2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet cnm aslinda oyle 24 satte 6 sise 4 saatte bir en guzeliymis

Sabah kakasını yapmıştı. O uyumayınca bende gerildim. Büyük kızımda bi türlü ödevinin başına geçmiodu. O zaman tam heyheyler geldi bana sütümden ona da geçti heralde gerginliğim, oda gerildi. Ondan da olabilir öfkesi die düşündüm sonrasında

Daha erken cnm bekle ben onay bekliyorum burdaki doktorlar en erken 4,5 ay gibi baslatiyor ben basladigimda yazarim burayada

Oda sadece tadimlik doyumluk degil yavas ya as cogaltiliyor .. ve havuc puresi kabak puresi gibi seylerle baslaniyor.

Yogurt ve meyveyle degil ..

Kilosu naisl cnm

Cnm erken degil mi ben mi 6 ayı bekliyerek hata yapıyorum
Canım benim deneyımım ilk kızımda 6 ayda başaldm hep mamalar falan denedm almadı şimdi de çok secici zor yemek begenıyo . bunda ekstra bişey hiç yapmadan direk biz ne yersek tattryrm yani çevremde oyle olan çocuklar daha az seçiyo. Bide zarar verecek sekilde degil dudagına bi degdırıyrm midesi bulanmazsa bi kere daha tatrp bırakuyrm bi alerjı durumu olmasın dıye ertesi gun denk gelirse başka bişey verıyrm

Canim senin bebegin percentile göre yüzde 50lerde sanirm nasil az diyorlar begenmiyorlar? Her bebek yüzde 100lerde olacak değil. Doğum kilosuna göre de gayet iyi kilo almis bence.

Yok canım %20 nin altında şu an. Tam %19. Ama hep aynı persentilde doğduğundan beri düşmedi. Geçen hafta bir aşağı yön çizdi ondan panik yaptı doktor. Ama 5. Ayda doğum kilosunun iki katına çıkarmış bebekler bizim 4 aydan önce çıktı işte.

Bugun patates verdim çay kaşiğinin yüzde onu kadar bi damla zeytinyaği ekledim sonra yeşil mukuslu kaka yapti ya upuzundu zeytinyaği eklemesemmi acaba zaten kaka fazla yapıyor

Bugun patates verdim çay kaşiğinin yüzde onu kadar bi damla zeytinyaği ekledim sonra yeşil mukuslu kaka yapti ya upuzundu zeytinyaği eklemesemmi acaba zaten kaka fazla yapıyor
Simdi eklemesznde olur cnm nezamanki bir kac sebze karistirip vericez ve guzel bi sekilde yicekler ozaman kat

Maşallah canim bence doğuma göre gayet iyi

Kızlar sizin bebekleriniz nasıl sesler çıkarıyor? Bizimki bu 2 haftadır ince tiz sesler çıkarmaya başladı hafif ciglik atar gibi. Siznkilerde böyle ince ince konusyormu

Kızlar sizin bebekleriniz nasıl sesler çıkarıyor? Bizimki bu 2 haftadır ince tiz sesler çıkarmaya başladı hafif ciglik atar gibi. Siznkilerde böyle ince ince konusyormu
Arada yapiyor bazen bagiriyor diyorum noldu noldu gulup iyce bagiriyor

Agizinın ici laf dolu bizimki hele ben şarkı soylerken benimle başlıyor auuhuu avvuu diye
Bugun benim saçımı cekiyor çığlık atıyor sanki kendi saçı yolunuyor
Ay birde bizimki kıskanıyor simdiden kuzenimin bebegi var 2 aylik kayinvalidemi kıskanıyor onu sevince çığlık atıyor

Su tablodan bakıyorum ben burada yüzde 50lerde 3aylik kilosu. 4.aya göre oranlasak yüzde 30 40larda olmazmi

Bizimki sevince aguluyordu çiğlik aymaya başladi baya oyuncaği konuşuyorduda bugünlerde bi hal var sanki bi derdi varmış gibi çiğlik atiyo kisa kisa yatırken süt içmek istemediğinde meme istemiyo zaten ağliyo uykusu var ama direniyo

Eklentiler

• E6F7D0B0-47FC-4C62-98E3-47769A68BED3.webp
    8 KB · Görüntüleme: 46
Arada yapiyor bazen bagiriyor diyorum noldu noldu gulup iyce bagiriyor
Bizimki de şükür çok gülüyor ama bu ince sesleri kizim çıkarır miydı hatırlamıyorum ondan sorayım dedim. Özellikle etrafı izlerken elini ağzına koyup konuşuyor
maasallah tatlisa

Son düzenleme:
Oğlum da genelde gece uykusuna direniyor ama bir derdi olduğundan değil durduk yere de çığlık atar gibi konuşuyor
Ben buradan bakıyorum. Böyle gösteriyor ya.
3 aylıkken 5600dü. %25in az altındaymış. O oranda gidiyor işte.
Anladim canim

Oğlum da genelde gece uykusuna direniyor ama bir derdi olduğundan değil durduk yere de çığlık atar gibi konuşuyor

Anladim canim
Aynen canim ya kızar gibi niye yartırıyosun diye ama gözlerde gidiyor bizim sürekli uyaniyo şimdi tek göz açip bakiyo orda değilsem sallamıyosam uyaniyor mert kendi kendine uyuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…