2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hamileyken yaptirmadin degil mi lazer cnm ben de lazare baslamistim bebis olunca dokyor önermedi zatrn 3 seans gitmistim simdi daha bi killandim
Bende şu philips lumiadan almıştım. Bir-kac ay yaptım baya iyi gelmişti sonra sıkıldım. Devam ettirseydim keşke şimdi evde yatıyor makine. En azından 2 ay kilsiz geziyordum

ahh şuan beni canevimden vurdun. annemin lahana sarmasını istiyorum kaç gündür. onlar bursada ben eskişehirdeyim annemle konuştuk bugün sarıp yollayayım diyorr.

Bende şu philips lumiadan almıştım. Bir-kac ay yaptım baya iyi gelmişti sonra sıkıldım. Devam ettirseydim keşke şimdi evde yatıyor makine. En azından 2 ay kilsiz geziyordum
Ben guzellik salonuna gidiyordum cnm ne guzel birseg bu lazer bebis 6 aylik olsun yine devam edecegm ins

Hamileyken yaptirmadin degil mi lazer cnm ben de lazare baslamistim bebis olunca dokyor önermedi zatrn 3 seans gitmistim simdi daha bi killandim
Hamilelikten önce yaptırmıştım canım hamilelikte önerilmiyor,ama ağdayı da genital bölge hariç yaptırabilirsin, vajinayı da jiletle artık

Ya bende senin yüzünden korkuyorum diyorum ki bütün belirtileri kızmış ama oğlan olmuş benimde tam tersi olabilir
Ben çok büyük bir istisnayım
Sen şey yap ayakların eskisine göre üşüyor mu yoksa aynı mı veya daha sıcak mı,bu bende bile tuttu mesela

Ben çok büyük bir istisnayım
Sen şey yap ayakların eskisine göre üşüyor mu yoksa aynı mı veya daha sıcak mı,bu bende bile tuttu mesela
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri donuyorum ayaklarım çok üşüyor. Ben aslında emindim belirtilerden erkek olduğuna taki seni tanıyana dek...

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri donuyorum ayaklarım çok üşüyor. Ben aslında emindim belirtilerden erkek olduğuna taki seni tanıyana dek...
Ahahha bu bende de tuttu korkma, oğlumda ayaklarım hep buz gibiydi çift çorapla bile donardım yani benim ayaklarım normalde de soğuktur ama artık ayaklarımı hissetmeme noktasına gelmiştim şimdi sıcacık

Ahahha bu bende de tuttu korkma, oğlumda ayaklarım hep buz gibiydi çift çorapla bile donardım yani benim ayaklarım normalde de soğuktur ama artık ayaklarımı hissetmeme noktasına gelmiştim şimdi sıcacık
bak beni de şüpeye düşürdün. bende normalde üşürüm ama şuan gece bile çorapla yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…