2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayın 10 una değil de besine gitsem hastaneye beş günde farkeder mi kizlar cinsiyet görmeme durumu ya She- sende erken git 10 aralık gelemicek
Kız valla sorma ya geçmek bilmiyor günler en uygun zaman 12 + lar diye 10 aralığa almiştim. Zaten Bi kaç gün öne çeksem adami randevular dolu hep

Kız valla sorma ya geçmek bilmiyor günler en uygun zaman 12 + lar diye 10 aralığa almiştim. Zaten Bi kaç gün öne çeksem adami randevular dolu hep
Evet ya beş Aralık 11+ larda oluyo anlaşılmaz sanki neyse beş gün daha sabredebilirm belki ayin besi gelsinde onada razıyım

Beş araligi hesapladim kuzum ben
Heee pardon. Ya benim Bi kızım var ama niyeyse 2.de de gönlümden kız geçiyor. Ama eşim kızımız oldugu için haliyle gönlü erkekten yana bu sefer. Neyse hayirlisi bakalım. Sağlık olsun tabiki

Heee pardon. Ya benim Bi kızım var ama niyeyse 2.de de gönlümden kız geçiyor. Ama eşim kızımız oldugu için haliyle gönlü erkekten yana bu sefer. Neyse hayirlisi bakalım. Sağlık olsun tabiki
Benimde içime erkek diye doguyo esimin içinde kız doğmus ilk hamileligimde benm içime kız doğdu eşim erkek demişti o bildi insallah gene o bilir

Benimde içime erkek diye doguyo esimin içinde kız doğmus ilk hamileligimde benm içime kız doğdu eşim erkek demişti o bildi insallah gene o bilir
Ay sorma bende ilkinde erkek hissediyodum kız çıktı. Benim hislerim de pek çıkmıyor. Ondan bunda hiç bişey hissedemiyorum 10 aralığı bekliyorum

Benim de yarın 12arti4 oluyor gösterir inşallah ya

O zaman kesin erkek kız gördüysen erkek,erkek gördüysen kız olur böyledir bu oğlumda kız bebek görmüştüm kızımda da erkek bebek gördüm kaç kere
Yaa hadi bakalım meraktan çatlıycam resmen. Keşke hemen öğrenme fırsatımız olsa.

11+5 oluyorum belli olmaz sanki demi
Benim 11+3 de kıza benzettim dedi ama çok ümitlenme öylesine bir tahmin demişti,yani onu da ben çok ısrar ettiğim içinsen yine 10 aralıkta git bence

İçimi rahatlattın kızlarda çok sıcak oluyormuş evet birde bebek seni hiç üzmedi erkek olabilir diyolar yani rahat geçiriyorum iştahım pek yok sadece
Çıkıntılık yapmak istemem ama ben oğlumda ayaklarımın yanmasından duramazdım sürekli suya sokardım o derece ama şimdi öyle değil tabi donuyor ama benim ayağım kışın hiç ısınmaz zaten sen gene de çok şaapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…