• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba canim, yazini gorunce yazmak istedim. Bende bugun doktordan ciktim, bebegim adete gore 23 gun onden gidiyor, gebelik sekerim vardi, diyetle kontrol edemedim. İnsulin baslayacagim bugun.
suan bebek 34+4 2400 gram gorunuyor. Doktor cok moralimi bozuyor. Sizin doktorunuz da moralinizi bozuyor mu? Kafa olcumuzde 35+2 cikmis, adete gore 31+2yim.
Tup bebek annesiyim. Baska doktora mi gitsem ne yapsam?
Haftanıza göre kilosu o kadar da önde değil uygulamalarda gördüğüm kadarıyla neden bozuyor moralinizi

Aaa neden ? ağrılarım başladı vallah benim çatı sızlıyor kafası çok aşağıda geliyor bana bakalım salı randevum var söylicem doktora birde dböbrek büyümesi vardı bende ağrı yapmaya başlıyor :KK43:
Son aya girdik artık kuzum ilkte de son ayda başlamştı çatı ağrıları bunda da başladı benim de hayırlısıyla bir doğuraydık 😂

Merhaba canim, yazini gorunce yazmak istedim. Bende bugun doktordan ciktim, bebegim adete gore 23 gun onden gidiyor, gebelik sekerim vardi, diyetle kontrol edemedim. İnsulin baslayacagim bugun.
suan bebek 34+4 2400 gram gorunuyor. Doktor cok moralimi bozuyor. Sizin doktorunuz da moralinizi bozuyor mu? Kafa olcumuzde 35+2 cikmis, adete gore 31+2yim.
Tup bebek annesiyim. Baska doktora mi gitsem ne yapsam?
Canım benim de tüp bebek öncelikle onu soyleyim.erkek bebek bekliyorum erkek bebekler biraz daha iri olabiliyormuş. Ben şu anda sat a göre 36+4 deyim. Usg ye göre kafa ölçümü 39+4. 3 hafta önde. Karin cevresi de 38+2 . 2 hafta önde. Bende gebelik şekeri çıkmadim. Doktor bu durumun genetik olabilecegini söyledi. Esim de bende uzun boyluyuz. Endiselencek birsey olmadığını herhangi bir anamoli olmadığını söyledi. bebek iri olursa sezeryan olabilirsin belki dedi. Ona da ilerleyen haftalarda karar vericek.

Ne diyor da bozuyor moralini?
Bende de gebelik şekeri var diyetle kontrol edemeyince 1 ay evvel filan insüline başladık tam kontrollü sayılmaz ama suyu filan yerinde bebeğin sıkıntı yapmıyor Dr. Um
Bebek cok iri, bu iyi bisey degil diyor, ölü dogumlardan bahsediyor, yada erken dogum olursa tam gelismemis olucak yogun bakimda kalir falan dedi, dogarken zorlanir sezeryan bile olsa dedi, 1 haftadir diyet yapmama ragmen daha yukseldi sekerim cunku her gun agliyorum stres oldum cok.
Bugun endokrin insulin baslatti gunde 2 doz, duruma gore arttiricaz dedi.
Benim bebegin suyu da biraz fazlaymis galiba, tek cepte 85 mm diye not almis. Bakalim insallah dengeleyebilirim 😢
Sizin insulinden sonra bebegin kilo alimi yavasladi mi peki?

Haftanıza göre kilosu o kadar da önde değil uygulamalarda gördüğüm kadarıyla neden bozuyor moralinizi
Haftama gore 500-600 gram onde, suyu fazla biraz da..
Bende anlamadim, diyetle sekerin onune gecemedik, insulin baslicam bugun, hakkimizda hayirlisi.
Saglikla sihhatle yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin yaradan🤲🏼🤲🏼
Ciger gelisimi kacinci haftada tamamlaniyor biliyor musunuz?

Haftama gore 500-600 gram onde, suyu fazla biraz da..
Bende anlamadim, diyetle sekerin onune gecemedik, insulin baslicam bugun, hakkimizda hayirlisi.
Saglikla sihhatle yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin yaradan🤲🏼🤲🏼
Ciger gelisimi kacinci haftada tamamlaniyor biliyor musunuz?
36 diye biliyorum inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini için rahat etmiyorsa ya da doktorun söylemlerinden rahatsızsan başka doktora görünmeni tavsiye ederim.. hakkımızda hayırlısı

Canım benim de tüp bebek öncelikle onu soyleyim.erkek bebek bekliyorum erkek bebekler biraz daha iri olabiliyormuş. Ben şu anda sat a göre 36+4 deyim. Usg ye göre kafa ölçümü 39+4. 3 hafta önde. Karin cevresi de 38+2 . 2 hafta önde. Bende gebelik şekeri çıkmadim. Doktor bu durumun genetik olabilecegini söyledi. Esim de bende uzun boyluyuz. Endiselencek birsey olmadığını herhangi bir anamoli olmadığını söyledi. bebek iri olursa sezeryan olabilirsin belki dedi. Ona da ilerleyen haftalarda karar vericek.
Bende Allah nasip ederse erkek bebek bekliyorum🤲🏼
Benim en basindan beri 10-12 gun onden gidiyordu hep, doktor 2 haftaya kadar normal diyordu.
Bu son 1 ayda atak yapti, doktorda sekere bagliyor.
Adete gore 3 haftadan fazla, 500-600 gram onde.
Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin, tum hastaliklardan korusun yavrularimizi 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Bebek cok iri, bu iyi bisey degil diyor, ölü dogumlardan bahsediyor, yada erken dogum olursa tam gelismemis olucak yogun bakimda kalir falan dedi, dogarken zorlanir sezeryan bile olsa dedi, 1 haftadir diyet yapmama ragmen daha yukseldi sekerim cunku her gun agliyorum stres oldum cok.
Benim bebegin suyu da biraz fazlaymis galiba, tek cepte 85 mm diye not almis. Bakalim insallah dengeleyebilirim 😢
Her gebelikte sorunlar olabiliyor buradada çok sorun yaşayanlar var ama doktorların işi bunları çözmek bunlardan şikayet etmek olmamalı. Sorun varsa sana çözümle gelmiyorsa yani sen bilirsin başka seçeneğin varsa dene derim. Umarım bundan sonrasında sıkıntı yaşamazsın sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Canım stres te şekerin düşmanı kendine hakim olmaya çalış.. Doktora gelince moral bozan insanla ben olsam devam etmem.
Hayır yavaşlamadı normal seyrinde gidiyor herşey hamdolsun

Bende 2 aydır diyetle dengeliyorum tam tersi bebek kücük minyon stres olunca benimde yükseliyor hiç stres olma insilün dengeler şekerini bebekte dogana kadar uyumlanır vücudu bende ilk zayıf diye kafama takıyorum 35+2 yim ama bebek 33+5 bence takma dru değiştir cok moral bozucu birisiymiş

Hirasarem Hirasarem Bende bugün kontrolüm vardı canım kaşıntıyı konuştum safra suyu böbrek olayını anlattı ama sendeki normal son ayda olabilen gebelik alerjisi dedi safra suyuna baglı olsa heryerin kasınır duramazdın senin aynı yerler kaşınıyor bide sivilce cıkıyor diyorsun bu normal alerji dedi tahlil falanda istemedi krem verdi kaşıntı olmasın diye

Bende Allah nasip ederse erkek bebek bekliyorum🤲🏼
Benim en basindan beri 10-12 gun onden gidiyordu hep, doktor 2 haftaya kadar normal diyordu.
Bu son 1 ayda atak yapti, doktorda sekere bagliyor.
Adete gore 3 haftadan fazla, 500-600 gram onde.
Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin, tum hastaliklardan korusun yavrularimizi 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Stres yapma canım. Stres adrenalin hormonu salgılanmasına neden olur, adrenalin kandaki glikoz miktarını artırır. Allahın izniyle birsey olmaz. O kadar çok ki bu durumda olan. Bazı doktorlar en kötü ihtimali söylerler. Bu gerçekleşeceği anlamına gelmez. Hangi sehirdesin imkanın varsa başka bir doktorunda fikrini al..için rahat olsun

Back
X