Sabah kakasını yapmıştı. O uyumayınca bende gerildim. Büyük kızımda bi türlü ödevinin başına geçmiodu. O zaman tam heyheyler geldi banaSon gunlerde bunu huy edindi cnm aslında ben rahat uyutuyordum ama neden böyle oldu anlamadım. Gözünden uyku akıyor ama dalamiyor. Gerci bizim uyku saatlerimiz dışarı çıkınca baya aksıyor ondan da olabilir. Sizin öyle değilse belki bir sıkıntısı vardır kaka gaz sancisi vs
Daha erken cnm bekle ben onay bekliyorum burdaki doktorlar en erken 4,5 ay gibi baslatiyor ben basladigimda yazarim burayadaPatates kabız yapar derler ya riskli değil mi onla başlamak
Tecrübeli anneler sizce tadımlara yavaştan başlamalı mıyım? 3.5 ay bitti 2 hafta sonra 4 aylık olcak. Haftaya başlasam bişeyler tattırmaya erken mi olur ?
Kilosu naisl cnmYa alışkanlık diye düşündüm ben de ama her uyandığında memeye saldırıyor ve bitince de doyamadığı için ağlıyor alışkanlık olsa sadece uyanıp ağlamaz mı mamayi falan son damlasına kadar içiyor sonta da rahatlayıp uyuyor
Canım benim deneyımım ilk kızımda 6 ayda başaldm hep mamalar falan denedm almadı şimdi de çok secici zor yemek begenıyo . bunda ekstra bişey hiç yapmadan direk biz ne yersek tattryrm yani çevremde oyle olan çocuklar daha az seçiyo. Bide zarar verecek sekilde degil dudagına bi degdırıyrm midesi bulanmazsa bi kere daha tatrp bırakuyrm bi alerjı durumu olmasın dıye ertesi gun denk gelirse başka bişey verıyrmCnm erken degil mi ben mi 6 ayı bekliyerek hata yapıyorum
Canim senin bebegin percentile göre yüzde 50lerde sanirm nasil az diyorlar begenmiyorlar? Her bebek yüzde 100lerde olacak değil. Doğum kilosuna göre de gayet iyi kilo almis bence.
Bencede kilosu iyi , maşallah toparlamış. Ya grupta da ek gıda konusu baya geçmiş aslında. Tek sen deilmişsin, şöyle bi okudum da yazılanları. Bizimkine ben 4,5 ayda falan biraz yoğurt biraz çorba vererek başlarım heralde
Böyle kurdu düzenini valla artik ek gidaya tam geçince sonra veririm isterse yedikten sonra huzursuz oluyor çok uykudada içtiği için uykusunu alamiyor sonraEvet cnm mama aliyor en guzeli 4 saatte bir aslinda vermemiz
Bugun patates verdim çay kaşiğinin yüzde onu kadarDaha erken cnm bekle ben onay bekliyorum burdaki doktorlar en erken 4,5 ay gibi baslatiyor ben basladigimda yazarim burayada
Oda sadece tadimlik doyumluk degil yavas ya as cogaltiliyor .. ve havuc puresi kabak puresi gibi seylerle baslaniyor.
Yogurt ve meyveyle degil ..
Simdi eklemesznde olur cnm nezamanki bir kac sebze karistirip vericez ve guzel bi sekilde yicekler ozaman katBugun patates verdim çay kaşiğinin yüzde onu kadarbi damla zeytinyaği ekledim sonra yeşil mukuslu kaka yapti ya upuzundu zeytinyaği eklemesemmi acaba zaten kaka fazla yapıyor
Maşallah canim bence doğuma göre gayet iyiBen de aynen böyle gözlerimi belerttim doktora. Pirnç ununu sesi içine kaçarak dediyulaf unu da olur dedi.
Kiloya takıldı biraz alerji doktorumuz da bence normal ya 6200 olmuş 63cm.
Kilo için gerek yok toparlamış bence dedim hatta. Midesi rahatlar kusmaları azalır dedi. Tadını falan severse rahat edersin dedi.
Yulaf irmik pirinç unlu bir karışım buldum belki öyle bir şey alıp 2 günde bir falan versem mi diyorum
Arada yapiyor bazen bagiriyorKızlar sizin bebekleriniz nasıl sesler çıkarıyor? Bizimki bu 2 haftadır ince tiz sesler çıkarmaya başladı hafif ciglik atar gibi. Siznkilerde böyle ince ince konusyormu
Agizinın ici laf dolu bizimki hele ben şarkı soylerken benimle başlıyor auuhuu avvuu diyeKızlar sizin bebekleriniz nasıl sesler çıkarıyor? Bizimki bu 2 haftadır ince tiz sesler çıkarmaya başladı hafif ciglik atar gibi. Siznkilerde böyle ince ince konusyormu
Su tablodan bakıyorum ben burada yüzde 50lerde 3aylik kilosu.Yok canım %20 nin altında şu an. Tam %19. Ama hep aynı persentilde doğduğundan beri düşmedi. Geçen hafta bir aşağı yön çizdi ondan panik yaptı doktor. Ama 5. Ayda doğum kilosunun iki katına çıkarmış bebekler bizim 4 aydan önce çıktı işte.
Bizimki sevince aguluyordu çiğlik aymaya başladi baya oyuncaği konuşuyorduda bugünlerde bi hal var sanki bi derdi varmış gibi çiğlik atiyo kisa kisa yatırken süt içmek istemediğinde meme istemiyo zaten ağliyo uykusu var ama direniyoKızlar sizin bebekleriniz nasıl sesler çıkarıyor? Bizimki bu 2 haftadır ince tiz sesler çıkarmaya başladı hafif ciglik atar gibi. Siznkilerde böyle ince ince konusyormu
Su tablodan bakıyorum ben burada yüzde 50lerde 3aylik kilosu.4.aya göre oranlasak yüzde 30 40larda olmazmiEki Görüntüle 2923771
Bizimki de şükür çok gülüyor ama bu ince sesleri kizim çıkarır miydı hatırlamıyorum ondan sorayım dedim. Özellikle etrafı izlerken elini ağzına koyup konuşuyorArada yapiyor bazen bagiriyordiyorum noldu noldu gulup iyce bagiriyor
Agizinın ici laf dolu bizimki hele ben şarkı soylerken benimle başlıyor auuhuu avvuu diye
Bugun benim saçımı cekiyor çığlık atıyor sanki kendi saçı yolunuyor
Ay birde bizimki kıskanıyor simdiden kuzenimin bebegi var 2 aylik kayinvalidemi kıskanıyor onu sevince çığlık atıyor
Oğlum da genelde gece uykusuna direniyor ama bir derdi olduğundan değil durduk yere de çığlık atar gibi konuşuyorBizimki sevince aguluyordu çiğlik aymaya başladi baya oyuncaği konuşuyorduda bugünlerde bi hal var sanki bi derdi varmış gibi çiğlik atiyo kisa kisa yatırken süt içmek istemediğinde meme istemiyo zaten ağliyo uykusu var ama direniyo
Anladim canimBen buradan bakıyorum. Böyle gösteriyor ya.
3 aylıkken 5600dü. %25in az altındaymış. O oranda gidiyor işte.
Aynen canim ya kızar gibi niye yartırıyosun diye ama gözlerde gidiyor bizim sürekli uyaniyo şimdi tek göz açip bakiyo orda değilsem sallamıyosam uyaniyor mert kendi kendine uyuyor mu?Oğlum da genelde gece uykusuna direniyor ama bir derdi olduğundan değil durduk yere de çığlık atar gibi konuşuyor
Anladim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?