- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
hiç canını sıkma. Allah yardımcın olsun.Insallah canim. Benim erken dogum riskim var 27nci haftada hastaneye yattim korkum biraz ondan. Gecen hafta gitmistim kücük bebim bebis 1600.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç canını sıkma. Allah yardımcın olsun.Insallah canim. Benim erken dogum riskim var 27nci haftada hastaneye yattim korkum biraz ondan. Gecen hafta gitmistim kücük bebim bebis 1600.
Cnm bu haftalarda kanama normal degil eger idrar enfeksiyonun yoksa. Ben olsam giderdim mudahale edebilirse ederler biraz daha dayanabilrise bebis onun icin senin icin cok daha iyiAmin canım insallah. Biraz kendimi dinliycem ağri olursa giderim diye düsündüm.
Evet monurolmuş sadece gece yatarken tok iç yazmışlar. Arka arkaya wcye gidip biraz boşaltayım suyuda azaltayım bari 1 saat bile zor dayanıyorumMonuroldur büyük ihtimal. İçmeden önce wcye git sonra içip uyu canım. Ne kadar dayanirsan
Benim kızda bazen ya sağı ya solu şişiriyor dün sordum meğer poposuymuşkızlar kimi burda az hareket hissediyorum diyor benimki canımı acıtacak şekilde içimde kayıp duruyor. bazen bir yerden şişiyor karnım elimle bastırıyorum normale dönüyor ama bastırmazsam sanki orayı yırtıp çıkacak.![]()
İnsallah canım evet yapıyorum ramazan ayına girince kaçınılmaz olduMasAllah canim benim, insAllah hep boyle guzel gider, benimkide insAllah haftasiyla uyumlu hale gelir
bisey daha sormak istiyorum, arada tatli kacamagi yapiyor musun? Yoksa diyetine sadik misin?
ya onun poposunu yerler yaa. şimdi içim eridi benim amaaaaaBenim kızda bazen ya sağı ya solu şişiriyor dün sordum meğer poposuymuş![]()
Maşallah selim paşaya. Hıçkırrık büyüdükleri için oluyor dimi.Dün gece bugün fazla hareketli değil oğluşum canım sıkılıyordu böyle olunca, şimdi dinlenmek için ayaklarımı uzattım oturdum neredeyse 5 dk. dır hıçkırıyor![]()
Benim bebisde gunde 3 4 krre hıçkırıyor :)Dün gece bugün fazla hareketli değil oğluşum canım sıkılıyordu böyle olunca, şimdi dinlenmek için ayaklarımı uzattım oturdum neredeyse 5 dk. dır hıçkırıyor![]()
Benim bu ara kasıklara çalışıyorkızlar kimi burda az hareket hissediyorum diyor benimki canımı acıtacak şekilde içimde kayıp duruyor. bazen bir yerden şişiyor karnım elimle bastırıyorum normale dönüyor ama bastırmazsam sanki orayı yırtıp çıkacak.![]()
Su hıçkırıga sinir oluyorum yaDün gece bugün fazla hareketli değil oğluşum canım sıkılıyordu böyle olunca, şimdi dinlenmek için ayaklarımı uzattım oturdum neredeyse 5 dk. dır hıçkırıyor![]()
Doktor cok önemsemedi canım bende şaşırdım açıkcasi ne yapayımCnm bu haftalarda kanama normal degil eger idrar enfeksiyonun yoksa. Ben olsam giderdim mudahale edebilirse ederler biraz daha dayanabilrise bebis onun icin senin icin cok daha iyi
Alla alla cok degisikmis.. ne diyim cnm hayirlisi kendini dinle bakalimDoktor cok önemsemedi canım bende şaşırdım açıkcasi ne yapayım
Sagsaglim kurtulursun ins cnmKızlar çok teşekkür ederim . Sancim çıkıyor şuan yatisim yapıldı acıkmam 1cm mis yarın sabah sezeryana alincam inşallah sorunsuz atlatırım
Ayyy allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım ben niye paniklediysem.Kızlar çok teşekkür ederim . Sancim çıkıyor şuan yatisim yapıldı acıkmam 1cm mis yarın sabah sezeryana alincam inşallah sorunsuz atlatırım
Kuzum allah kurtarsın bebeğin durumu iyidir kilosu haftan ilerde korkma sakınKızlar çok teşekkür ederim . Sancim çıkıyor şuan yatisim yapıldı acıkmam 1cm mis yarın sabah sezeryana alincam inşallah sorunsuz atlatırım
Ya birde siz şeker diyetindesiniz ya belki o da etkiliyordur.tatlı birşeyler yedikçe horon tepiyor benimki meselaDün gece bugün fazla hareketli değil oğluşum canım sıkılıyordu böyle olunca, şimdi dinlenmek için ayaklarımı uzattım oturdum neredeyse 5 dk. dır hıçkırıyor![]()