2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim oğlana da abi ve babadan geçti anlattığın gibi.ben senin kadar ek gıdaya geçmedim de biliyorsun belki.sıkıltırılmış olarak bugün sarımsak verdim üç gün falan dinlemeden.bol bol burun açmaya çalışıyorum.dün gece düzgün uyuyamadı hiç.yastık koyuyorum uyurken akmasın ciğerine akıntı diye.bakalım atlatacak mıyız böyle.aile hekimi peditus yazmış içimiz el vermedi başka doktora sorduk iki tane.vermeyin ne onu ne aferini demişler.en olmadı allerset,zatiten verebilirmişiz.beklemedeyim bakalım inşallah atlatır diyorum.size de geçmiş olsun canım

Çok sevindim inşallah hiç bişey yaşamamışa döner

Canım bende banyoda bir güzel yıkadım çocuğu suana etkisi sıcacık yaptım. Sonra sıcak kıyafetler giydirdim. Lavanta yağı damlattım yastığına. Anne sütünü de sağıp ısıttım. burnunu açtım yatırdım. Bakalım şu an rahatladı sanki atlattı diye umuyorum. Çocuğa sarımsak vermedim ama ben yedim bol bol bugün. C vitamini d vitamini aldım geçer diye

İnşallah tamamen uyanir canım sagol haber verdiğin için. Hep aklımda zaten Allahim yardımcısı olsun çocuklarına bağışlasın aminn

Çok seviyor hatta

Pirinç koyuyorum bende

Bal soğanı bilirim de pekmez soğan ilk kez duydum
Birisi dedi banada öyle büyütmüş çocukları hastalık yuzu görmemis hadi inşallah asist etkisi yaratıyor dedi balgam söktürücü bizimde hep bı balgam durumu var ya

Büyük kızım da antibiyotik kullandık bronşit başlangıcı oldu bı anda soktu attı iyileşti Şükür

Benim oğlanın gece uykusu çok iyiydi son 1 aydir saat başı en olmadı 2 saatte bir uyanıyor emip yatıyor. Bazen de tamamen uyanıyor 2 saat salla salla ancak uyuyor. Resmen uykusuz geziyorum

Bizim ki ne meyve yiyor ne sebze ikinci dişte belli oldu tarhana seviyor bı sürekli tarhana mi yapyim anlamadım siz kahvaltıya ne veriyisunuz bugün karışımları da sevmiyor

Evet evet de azcik abartti bi hafta oldu da yetmez mi
Yeter annesi az kalmıştır dayan her bebek bir değil bilemeyiz:) bqk benimli 1 haftada 2 diş çıkardı etkisi hala sürüyo 3 haftaya atlatıcaz inş sonrada oturmayı öğrenecek kalkıp oturcak yatakta vs vs. Allah yardımcımz olsun

Bu ay 300 gr almış oğlum. Doktor normal dedi. Ek gıdaya gecın dedı. Desteksiz oturtmaya basla dedi .. dedi de dedi . Beslenme ile ilgili liste verdi. Emzrme araları uzuyor . Memeden soğumaz inş

Bu arada ayakşarı cok kokuyo ya koca insan gbi npsam doktora sormk aklıma gelmedi

Eklentiler

• 223E700D-197A-4004-AE6D-E69706DE859C.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 77
  • 38D88D86-7FB5-4891-AE2F-63189FDE10CB.webp
    32 KB · Görüntüleme: 73
  • FB032B92-B184-4409-8E66-D4CEA8465FF1.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 77
Gündüz 3 kere mi süt içecek bu çocuk şimdi bana az geldi ya sütlü muhallebi nasıl oluyormuş süt yasak değil mi? Et için de erken diye biliyorum 8 9 ay olması lazımdı anca et suyu verebiliyorduk. Bilemedim ben bu listeyi bursaya mı götürdün yine cnm?

Biz de ete başladık canım kuzu kıyma başladık. Haftaya hindi sonra somon deneyeceğiz. Sütlü muhallebi anne sütlü ya da formül mamalı demek istemiştir bence

Biz de ete başladık canım kuzu kıyma başladık. Haftaya hindi sonra somon deneyeceğiz. Sütlü muhallebi anne sütlü ya da formül mamalı demek istemiştir bence
Bu ay doktora gitmeyelim diyodumda gitmeliyiz galiba. Benim ki daha ufak diye bişeyden bahsetmedi belki

Bu ay doktora gitmeyelim diyodumda gitmeliyiz galiba. Benim ki daha ufak diye bişeyden bahsetmedi belki

Ya bizimki de görece diğerlerinden ufak şimdi ve meme reddi var biberon reddi var diye bize tam tersi erken başlattı. Başka şeyler tattıralım belki tadını sever çorbaların diye. Bence git ya sizi de başlatır.

Çok sevindim cnm inşallah bir an önce uyanır

Kızlar bizimki bu hafta afedersin bokunu çıkardı saat 8 de yatıyorum sabah 7:30 a kadar. Her saat uyanıp emiyor göğüslerim çok berbat ağlicam artık. Resmen emzirmeyi bırakcam yani o kadar canımı yakıyor düzeni bozuk anlamadım gitti yaa

Aynısı bizde de var aksama kadar agzında tutsam bırakmaz . sonra kusuyo falan Kısır dongudeyız . bende emzik veriyorm surekli ,mememi çekiştiryor kafasını sga sola donderirken agzından çıkarma zahmetine girmiyo çocugum emzik yatarken veriyodm şimdi surekli agzında

Bıktım ya vallah uyku denen bişey kalmadı ertesi gün işe gidiyorum uykusuz uykusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…