Dün gece mangal kokusuyla uyudum sabah simit kokusuyla uyandım kafayı yemiş gibiyim her an canım bişeyler istiyo artık eşim telefon açar açmaz efendim demek yerine mesajla yaz istediklerini unutuyorum diyo
Benim ilk hamileliğinde yüzümde bile killar çıkmıştı uzun uzun. Doktor doğumdan sonra geçecek demişti geçti.bir de göğüs cevremde bile çıkmıştı ya cok çirkin hissediyordum
Kızlar bisey sormak istiyorum. Şimdi biz ilk 3 ay folik asit kullanıyorduk ya, ben 12 haftayı devirdim şu an 3 ay bitti yani folik asit almayı bırakmalı mıyım? Dünkü doktor folik asit kullanıyor musun diye sormadı hiç. Açıkçası ben de unuttum sormayı, bi bilginiz var mı bu konuda?
Aman ben dogduumdada resmen tüy yumağı olarak doğmuşum halada öyleyim sakallarım var çene altında biyiklaim var göbeğimde var bacaklar zaten hep vard beni lazer bile bitiremez artık alıştım hamam otuyla alıyordum hem prüzsüz oluyordu hemde azalma vardı ama şimdi onuda kullanamiyorum
Ben geçen gün aniden karpuz olsada yesek dedim. Eşim şok oldu. Ama aşırı bir aşerme gibi gelmediği için aldırmadım eşime. Benim annem elma için ağlamış ben öyle olmayınca sanki kendim uyduruyormuş gibi hissediyorum.
İlk çocuğumda bi kere eşim eve Geç gelmişti sırf ona gıcıklık olsun diye Haziran ayında portakal artmıştım sabaha karşı gelmişti eve taa karşı yakadan bi yerde bulmustu ama bunda ciddi anlamda çok aşıriyorum rüyalarıma giriyor gogünlerim agriyo ağzım kamasiyo çok değişik bi durum
Ayy o bizde de var ama o bizim sevgi oyunumuz oglum annemm diye bagiriyo ben efendim bal oglum,, annemm efendim canım, annemm diye devam ediyor gulerek ama sonunda iltifat kalmayınca hadi arabalara oynayalım diye konuyu dağıtmaya calisiyorum 4 kelimeden sonra sıkılıyorum
Büyük ihtimal kendisi der bırak diye çünkü haftanı takip ediyor geçen gittiğimde 10+3 dum folik aşkım coraspirinin var mı dedi var dedim birşey de demedi
Aman ben dogduumdada resmen tüy yumağı olarak doğmuşum halada öyleyim sakallarım var çene altında biyiklaim var göbeğimde var bacaklar zaten hep vard beni lazer bile bitiremez artık alıştım hamam otuyla alıyordum hem prüzsüz oluyordu hemde azalma vardı ama şimdi onuda kullanamiyorum
çok sevindim demekki tüy ve kuru ciltte erkek olmak zorunda değilmiş bir tez daha çürümüş oldu Evet ya gerçekten erkek çocuk Anne'yi güzelleştiriyormus ogluma hamileyken yüzüme makyaJ bile yapmama gerek olmuyordu
Benim oğlumda ellerim sürekli kuruydu ve çatlıyordu, şimdi yumuşacık nemli...ama ben tüylenmeyi fark etmemiştim lazer epilasyon yaptırmıştım çıkmıyordu şimdi de fark etmiyorum,ama seninkini kış yüzünden diyebiliriz ben inanıyorum
İlk çocuğumda bi kere eşim eve Geç gelmişti sırf ona gıcıklık olsun diye Haziran ayında portakal artmıştım sabaha karşı gelmişti eve taa karşı yakadan bi yerde bulmustu ama bunda ciddi anlamda çok aşıriyorum rüyalarıma giriyor gogünlerim agriyo ağzım kamasiyo çok değişik bi durum
bende hiç istememiş olmıyayım içimde kalır diye ocak ayında çilek istemiştim ama aşerme değildi. Oda gitti buldu sağolsun. Ama aşerme olarak çok ilginç anılarım var bir kere trafik polisi çevirme yaparken sanki eliyle bana muşmula uzatmıştı. Eşim beni eve bırakıp aramaya koyuldu saatler sonra taş gibii muşmulayla geldi bir keyifle yemiştim ki sormaa.
Benim oğlumda ellerim sürekli kuruydu ve catlıyordu, şimdi yumuşacık nemli...ama ben tüylenmeyi fark etmemiştim lazer epilasyon yaptırmıştım çıkmıyordu şimdi de fark etmiyorum,ama seninkini kış yüzünden diyebiliriz ben inanıyorum
Benim oğlumda ellerim sürekli kuruydu ve çatlıyordu, şimdi yumuşacık nemli...ama ben tüylenmeyi fark etmemiştim lazer epilasyon yaptırmıştım çıkmıyordu şimdi de fark etmiyorum,ama seninkini kış yüzünden diyebiliriz ben inanıyorum
bende hiç istememiş olmıyayım içimde kalır diye ocak ayında çilek istemiştim ama aşerme değildi. Oda gitti buldu sağolsun. Ama aşerme olarak çok ilginç anılarım var bir kere trafik polisi çevirme yaparken sanki eliyle bana muşmula uzatmıştı. Eşim beni eve bırakıp aramaya koyuldu saatler sonra taş gibii muşmulayla geldi bir keyifle yemiştim ki sormaa.
Bende annemlere gitmiştim onçeki günden sarma kalmıştı tam ben tezgahı çıkarmıştım yiyeyim diye Telefonum çaldı odaya konuşmaya gitrim geldiğimde kardeşim yemisti sarmayi kıyamet koparmistim sen dün yemistin bunu ben yiyecek tim diye kıza vurmustum boş yere annemde gecenin 11 inde sarma sanmıştım yemeden uyuyamayayim diye
çok sevindim demekki tüy ve kuru ciltte erkek olmak zorunda değilmiş bir tez daha çürümüş oldu Evet ya gerçekten erkek çocuk Anne'yi güzelleştiriyormus ogluma hamileyken yüzüme makyaJ bile yapmama gerek olmuyordu
Bunu da çürütmeye geldiiiiim:))
Ben oğlumda tatlılaşmıştım böyle yanaklar al al domates gibi falan
Ama kızımda güzelleştim böyle bakışlarım falan ne bileyim