2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen canim ya kızar gibi niye yartırıyosun diye ama gözlerde gidiyor bizim sürekli uyaniyo şimdi tek göz açip bakiyo orda değilsem sallamıyosam uyaniyor mert kendi kendine uyuyor mu?
Yok canim nerde kendi kendine uyumak. Ben once emziriyorum memede biraz mayisiyor ama tamamen dalamiyor sonra besigine koyup sallıyorum dalana kadar sonra parmak ucunda yuruyerek çıkıyorum odadan

Merhaba arkadaşlar.benim oğlan eskisi gibi emmiyor artık ya canım sıkılıyor.hele sol tarafı verince ağlamaya başladı diğer taraftan emzirdim o tarafı bugün artık düşünün.eskisi kadar fazla da emmez oldu.var mı bunu yaşayan geçici bişey mi acaba,öyle burnu tıkalı değil ağzında pamukçuk falan da görünmüyor.diyorum acaba meme reddi mi yaşıyor algısı açıldıkça

Yok canim nerde kendi kendine uyumak. Ben once emziriyorum memede biraz mayisiyor ama tamamen dalamiyor sonra besigine koyup sallıyorum dalana kadar sonra parmak ucunda yuruyerek çıkıyorum odadan
Sallarsan uyuyorlar ya aynen sallamazsan ayakta biz hala büyük beşiğe geçmedik küçük beşikte. Nasıl derin uykudayken bi anda cin gibi oluyolarsa

Bizim pişik var biraz ek gidaya bağliycamda daha bi şey vermiyorum ki öyle.

Ne kullanıyorsunuz sudokrem sürüyoruz etki etmiyor bepantol iyi geliyordu onu aldık alındığı gün çöpe atılmış yanlışlıkla ya ne kullansam başka.

Bi de sizin vitamin ilaçlarınız neler ben bugun decavit aldım evde vardi diğerleri bitmiş.

Sallarsan uyuyorlar ya aynen sallamazsan ayakta biz hala büyük beşiğe geçmedik küçük beşikte. Nasıl derin uykudayken bi anda cin gibi oluyolarsa
Ben park yatakta yatırıyorum seninle aynıydı sanirim besigimiz üst katı sallanıyor sadece

Cok yardimci olmak isterdim cnm ama belcikayla turkiyedeki ilac isimleri farkli tek bildigim sey pisik kremlerinde en etkilisi olan burda levertraan diyoruz ( turkce cevirisi moroka karaciger yagi ) + zinkoxide ( cinko oxide ) .. bu ikisi bir oldumu asiri iyi etkisi var belcikada neo mitosyl kremi var hemen gecirir

Bizim bacak aralarında pişik olmuştu hatta sivilce gibi şeyler de vardı hametan hemen geçirmişti.

Bugün de doktor kontrolde farketti pipinin altı pişik olmuş kızlar bakmak hiç aklıma gelmemişti benim aklınızda olsun sizin de.

Ben park yatakta yatırıyorum seninle aynıydı sanirim besigimiz üst katı sallanıyor sadece
Biz onu açmadik canım duruyor hamakta yatıyor uyanmasın diye sonra anne yanı var bi de büyük ahşap beşik sallaniyoda onada geçmedik farklı bi yerde hemen uyaniyo ya.

Park yatagin üst kısmı güzel sallaniyodu evet memnunsun demi. Alt salllanmiyoda. Mobilya edasında gittiğiniz yerleşe götürürsünüz

Meme reddi cnm neredeyse 1 bucuk aydir bizde de var moralim cok bozuluyor benim kuzenimin bebegi 2 aylik oglan bildigin obur dk basi emiyor bizim ki 40 takla atarak emziriyorum vallaha

Meme reddi cnm neredeyse 1 bucuk aydir bizde de var moralim cok bozuluyor benim kuzenimin bebegi 2 aylik oglan bildigin obur dk basi emiyor bizim ki 40 takla atarak emziriyorum vallaha
Takip ediyorum canım seni üzülüyorum inan senin adına.benim ortanca oğlum da çok iyi emerdi bu öyle değil zaten doğdu doğalı ama bu aralar iyice azalttı.bazı besinlere alerjisi var diye düşünüyorum mukuslu kaka yapıyor.bir ara düzelmişti o ara emmesi de daha iyiydi,hangi yediğimden anlayamıyorum ki o ara ne yemedim.
İnşallah düzelir senin de,ayetel kürsi okumak ve el hadi çekmek iyiymiş emmeyen bebeğe dene bakalım,bol bol çek.bir de abdestli emzirin yazmışlar emmeyen bebeğe yap istersen

Hematen krem tavsiye ederim canım. Bize en iyi gelen o. Bir de alakası var mı bilmiyorum ama bugün patates denedim ya bende, kaka yaptı poposu kızarmış
Vitamini de ilk aylar içiyordum artık içmiyorum unutuyorum
Evet canım güzel memnunuz. Bizde de ahşap besik var ama hiç acmadik bu baya yetiyor bize şimdilik.

Yazın henüz bir aylık yokken yaşadık biz pişik bepantol kullanırken üstelik.öneriler üzerine hametan aldım ama fayda etmedi.hamazinc yazdı doktor o çok daha iyi çabucak kurutuyor.içeriklerine baktım hamazinc hametanın etken maddesini içeriyor fazlası da var öneririm yani.şu an sudokrem kullanıyorum koruma amaçlı şu an iyi şükür

Daha 6 kiloysa uykuda kalori yakıyor paşa
O zaman deneyebilirsin ya.boyu kaç?
Bak dün böyle bir şey buldum trendyolda irmik pirnç unu yulaf unu var içinde.
Boyu 63 cm aynen uykusunda yakıyor galiba babasına çekti eşim de uykusunda terler sarpta terliyor hipp'in 5 tahıllısını aldım mamasına karıştırdınız içirdim bakalım 1 saattir uyutmaya çalışıyoruz uyumuyor yine

Bugun aklimdan acaba dua mi okusam diye geciyordu cok teşekkür ederim cnm okuyacagm bol bol gercekten cok yiprandim savas halindeyiz gece gündüz inş düzelir bende rahatlarım

Hergun yaşıyorum

Aynıymış bizim boy kilolar. Bu arada bizimkinin de kafası çok terliyor gece ya. Kucağımda falan uyuduğunda kolum ıslanıyor. Senin ter bezin mi var gözeneğin mi var nereden çıkıyor bu diyorum. Bizim babamız da gece çok terler. Ayy sen diyince birleştirdim parçaları

Benimkide sagı hem emiyor hem aglıyor degişik solda sıkıntı yok . tersten emzirebilrsin çok aglıyosa ben ilk kızda oyle yapmıştım . bu kızıma da uykuluyken sağı verıyrm daha ıyı alıyo

Bizim bebeler ikiz gibi desene benziyolar baya

Devamlı böyle mi oluyo canım ? Ama 1 saat kesintisiz, hiç durmadan ağladı bizimki. Bi ara öksürmeye başladı artık. Öyle uyku mızmızlanması falan gibi değildi. Sizinkide öyle mi oluo ?

Canım bu konuda bakış açını bilmiyorum ama yine de tavsiye olarak söylemek istedim. Ayetel kürsi oku ve sekine duası var sakinlik için onu internetten bakıp okuyabilirsin bebişe. Bana da biri söylemişti iki gündür okuyorum sanki daha sakinledi bebiş öyle şiddetli ağlamadı hiç.

Kızlar sizin bebekleriniz nasıl sesler çıkarıyor? Bizimki bu 2 haftadır ince tiz sesler çıkarmaya başladı hafif ciglik atar gibi. Siznkilerde böyle ince ince konusyormu

Bizimki her gün yeni bi ses çıkarma tarzıyla geliyor bugün tıpkı anlattığın gibi tiz bi çığlık atar gibi ses çıkarıp durdu başım ağrıdı artık dördüncü aydan itibaren daha bi tatlılaşıyolar sanki bu bebişler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…