2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay sorma bende ilkinde erkek hissediyodum kız çıktı. Benim hislerim de pek çıkmıyor. Ondan bunda hiç bişey hissedemiyorum 10 aralığı bekliyorum
Bide anneler hisseder dıyolar bende hissetmemeyi tercih ediyorum ama kendimi erkeğe hazirliyorum

Ne kapimi gözlüyorsun die zor rahatsız oluyorum de valla ben hiç dayanamam direk sorarım evimede almam asla

Yaa hadi bakalım meraktan çatlıycam resmen. Keşke hemen öğrenme fırsatımız olsa.
Ya aslında bu hamilelik testleri gibi cinsiyet testleri varmış eczaneden alıyorsun aynı hamilelik testi gibi yapıyorsun kız erkek gösteriyor internetten baktım ama sadece bir tane bulabildim

Canim ins hayırlısıyla bir an önce biter benimde karantinam pazar bitiyor pazartesi dr gidecegim

Ya aslında bu hamilelik testleri gibi cinsiyet testleri varmış eczaneden alıyorsun aynı hamilelik testi gibi yapıyorsun kız erkek gösteriyor internetten baktım ama sadece bir tane bulabildim
İlk defa duydum yaa

Yaaaa hiç duymamıştım hemen bende bakayım ya bana erkek gibi dedi ama ya inanmak istemediğim için hala Bi sonraki randevuyu bekliyorum sanki AA yanlış görmüşüm bal Bi kız bu diyecek diye hayal ediyorum

Yaaaa hiç duymamıştım hemen bende bakayım ya bana erkek gibi dedi ama ya inanmak istemediğim için hala Bi sonraki randevuyu bekliyorum sanki AA yanlış görmüşüm bal Bi kız bu diyecek diye hayal ediyorum
Benim de ilk hamilelikte 12.haftada erkek dedi ama kordon da olabilir belli değil dedi. Sonrakinde kız çıktı. Bu haftalar yüzde 100sonuc vermiyor aslında

Bak valla,benim de çok garibime gitti ama koyu yeşil çıkarsa erkekmiş falan öyle birşey inşallahhh öyle olur yanlış görmüşüm kızmış falan der ne zamana randevun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…