2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hanımlar bir sorum var benim gibi olan varmı. Aşırı tüylendim önceden hemen uzamayan tüylerim aşırı uzamışlar. Ve cildim aşırı kuru her yerim pul pul dökülüyor. Sizde de oluyor mu

Hanımlar bir sorum var benim gibi olan varmı. Aşırı tüylendim önceden hemen uzamayan tüylerim aşırı uzamışlar. Ve cildim aşırı kuru her yerim pul pul dökülüyor. Sizde de oluyor mu
Seninkine kız demiştim değil mi? Değiştiriyorum
Tüylenme ve Kuru cilt= erkek

Bende aynıyım canım benim saçlarımın ici pul pul oldu dr gittiğimde sorcam

Evet bende oyleyim acaba neden boyle oluyo

Ha bide şey var, durup dururken anneee demesi oğlum,anneee,efendim annem,anneee bunun gibi ay ben oğlumu özlemişim
Ayy o bizde de var ama o bizim sevgi oyunumuz oglum annemm diye bagiriyo ben efendim bal oglum,, annemm efendim canım, annemm diye devam ediyor gulerek ama sonunda iltifat kalmayınca hadi arabalara oynayalım diye konuyu dağıtmaya calisiyorum 4 kelimeden sonra sıkılıyorum

Bende aynıyım canım benim saçlarımın ici pul pul oldu dr gittiğimde sorcam
Cildin için bir şey kullanmaya başladın mı ben esmerim çok komik bir şekilde cildim beyaz beyaz pullarla dolu aşırı kötü görünüyor. Aloe vera jel var onu mu sürsem yada Hindistan cevizi yağımı sürsem karar veremedim.

Bende doktorla konuşmadan birşey kullanmak istemiyorum bende öyleyim valla dışarda maske kapatıyor ama evde yamalı gibiyim

Benim canım sürekli mercimek köftesi istiyor kızlar ya geçen 1 hafta arayla 2 kez yaptım yine yemek istiyorum
Dün gece mangal kokusuyla uyudum sabah simit kokusuyla uyandım kafayı yemiş gibiyim her an canım bişeyler istiyo artık eşim telefon açar açmaz efendim demek yerine mesajla yaz istediklerini unutuyorum diyo

Dün gece mangal kokusuyla uyudum sabah simit kokusuyla uyandım kafayı yemiş gibiyim her an canım bişeyler istiyo artık eşim telefon açar açmaz efendim demek yerine mesajla yaz istediklerini unutuyorum diyo
Kız ben daha hamile olduğumu bilmeden öyleydim ordan anladım zaten bende anormallik olduğunu gece kızartma kokusu gelirdi sabah başka bir yemek kokusu

Kızlar bisey sormak istiyorum. Şimdi biz ilk 3 ay folik asit kullanıyorduk ya, ben 12 haftayı devirdim şu an 3 ay bitti yani folik asit almayı bırakmalı mıyım? Dünkü doktor folik asit kullanıyor musun diye sormadı hiç. Açıkçası ben de unuttum sormayı, bi bilginiz var mı bu konuda?

Bilmiyorum ama çok kötü görünüyor. Tüylenme ve dökülmeden dolayı kendimi kötü hissettim.
Benim ilk hamileliğinde yüzümde bile killar çıkmıştı uzun uzun. Doktor doğumdan sonra geçecek demişti geçti.bir de göğüs cevremde bile çıkmıştı ya cok çirkin hissediyordum

Ben geçen gün aniden karpuz olsada yesek dedim. Eşim şok oldu. Ama aşırı bir aşerme gibi gelmediği için aldırmadım eşime. Benim annem elma için ağlamış ben öyle olmayınca sanki kendim uyduruyormuş gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…