Benim oğlana da abi ve babadan geçti anlattığın gibi.ben senin kadar ek gıdaya geçmedim de biliyorsun belki.sıkıltırılmış olarak bugün sarımsak verdim üç gün falan dinlemeden.bol bol burun açmaya çalışıyorum.dün gece düzgün uyuyamadı hiç.yastık koyuyorum uyurken akmasın ciğerine akıntı diye.bakalım atlatacak mıyız böyle.aile hekimi peditus yazmış içimiz el vermedi başka doktora sorduk iki tane.vermeyin ne onu ne aferini demişler.en olmadı allerset,zatiten verebilirmişiz.beklemedeyim bakalım inşallah atlatır diyorum.size de geçmiş olsun canımKızlar selamlar, bir şey soracağım size. Benim 2 gün önce boğazım ağrıdı çok genzim tıkandı sonra burnum aktı ve geçti böyle bir mini enfeksiyon geçirdim 2 günde.
Bebişe de geçti sanırım dün gece uyumadı muhtemelen boğazı ağrıdı. Bugün de hapşuruyor şırıl şırıl burnu akıyor. Nasıl rahatlatabilirim. Tavsiyeniz var mı bebe için.
Çok sevindim inşallah hiç bişey yaşamamışa döner
Benim oğlana da abi ve babadan geçti anlattığın gibi.ben senin kadar ek gıdaya geçmedim de biliyorsun belki.sıkıltırılmış olarak bugün sarımsak verdim üç gün falan dinlemeden.bol bol burun açmaya çalışıyorum.dün gece düzgün uyuyamadı hiç.yastık koyuyorum uyurken akmasın ciğerine akıntı diye.bakalım atlatacak mıyız böyle.aile hekimi peditus yazmış içimiz el vermedi başka doktora sorduk iki tane.vermeyin ne onu ne aferini demişler.en olmadı allerset,zatiten verebilirmişiz.beklemedeyim bakalım inşallah atlatır diyorum.size de geçmiş olsun canım
İnşallah tamamen uyanir canım sagol haber verdiğin için. Hep aklımda zaten Allahim yardımcısı olsun çocuklarına bağışlasın aminn
Birisi dedi banada öyle büyütmüş çocukları hastalık yuzu görmemis hadi inşallahÇok seviyor hatta
Pirinç koyuyorum bende
Bal soğanı bilirim de pekmez soğan ilk kez duydum
Çok seviyor hatta
Pirinç koyuyorum bende
Bal soğanı bilirim de pekmez soğan ilk kez duydum
Benim oğlanın gece uykusu çok iyiydi son 1 aydir saat başı en olmadı 2 saatte bir uyanıyor emip yatıyor. Bazen de tamamen uyanıyor 2 saat salla salla ancak uyuyor. Resmen uykusuz geziyorumSelam kizlar
Gece uykularini sorcam bebislerinizin. Bizim kiz uyanio bi haftadir, emekleme pozisyonu alio surekli, geri dalmio asla ve en az iki saat uyanik kalio. Var mi sizinkilerde de boyle bisi? Tam 26.haftadymisiz bir de o ataktan mi acaba diorum ama daral geldi bana uyanip uyumamasindan gunduz uykusu gibi davranio adeta
Sebebi belli değil, evindeyken bir anda yığılıp kalmış yere kalbi durmuş yine çalıştırmışlardı.. 2.5 aydır uyanmıyor bitkisel hayattaKızlar elayağıza ne oldu çok gerilerden geliyorum
Yeter annesi az kalmıştır dayan her bebek bir değil bilemeyiz:) bqk benimli 1 haftada 2 diş çıkardı etkisi hala sürüyo 3 haftaya atlatıcaz inş sonrada oturmayı öğrenecek kalkıp oturcak yatakta vs vs. Allah yardımcımz olsunEvet evet de azcik abartti bi hafta oldu da yetmez mi
Gündüz 3 kere mi süt içecek bu çocuk şimdi bana az geldi yaBu ay 300 gr almış oğlum. Doktor normal dedi. Ek gıdaya gecın dedı. Desteksiz oturtmaya basla dedi .. dedi de dedi . Beslenme ile ilgili liste verdi. Emzrme araları uzuyor . Memeden soğumaz inş
Bu arada ayakşarı cok kokuyo ya koca insan gbinpsam doktora sormk aklıma gelmedi
Gündüz 3 kere mi süt içecek bu çocuk şimdi bana az geldi yasütlü muhallebi nasıl oluyormuş süt yasak değil mi? Et için de erken diye biliyorum 8 9 ay olması lazımdı anca et suyu verebiliyorduk. Bilemedim ben bu listeyi bursaya mı götürdün yine cnm?
Bu ay doktora gitmeyelim diyodumda gitmeliyiz galiba. Benim ki daha ufak diye bişeyden bahsetmedi belkiBiz de ete başladık canım kuzu kıyma başladık. Haftaya hindi sonra somon deneyeceğiz. Sütlü muhallebi anne sütlü ya da formül mamalı demek istemiştir bence
Bu ay doktora gitmeyelim diyodumda gitmeliyiz galiba. Benim ki daha ufak diye bişeyden bahsetmedi belki
Aynısı bizde de var aksama kadar agzında tutsam bırakmaz . sonra kusuyo falanKızlar bizimki bu hafta afedersin bokunu çıkardı saat 8 de yatıyorum sabah 7:30 a kadar. Her saat uyanıp emiyor göğüslerim çok berbat ağlicam artık. Resmen emzirmeyi bırakcam yani o kadar canımı yakıyor düzeni bozuk anlamadım gitti yaa
Bıktım ya vallah uyku denen bişey kalmadı ertesi gün işe gidiyorum uykusuz uykusuzAynısı bizde de var aksama kadar agzında tutsam bırakmaz . sonra kusuyo falanKısır dongudeyız . bende emzik veriyorm surekli ,mememi çekiştiryor kafasını sga sola donderirken agzından çıkarma zahmetine girmiyo çocugum emzik yatarken veriyodm şimdi surekli agzında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?