2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok kusmaktan kan geldiği oluyor benim başıma da geldi bugün,doktora sordum çok kusmaktan normaldir dedi ilacı ihmal etme dedi inşallah iyi oluruz yaa çok sıkıntılı durumlar
Ama 2 3 gündür hiç kusmadım ki bugün aç karnına oldu virüsten de oluyormuş bu durum galiba ben ona bağladım ama bakalım hayırlısı sende çok dikkatli ol limon tüketelim bol bol iyi geliyormuş en iyi kan sulandırıcı limondur midem almıyor ama zorlayacam kendimi iyileşene kadar Rabbim bize sabrını versin güç kuvvet versin aminnn

Barbie bebeklerle falan oynamacalar evcilik falan
Bizimki topu yerden yere fırlatmakla meşgul oluyor o sırada
Yok kız belki yanlış görmüştür aniden kız derse şaşırma

Erkek çocuklar öyle hareketli oluyorlar.ben kızıma hareketli derdim sonra yeğenim dogdu erkek. Allahım cocuk 5dk durmuyor totosuna motor takılmış gibi hızlı hızlı hareket ediyor birde. Sürekli disari çıkmak istiyor

Tabi canım yapışmayacağız da ne yapacağız ben çok ısrar ettim geçen gün mesela
Ya şu cinsiyet balonu olayinda kararsizim ben ben mi öğrensem ilk kardeşim mi bi karar veremedim hem hemen öğrenmek istiyorum hem o cinsiyet balonu nu patlatmak istiyorum

Limon hem bulantıyı azaltıyor hemde kanı sulandıryor doğru doktor da tavsiye etti benim de canıma minnet zaten
Canım bir doktoruna sor yine nolur nolmaz inşallah bitsin artık çok yorulduk

Alla alla 2 hafta oncedemi 5 haftalikti? Bugundemi 5 haftalik dedi cnm? Acaba baska bi dr daha mi gitsen pek anliyamadim ben
Bende anlayamadım valla kafam iyice karıştı yolk göründü kesede büyümüş gayet güzel korkma dedi haftaya tekrar çağırdı yarında tahlilleri vericem bakalım Hayırlısı

Ya şu cinsiyet balonu olayinda kararsizim ben ben mi öğrensem ilk kardeşim mi bi karar veremedim hem hemen öğrenmek istiyorum hem o cinsiyet balonu nu patlatmak istiyorum
Ben oğlumda yaptım da noldu,mavileri gördüm şimdi sadece tek başıma öğrendim daha iyi oluyor kesinlikle bunda eşime yapacağım ama onun hala haberi yok internetten baktım bu hafta yapılanlar hiç doğru olmuyormuş o yüzden biraz daha bekliyorum

Bende anlayamadım valla kafam iyice karıştı yolk göründü kesede büyümüş gayet güzel korkma dedi haftaya tekrar çağırdı yarında tahlilleri vericem bakalım Hayırlısı
Bekliyelim bakalim cnm kotu bsiey yoktur sadece cok tuhaf boyle degisik degisik haftalar vermis farkli doktorlar

Barbie bebeklerle falan oynamacalar evcilik falan
Bizimki topu yerden yere fırlatmakla meşgul oluyor o sırada
Yok kız belki yanlış görmüştür aniden kız derse şaşırma
Nebilim Bi oturur boya yapar bebek sallar bişe yapar oturur yani bizde o yok çünkü oturmak gibi Bi huy asla yok yemeği bile gezerek yer oraya buraya döker uyurken bile hareket eder mi Bi çocuk ediyo valla kurban olduğum oyüzden Bi kızım olursa sakin olur diye düşünüyorum yinede hayırlısı olsun inşallah

Yaa benimde hep öyleydi yani ilk çocuğum kiz olsaydi bu erkek olsn en az bu kadar dua ederdim her ikisinide Kendine göre muhteşem özellikleri var benim oğlum babasını dört gözle bekler aksamları ama gun icinde hep öper sarılır bana hele bi canimm diyo resmen eriyorum gece yatarken iyi geceler diyerek öper sabah kalkınca Günaydın diyerek öper babasınada öyle yani ikimizede sevgişini daha şimdiden belli ediyor

Sağlıklı olsun ama kız olsun lütfennn

Kizlar bugun cook basim agridi normalde basim agrimaz ama sabah 10 kadar uyumstm esimi ise gonderdiktn sonra herhalde uyumktn oldu neyse bana doktor agrin olur diyerektn minoset yazmsti icsem birsey olur mu kafami kaldrck halim hic yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…