- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
11 di en son ama annemlerin yanına geldim şimdi kaç olmuşumdur kimbilir.Maşallh, kaç kilo almıştın bende aynı sen gıbıyım baya şiştim ama 13 kilo da aldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 di en son ama annemlerin yanına geldim şimdi kaç olmuşumdur kimbilir.Maşallh, kaç kilo almıştın bende aynı sen gıbıyım baya şiştim ama 13 kilo da aldım![]()
25 inde randevum var doktor acilmaya bakar insallah acilmam olur ozamanYoldaşım benimm.![]()
Bende sisko patates oldum ama ben her hamilelikte oyle siserim11 di en son ama annemlerin yanına geldim şimdi kaç olmuşumdur kimbilir.şeker yüklemesinde bir kızı görmüştüm bırak kiloyu benle aynı hafta olmasına rağmen karnı bile yoktu.
ben şişko patatese döndüm.
Yan çizmek yok beraber bekliycez.25 inde randevum var doktor acilmaya bakar insallah acilmam olur ozamanderim 1 hafta daha bekliyim sonra yavas yavas dogurt beni tabi doktor isterse
![]()
Hahahha zaten bi sorun olmadigi surece doktor pek sicak bakmaz dogurtmaya❤Yan çizmek yok beraber bekliycez.![]()
Benim doktor hiç takılmıyor ben çok takıyorum ama kızımda vermiştim diye herkes yine verirsin diyor. İnşallah veririm yaa.Bende sisko patates oldum ama ben her hamilelikte oyle siserimkafama takmiyorum dotkor benden cok kafasina takiyor diyoruo rahat ol veririm ben
![]()
Verirsin eger diyer kilolarinida verebildiysen :) önemli olan azim ve bogazi tutmakBenim doktor hiç takılmıyor ben çok takıyorum ama kızımda vermiştim diye herkes yine verirsin diyor. İnşallah veririm yaa.![]()
Çıkmak istemediğinizi söyleseniz doktorunuza. Benimki çömelerek doğurtuyor çıkmak istemeyene.Tek korkum o çatal masası inan adı nedir bilmiyorum doğumdan çok oraya cıkmakmak aklımı başımdan alıyor sanki oraya bağlı kalmışımda işkence edilecek gibi bir hisse kapılıyorum kızımı o raya çıkmadan plates topu üstünde doguracaktım neredeyse korkudan
işte gerçekten zayıflamak isteyince açlığada dayanıyorsun. karnım guruldaya guruldaya çok uyumuşumdur. aç kalmakdan daha ağır basıyordu zayıflamak o yüzden verdim kilo. 15 kilo almıştım kızım 6 aylıkken 24 kilo vermiştim.Verirsin eger diyer kilolarinida verebildiysen :) önemli olan azim ve bogazi tutmak![]()
Tabiki yazarimDoktordan sonra bizede yaz cnm insallah iyidir bebiş bende ayni vaziyetteyim huzursuzluk basladı bende uyuyamiyorum :)
Allah kurtarsın canımKızlar yatisim yapıldı doğuma girecem dualarınızı bekliyorum hepiniz duamdasiniz
Beni de götüürEvet annemden görmediğimi görüyorum kaynanamdan valla hakkını yiyemem her yerde de övüyorum sağolsun. Allah razı olsun ondan. Ağzı tadıyla oturuyoruz gittğimizde. Severek gidiyorum![]()
Bizimde 32 haftada 2300düAhhahaha
Benim normal doğum canım. Ne zamanolur hiç bilmiyorum ama inşallah çok da beklemem.
En son 32 haftalıkken gittim canım 2400 gr dı. 21 rinde yine randevum var bakalım ne diyecek. Senin kilosu kaç sezeryanı isteğe bağlı öne çeke biliyormusun 38 39 olmadan almıyor diye biliyorum doğum başlamadıysa tabi.![]()
Benimde 10 haftalıktı ama 6hafta boyundaydı. Öyle şırıngayla çekilecek birşey değildi ama 2 koca parça gelmişti birini kendim düşürdüm. Allah yaşatmasın bir daha inşaallahYok özel muayenede olmuştum. Böyle şırınga gibi seyle çekildi. Benm ikiz 10 haftalikti kürtaj .
Maasallah canimKızlar size bir adet tosbik ben bırakıyorum.![]()
Bende şuan cam siliyorum karnım taş gibi oldu dinleniyorum biraz diğerlerine gececem.Silmem dediğim camları siliyorumyetişemediğim yerleri eşim siliyor çok düzgün olmuyor ama olduğu kadar
![]()
Maaşallah benim göbüşte senin kadar ama 4 kilo aldım benKızlar size bir adet tosbik ben bırakıyorum.![]()
Benimki yine kaçtı gelene kadar silebildiğim yerleri sileyim bende bari geldiğinde evi süpürteyimSilmem dediğim camları siliyorumyetişemediğim yerleri eşim siliyor çok düzgün olmuyor ama olduğu kadar
![]()
gönlünce olur her şey inşallah. evet canım doktorum 35 haftalık görünüyor dedi ama önde gitmesi doğumu etkilemiyor diye biliyorum. kızımda 2 hafta önden giderdi hep. ben sorun varmı diye sordum hayır genetik olabilir anne baba iriyse normal karşılıyoruz dedi. benim tarafım boylu poslu kilolu hep o yüzden çok garipsemedim.Bizimde 32 haftada 2300dü
Ama ultrasonda gelişimi 33 haftalık görünüyor hatta diyet yap dedi doktor
. Benim ilk sezeryandı o yüzden buda öyle. 18 haziranda 38 hafta bitmiş oluyor zaten gelişim önde alırlar umarım. Benim sinir sıkışması var kollarımda iki elimde uyuşma hergecengün artıyor geceleri ağrısından uyuyamıyorum. O yüzden zor beklicmRabbim yardımcımz olsun sizinde kilosu iyiymiş gelişimi önden gidiyor sanırım
![]()