bir hele ki gece uykusu sürekli bölünerek bu kadar acıkması iyi değil cnm. Doymasından ziyade aşırı kiloya gider ve uykusuzluk çeker. Bağırsaklarda sorun olmasın bir doktora gösterdin mi hiç?
Bizimde öyle acikiyor bazen saat başi ama çok içmiyor öyle alişti

succulentaski bizde alerjiye gittik canim iki kizimada de testi yapildi. Büyüğünde hiç bi şey çikmadi onunda böyle sorunları vardı küçükken. Küçük minnoşuma bir şey yapiştirdilar perşembe çikcakmiş resim çekin dediler onu gösterecekmişiz kanda yapmıyorlarmış.. bir de kbbye gösterin dediler. Birde deneme yanılma yoluyla bulacaksın dedi kafam karişti ya iki saat uzakta mesafede özel kan felan görsem giderdim belkide.Kan testine gerek yok dedi kötü durumlarda yapiliyormuş.

Kan testi deri testi yapılamıyorsa yapılıyor ve sadexe alerji var mı yok mu onu söylüyor aslında. Çocuk küçük ve şikayetleri çok fazla diyelim ona bir bakıyorlar işte dediğin gibi. Senin domates alerjini göstermiyor.
Büyüğünün vardıysa da geçmiştir heralde.
Maalesef komplike deneme yanılma gidiliyor. Biz her şeyi keserek çözdük sanırım o yüzden

Büyük kizimda sürekli gastro alerjideydik mukus yüzünden test bu dönem yapıldı çikmadi canım mukus ve yeşildi anne sütüne bağladilar sadece diyetlede geçmedi ondan rahatım açikçasi

bi dene geçmezse devam edersin diyor üç hafta bide ne zaman geçerki yediğimiz besinler sütten ?

6.ay itibariyle bitmişti inşallah bu dönemi rahat geçirdiniz sizde

Aynen canim bi kaşik anca ona bile çekinşyıuben ya huzursuz ediyor diye de süt az içiyor diye versem mi bilemedim dra göre bi sorun yok ama sık az az içiyor
Canim nekdr iciyor sk sk az dedigin? Cunku benimkide oyle yapiyor cogunlukla ama sk sk veriyorum yapcak bisey yok cok nadir
Birden 120 ictigi

Bazen 2 saatte bir acikir bazen 2,5 bazende 3-3,5 boyle gidiyoruz

Ama gece uyanmaz ben kendim 4 saaatte bir veriyorum :)

Benim 1 hafta 10 gün içinde farketti ama 3 hafta en az diyet yapılmalı diyorlar.
Benim kardeşim de 3 yaşına kadar pütürlü hiçbir şey yemedi ısırmadı çiğnemedi. Sürekli fışkırtarak kustu. Muhtemelen onda da böyle bir şey vardı annem bilemedi. Ben kusmaya başlayınca ona benzedi diye çok korktum.
O yüzden alerjisi geçmese de önemli değil ama neye olduğunu bilelim de sorun yaşamayalım bence.
Bugün hiiiç kusmadık mesela.
Kusmayınca az önce 150cc anne sütü içti. Midesi bulanmayınca hemen farkediyor.

Ya alışkanlık diye düşündüm ben de ama her uyandığında memeye saldırıyor ve bitince de doyamadığı için ağlıyor alışkanlık olsa sadece uyanıp ağlamaz mı mamayi falan son damlasına kadar içiyor sonta da rahatlayıp uyuyor

Gösterdim devlete gittim sonra içime sinmedi özele götürdüm tahlil yapıyorlar bakıyorlar ediyorlar biseyi yok deyip yolluyolar. Kilo aldığı da yok ki doğru düzgün o kadar yemesine rağmen 6 kilo daha

Gösterdim devlete gittim sonra içime sinmedi özele götürdüm tahlil yapıyorlar bakıyorlar ediyorlar biseyi yok deyip yolluyolar. Kilo aldığı da yok ki doğru düzgün o kadar yemesine rağmen 6 kilo daha
Metabolizma iyi çalışıyor o zaman çabuk hazmediyor oğluş maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…