2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ilk bebeginiz erkekmiydi? Bilmiyorum nekdr dogru ama genelde kiz cocuklarinda asiri gogus hassasiyeti olurmus :) insallah bi an once iyi olurusn cnm hazimsizlik zor

Benim de ilk hamilelikte 12.haftada erkek dedi ama kordon da olabilir belli değil dedi. Sonrakinde kız çıktı. Bu haftalar yüzde 100sonuc vermiyor aslında
Yaaaa canımsın inşallah benimde öyledir ya aslında böyle yapınca da sanki erkekse oğluma haksızlık ediyormuşum gibi geliyor yine de hayırlısı olsun

Bak valla,benim de çok garibime gitti ama koyu yeşil çıkarsa erkekmiş falan öyle birşey inşallahhh öyle olur yanlış görmüşüm kızmış falan der ne zamana randevun:))
Baktım şimdide çokta doğru çıkmıyomuş o testler randevum taaaaaa 18 aralıkta ozaman 16 hafta bitmiş olacak zaten kesinleşir ama ozaman kadar nasıl dayancam bilmem

Yaaaa canımsın inşallah benimde öyledir ya aslında böyle yapınca da sanki erkekse oğluma haksızlık ediyormuşum gibi geliyor yine de hayırlısı olsun
Evet bana ilk erkek dediklerinde icim bi burulmustu ama çok yanlış aslinda. Kız da erkek de olsa evladımız. Üzülmek doğru değil. Allah saglikli hayırlı evlat nasip etsin önemli olan o.

Az kaldı belirtilere yormadan öğrenicem

Seni net görmüş canım üzülme. kız bebekte bacak arasında 3cizgi ya da 3 nokta görüyorlar. Kızımda doktora sormuştum iyice göstermişti. Erkekleri zaten söylemeye gerek yok
Bak sevindim şimdi, sonradan erkek çıkarsa yakarım kendimi

Evet bana ilk erkek dediklerinde icim bi burulmustu ama çok yanlış aslinda. Kız da erkek de olsa evladımız. Üzülmek doğru değil. Allah saglikli hayırlı evlat nasip etsin önemli olan o.
Aynen acanım amin zaten erkek olursa da iki erkek takılır benim yavrular insanız işte illa olmayanı istiyoruz hepsi bu

Çok tatlı oluyolar ama kıyafetleri hep aynı oluyo bi o sıkıntı farklı renk ama aynı model giyiyolar hep
Ya ben küçükken annemi sevmezdim babama çok düşkündüm erkek çocukları anneye düşkün oluyorlar bi kazak bi pantolon giydiririm yeterki beni sevsin beni beniii bihterini

Baktım şimdide çokta doğru çıkmıyomuş o testler randevum taaaaaa 18 aralıkta ozaman 16 hafta bitmiş olacak zaten kesinleşir ama ozaman kadar nasıl dayancam bilmem
Zaten bulamadım ki(

Ayyy Allah merhamet etsin sana hayırlsııyla yavrunu kucağına alırsın inşaAllah birinin seni düşündüğünü bilmek çok mutluluk verici hele bide görmeden olunca iyi ki varsın
Asıl sen iyiki varsın kuzummm tabiki soracağım arkadaşız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…