Kızlar şimdi burda içimi dökücem biraz fikirlerinize ihtiyacım var. Benim yan komşu eşimin çok yakın akrabası kadının gözü sürekli benim kapıda. Bizim zil çalsın hemen kapısını açar bakar. Eve biri gelsin merakından ölür bi bahaneyle kapıyı çalar. Artık bıktım, tükendim yüz vermiyorum güleryüz göstermiyorum çöp atmaya bile çıkamaz oldum kapıyıda açmıyorum artık. Kadını sopayla mı kovalıyım napıyım çok kafama takıyorum stres oluyorum bunun yüzünden
Ya aslında bu hamilelik testleri gibi cinsiyet testleri varmış eczaneden alıyorsun aynı hamilelik testi gibi yapıyorsun kız erkek gösteriyor internetten baktım ama sadece bir tane bulabildim
İnşallah gönlüne göre olur canımm çok sağol
Dün doktora gittim işte kan pıhtılaşmasına baktılar normalden çok az daha yüksek çıktı,kan sulandırıcı iğne verdiler önlem amaçlı,bide çok kusuyorum virüsle ilgiliymiş, öyle işte:)) karantinanın bitmesini bekliyorum
Ya aslında bu hamilelik testleri gibi cinsiyet testleri varmış eczaneden alıyorsun aynı hamilelik testi gibi yapıyorsun kız erkek gösteriyor internetten baktım ama sadece bir tane bulabildim
Yaaaa hiç duymamıştım hemen bende bakayım ya bana erkek gibi dedi ama ya inanmak istemediğim için hala Bi sonraki randevuyu bekliyorum sanki AA yanlış görmüşüm bal Bi kız bu diyecek diye hayal ediyorum
Yaaaa hiç duymamıştım hemen bende bakayım ya bana erkek gibi dedi ama ya inanmak istemediğim için hala Bi sonraki randevuyu bekliyorum sanki AA yanlış görmüşüm bal Bi kız bu diyecek diye hayal ediyorum
Benim de ilk hamilelikte 12.haftada erkek dedi ama kordon da olabilir belli değil dedi. Sonrakinde kız çıktı. Bu haftalar yüzde 100sonuc vermiyor aslında
Bak valla,benim de çok garibime gitti ama koyu yeşil çıkarsa erkekmiş falan öyle birşey inşallahhh öyle olur yanlış görmüşüm kızmış falan der ne zamana randevun:))