• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Haftama gore 500-600 gram onde, suyu fazla biraz da..
Bende anlamadim, diyetle sekerin onune gecemedik, insulin baslicam bugun, hakkimizda hayirlisi.
Saglikla sihhatle yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin yaradan🤲🏼🤲🏼
Ciger gelisimi kacinci haftada tamamlaniyor biliyor musunuz?
Ben günde 5 kere toplam 45 doz insülin yapıyorum:( Üstelik gebelik başımdan beri insüline bağımlıyım. benim de bebeğim bir hafta önden gidiyor. Buna rağmen doktorum bana böyle şeyler söylemedi. Sizi neden o kadar korkuttular anlamadım. Şeker ölçümleriniz nasıl gidiyor? Bu haftalarda tokluklarda hızlı artış açlıklarda da ciddi düşme oluyor. Her ikisi de önemli

Öğlen tuvalete gittim tırnak kadar kanamam olmuş. Doktoru aradim artarsa hastaneye gel dedi. Kızimda da böyle olmustu 2gün sonra dogurmuştum. Çok korkuyorum stres oldum baya :KK17:
Hemen kötüye yorma cnm doğsa bile sıkıntılı zamanları aştık Âllah'ın izniyle sağlıkla gelir zamanında inşaallah

Hirasarem Hirasarem Bende bugün kontrolüm vardı canım kaşıntıyı konuştum safra suyu böbrek olayını anlattı ama sendeki normal son ayda olabilen gebelik alerjisi dedi safra suyuna baglı olsa heryerin kasınır duramazdın senin aynı yerler kaşınıyor bide sivilce cıkıyor diyorsun bu normal alerji dedi tahlil falanda istemedi krem verdi kaşıntı olmasın diye
Ay balım benim çok sağol evet bir hafta boyunca el ayak bacak kaşındı iki gündür vücuduma yayıldı Dr tahlil verdi dün girmiştim ama tahlil veremedim tatilmiş pazartesi vereceğim inş gebelik alerjisidir benim de balım allah razı olsun aklına geldip yazdıgın için

Ay balım benim çok sağol evet bir hafta boyunca el ayak bacak kaşındı iki gündür vücuduma yayıldı Dr tahlil verdi dün girmiştim ama tahlil veremedim tatilmiş pazartesi vereceğim inş gebelik alerjisidir benim de balım allah razı olsun aklına geldip yazdıgın için
İnşallah canım ama deli gibi kaşınırsın dedi dr sen deli gibi kaşınıyormusun cünkü onda bildigin yoluyormussun dr cok sakindi nadir gözükür dedi safra suyu olayı deriden dışarıya atmayaçalısır dedi inşallah senin temiz cıkar canım stres olma normalde benim dr korkaktı herşeyde daha kötüyü düşünürdü ama bunda benide şaşırtı normal diyerek

İnşallah canım ama deli gibi kaşınırsın dedi dr sen deli gibi kaşınıyormusun cünkü onda bildigin yoluyormussun dr cok sakindi nadir gözükür dedi safra suyu olayı deriden dışarıya atmayaçalısır dedi inşallah senin temiz cıkar canım stres olma normalde benim dr korkaktı herşeyde daha kötüyü düşünürdü ama bunda benide şaşırtı normal diyerek
Yok balım deli gibi kaşınmıyorum gece çok oluyor kaşıntı gün içi fazla değil damar olan yerler çok aşırı kaşınıyor bir saat kaşıyorum sonra rahatlıyor uyuyorum rahatladım şimdi yara yapacak kadar kaşımıyorum çok şükür bendekide alerjik olabilir ozaman yada kan akışı yapıyor olabilir

Nisana benziyor canım ama daha az diger hamileligime göre
canım inşallah sorun yokdur belki öylesine bir şeydir. inşallah devamı gelmez haberdar et bizi her durumda. seninle tarihlerimiz çok yakın inşallah biraz daha sabreder bebişlerimiz.🤲 en son ne zaman doktora gittin kaç kilo bebişin.

Telefondan arayıp söylediler hiç birşey demedi nasıl içeceğimi falan. Suda eriyen birşeymiş öyle yaparım artık akşam yatmadan sağol canım.
Monuroldur büyük ihtimal. İçmeden önce wcye git sonra içip uyu canım. Ne kadar dayanirsan

Yok balım deli gibi kaşınmıyorum gece çok oluyor kaşıntı gün içi fazla değil damar olan yerler çok aşırı kaşınıyor bir saat kaşıyorum sonra rahatlıyor uyuyorum rahatladım şimdi yara yapacak kadar kaşımıyorum çok şükür bendekide alerjik olabilir ozaman yada kan akışı yapıyor olabilir
Aynen canım rahat ol ilk bende korktum benimde belki hep yatıyorum sürtünmeden de kaynaklanıyor olabilir seninde kan akısından olabilir han haçmimiz arttı iyice normal bencede😊

canım inşallah sorun yokdur belki öylesine bir şeydir. inşallah devamı gelmez haberdar et bizi her durumda. seninle tarihlerimiz çok yakın inşallah biraz daha sabreder bebişlerimiz.🤲 en son ne zaman doktora gittin kaç kilo bebişin.
Insallah canim. Benim erken dogum riskim var 27nci haftada hastaneye yattim korkum biraz ondan. Gecen hafta gitmistim kücük bebim bebis 1600.

Her gebelikte sorunlar olabiliyor buradada çok sorun yaşayanlar var ama doktorların işi bunları çözmek bunlardan şikayet etmek olmamalı. Sorun varsa sana çözümle gelmiyorsa yani sen bilirsin başka seçeneğin varsa dene derim. Umarım bundan sonrasında sıkıntı yaşamazsın sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Evet canim cok haklisin, yani bu saatten sonra kime giderim bilmiyorum, baska tanidik doktor yok, bu hoca hem prof hem perinatolog, en basindan beri takip ediyor. Bende kararsizim ne yapsam diye.
InsAllah canim, hicbirimiz yasamayalim.
Saglikla sihhatle kucaklarimiza alalim insAllah🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Canım stres te şekerin düşmanı kendine hakim olmaya çalış.. Doktora gelince moral bozan insanla ben olsam devam etmem.
Hayır yavaşlamadı normal seyrinde gidiyor herşey hamdolsun
MasAllah canim benim, insAllah hep boyle guzel gider, benimkide insAllah haftasiyla uyumlu hale gelir🤲🏼🤲🏼🤲🏼
bisey daha sormak istiyorum, arada tatli kacamagi yapiyor musun? Yoksa diyetine sadik misin?

Bende 2 aydır diyetle dengeliyorum tam tersi bebek kücük minyon stres olunca benimde yükseliyor hiç stres olma insilün dengeler şekerini bebekte dogana kadar uyumlanır vücudu bende ilk zayıf diye kafama takıyorum 35+2 yim ama bebek 33+5 bence takma dru değiştir cok moral bozucu birisiymiş
MasAllah canim ne guzel dengelemissin, darisi basima🤲🏼
2 hafta geride yada onde olmasi onemli degilmis. Gelisimini tamamlamadan fazla kilo almasi biraz riskliymis.
Ne diyeyim yavrularimiz Rabbime emanet🤲🏼 Hayirlisiyla saglikla zamaninda yavrularimizi kucagimiza alalim insAllah🤲🏼🤲🏼

MasAllah canim ne guzel dengelemissin, darisi basima🤲🏼
2 hafta geride yada onde olmasi onemli degilmis. Gelisimini tamamlamadan fazla kilo almasi biraz riskliymis.
Ne diyeyim yavrularimiz Rabbime emanet🤲🏼 Hayirlisiyla saglikla zamaninda yavrularimizi kucagimiza alalim insAllah🤲🏼🤲🏼
Amin canım inşallah ama bizde zayıf bebek zaten genetik artık takılmıyorum saglıklı olması önemli arada diyetide bozuyorum ama sarımsak cacık ayran süt dengeliyor benim şekerimi🤭

Back
X