2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ahahha bu bende de tuttu korkma, oğlumda ayaklarım hep buz gibiydi çift çorapla bile donardım yani benim ayaklarım normalde de soğuktur ama artık ayaklarımı hissetmeme noktasına gelmiştim şimdi sıcacık
İçimi rahatlattın kızlarda çok sıcak oluyormuş evet birde bebek seni hiç üzmedi erkek olabilir diyolar yani rahat geçiriyorum iştahım pek yok sadece

Sağol canım Allah razı olsun geldim ama benim doktor yok ne şansızım yaa aile hekimi yaptı ama özelde eksikler var yeniden yaptır demişlerdi bakalım bu ne diyecek sürekli doktor değiştirmek zorunda kalıyorum yaa

İçimi rahatlattın kızlarda çok sıcak oluyormuş evet birde bebek seni hiç üzmedi erkek olabilir diyolar yani rahat geçiriyorum iştahım pek yok sadece
Ben onu da çürüttüüüm:))
İlk üç ay hep kustum hem yorgundum şişkinlik ağrı sızı,sinrirlilik patlamalar herşeyden fazlasıyla vardı ama sen beni boşver, buranın nadir oğlan analarındansın sen

Erkek erkek kayınvalideyi boşver sen
Kuzenim benim erkek bebeğim olduğunu rüyasında görmüş. Annemlerde erkek olacak gibi bakıyor ama ben rüyamda kız bebek emzirdiğim için kız olacak diye düşünüyorum. Sen mesela ilk oğlanda hep kız belirtilerine rağmen erkek olmuş. Sanki bende de öyle olacak gibi geliyor.

O zaman kesin erkek kız gördüysen erkek,erkek gördüysen kız olur böyledir bu oğlumda kız bebek görmüştüm kızımda da erkek bebek gördüm kaç kere

O zaman kesin erkek kız gördüysen erkek,erkek gördüysen kız olur böyledir bu oğlumda kız bebek görmüştüm kızımda da erkek bebek gördüm kaç kere
Bende bebek görüyorum ama cinsiyetini bilmiyorum valla birinde büyük oğlum vardı onu hatırlıyorum gerisinde cinsiyet yoktu bebek sadece

9.haftada gitmistim onda da hiçbişey belli değil yarın atarım sana inşallah cinsiyet gösterir. Benim de aklımdan hep kız geçiyor ama
İki kız çok güzel olur
İnşallah gönlüne göre olsun herşeyyarın cinsiyetini ilk buraya haber vermezsen küserim ama

ahh şuan beni canevimden vurdun. annemin lahana sarmasını istiyorum kaç gündür. onlar bursada ben eskişehirdeyim annemle konuştuk bugün sarıp yollayayım diyorr.
Yaa anne yüreği işte asla dayanamiyolar benimde geçenlerde canım çok istedi annem memlekette diye kaynanam dan rica ettim sağolsun yaptı hemen

Bende bebek görüyorum ama cinsiyetini bilmiyorum valla birinde büyük oğlum vardı onu hatırlıyorum gerisinde cinsiyet yoktu bebek sadece
Seninki kesin erkek bak demişti dersin
Bende herkese erkek erkek diyip duruyorum kız çıkarsa kapıma dayanmanıza izin veriyorum arkadaşlar

Bunu da çürütmeye geldiiiiim:))
Ben oğlumda tatlılaşmıştım böyle yanaklar al al domates gibi falan
Ama kızımda güzelleştim böyle bakışlarım falan ne bileyim
Sen harikasin bende kendime itiraf edemiyordum bu hamilelik banada yakıştı yanaklarım doldu kilo aldıkca sal falan daha çok yakışıyo şimdi

Sen harikasin bende kendime itiraf edemiyordum bu hamilelik banada yakıştı yanaklarım doldu kilo aldıkca sal falan daha çok yakışıyo şimdi
Tebrikler kıza bir adım daha yaklaşmış bulunmaktasınız

Anlayamadım tam olarak kuzum muayene olamadın mi yani ahh bu devlet hastanelerinin doktor sıkıntısı asla bitmiyor

İnşallah Belli olsun daha ultrasonda bakılırken yazıcam buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…