2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet ama daha 5+3 dedi iki hafta önce özelde kii de 5 haftalık iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi bende onun için 7 haftalık olsun diye bekledim ama karıştı hesaplar valla
Dur bir saniye beynim yandı ama 7 haftaysa normal tabi inşallah duyda önemli olan o

Asıl sen iyiki varsın kuzummm tabiki soracağım arkadaşız artık
Bugün yine kan çıkardım ilk çıkardığım azdı ama bugünkü daha fazlaydı artık iyice korkmaya başladım ciğerlerimde bademciklerim de hiç bi sıkıntı yok bu kan neyin nesi anlamıyorum bide aç karnına böyle oluyor midemin durumunu anlatamıyorum o kadar kötü

Israr et kız 13.haftadasın çoktan belli olur bu zamanda:) yarın öğrenmeden gelme
Ben olsam doktorun yakasına yapışırım söyle diye
Birde tabi gösterme durumu var ters durursa çok zor. Çikolata yiyip gitmek lazimki hareket etsin
Ay benim oğlum cikolata da yesem hareket etmezdi inat detayliya girecegim zaman 4 5 paket çikolata yemistim hareket etsin diye ama nafile ful uyumutu detayıldan sonra da ful hareketlenmisti umarım bu ultrason sever

Bende şu philips lumiadan almıştım. Bir-kac ay yaptım baya iyi gelmişti sonra sıkıldım. Devam ettirseydim keşke şimdi evde yatıyor makine. En azından 2 ay kilsiz geziyordum
Iyimiydi gercekten bu makine bende almayi dusunuyordum
Biturlu guvenemedim dedim en iyisi guzellik salonuna gidiyim fln.. ama hamile kaldim

Sunu farkettim bi kızı olan ikinci de kız olsa iyi olur diyor ama ilki erkek olan ikinciyi mutlaka kiz istiyor oğlanlar analarını nasıl bezdiriyorsa demek
Yaa erkekler annelerine çok düşkün oluyor hep öpüyorlar sarılıyorlar babalarını istemiyorlar hep sen yanında ol istiyorlar,o yüzden sinirli olduğunda biraz sıkıntı olabiliyor, babasına şutlayamazsın mesela şimdi bir erkek daha olursa bittim demektir bide ben kız çocuklarını çok severim o yüzden 1 kız 1 oğlan hayalim

Benimki de hep secde pozisyonunda dururdu. Doktor git çikolata ye gel derdi hala aynı olurdu

Çok kusmaktan kan geldiği oluyor benim başıma da geldi bugün,doktora sordum çok kusmaktan normaldir dedi ilacı ihmal etme dedi inşallah iyi oluruz yaa çok sıkıntılı durumlar

Sunu farkettim bi kızı olan ikinci de kız olsa iyi olur diyor ama ilki erkek olan ikinciyi mutlaka kiz istiyor oğlanlar analarını nasıl bezdiriyorsa demek
Evet ya çevremde de hep öyle kız nasıl bişeyse artık tadını alan hep istiyo

Benimki de hep secde pozisyonunda dururdu. Doktor git çikolata ye gel derdi hala aynı olurdu
İnatlar işte karnimizdakiler öyle. Olmaz inşallah ay arkadaşlarımda öyle güzel ultrason resimleri varki bizimkinden bi tane bile yok poz. Verdigi

Iyimiydi gercekten bu makine bende almayi dusunuyordum
Biturlu guvenemedim dedim en iyisi guzellik salonuna gidiyim fln.. ama hamile kaldim
iyiydi devam etseydim baya yol kat ederdim ama devam edemedim. Seviyorum makinemi:)

Benim kız da öyle ya babasıyla sadece oynuyor ama esas işleri sevgisi sarılması şu bu hep bende. Kimseye yaptırmıyor. Tuvalete benden başkası girdirmiyor. Şimdi ben bulantılardan oynayamadigim için mecbur babasında oynuyor itiraz etmiyor artık ona

Tabi canım yapışmayacağız da ne yapacağız ben çok ısrar ettim geçen gün mesela

Zor işler hep anneye tabi,baba anca oyun oynasın

Ay evet çok güzel özetlemişsin iki erkekli hali bende düşünemiyorum yeğenlerim falan da hep kız okadar uslu kendi hallerindeler ki anneleri oturuyor onlar dizinin dibinde yada kendi hallerinde sessiz sakin oynuyorlar biz Bi gidiyoruz evde harp başlıyor benim canavar asla bir saniye durmuyor üstelik dediğin gibi babaya şutlama durumu bizde de hiç yok hep bende kız olursa daha sakin olur en azından diye düşünüyorum hayaller hayatlar işte

Ya ben küçükken annemi sevmezdim babama çok düşkündüm erkek çocukları anneye düşkün oluyorlar bi kazak bi pantolon giydiririm yeterki beni sevsin beni beniii bihterini
Bizimki babaci hava karardıgi an babacığım gelcek babacağım gelcek diye kapının dibinden ayrılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…