• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maşallh, kaç kilo almıştın bende aynı sen gıbıyım baya şiştim ama 13 kilo da aldım 😁
11 di en son ama annemlerin yanına geldim şimdi kaç olmuşumdur kimbilir.🙈 şeker yüklemesinde bir kızı görmüştüm bırak kiloyu benle aynı hafta olmasına rağmen karnı bile yoktu.🤪 ben şişko patatese döndüm.

11 di en son ama annemlerin yanına geldim şimdi kaç olmuşumdur kimbilir.🙈 şeker yüklemesinde bir kızı görmüştüm bırak kiloyu benle aynı hafta olmasına rağmen karnı bile yoktu.🤪 ben şişko patatese döndüm.
Bende sisko patates oldum ama ben her hamilelikte oyle siserim😂 kafama takmiyorum dotkor benden cok kafasina takiyor diyoruo rahat ol veririm ben😂😂😁

Bende sisko patates oldum ama ben her hamilelikte oyle siserim😂 kafama takmiyorum dotkor benden cok kafasina takiyor diyoruo rahat ol veririm ben😂😂😁
Benim doktor hiç takılmıyor ben çok takıyorum ama kızımda vermiştim diye herkes yine verirsin diyor. İnşallah veririm yaa.🤲

Tek korkum o çatal masası inan adı nedir bilmiyorum doğumdan çok oraya cıkmakmak aklımı başımdan alıyor sanki oraya bağlı kalmışımda işkence edilecek gibi bir hisse kapılıyorum kızımı o raya çıkmadan plates topu üstünde doguracaktım neredeyse korkudan
Çıkmak istemediğinizi söyleseniz doktorunuza. Benimki çömelerek doğurtuyor çıkmak istemeyene.

Verirsin eger diyer kilolarinida verebildiysen :) önemli olan azim ve bogazi tutmak😁
işte gerçekten zayıflamak isteyince açlığada dayanıyorsun. karnım guruldaya guruldaya çok uyumuşumdur. aç kalmakdan daha ağır basıyordu zayıflamak o yüzden verdim kilo. 15 kilo almıştım kızım 6 aylıkken 24 kilo vermiştim.💪🏻

Ahhahaha 🤣🤣🤣
Benim normal doğum canım. Ne zamanolur hiç bilmiyorum ama inşallah çok da beklemem.🤭
En son 32 haftalıkken gittim canım 2400 gr dı. 21 rinde yine randevum var bakalım ne diyecek. Senin kilosu kaç sezeryanı isteğe bağlı öne çeke biliyormusun 38 39 olmadan almıyor diye biliyorum doğum başlamadıysa tabi.😊
Bizimde 32 haftada 2300dü
Ama ultrasonda gelişimi 33 haftalık görünüyor hatta diyet yap dedi doktor
. Benim ilk sezeryandı o yüzden buda öyle. 18 haziranda 38 hafta bitmiş oluyor zaten gelişim önde alırlar umarım. Benim sinir sıkışması var kollarımda iki elimde uyuşma hergecengün artıyor geceleri ağrısından uyuyamıyorum. O yüzden zor beklicm 😒Rabbim yardımcımz olsun sizinde kilosu iyiymiş gelişimi önden gidiyor sanırım👍

Yok özel muayenede olmuştum. Böyle şırınga gibi seyle çekildi. Benm ikiz 10 haftalikti kürtaj .
Benimde 10 haftalıktı ama 6hafta boyundaydı. Öyle şırıngayla çekilecek birşey değildi ama 2 koca parça gelmişti birini kendim düşürdüm. Allah yaşatmasın bir daha inşaallah

Bizimde 32 haftada 2300dü
Ama ultrasonda gelişimi 33 haftalık görünüyor hatta diyet yap dedi doktor
. Benim ilk sezeryandı o yüzden buda öyle. 18 haziranda 38 hafta bitmiş oluyor zaten gelişim önde alırlar umarım. Benim sinir sıkışması var kollarımda iki elimde uyuşma hergecengün artıyor geceleri ağrısından uyuyamıyorum. O yüzden zor beklicm 😒Rabbim yardımcımz olsun sizinde kilosu iyiymiş gelişimi önden gidiyor sanırım👍
gönlünce olur her şey inşallah. evet canım doktorum 35 haftalık görünüyor dedi ama önde gitmesi doğumu etkilemiyor diye biliyorum. kızımda 2 hafta önden giderdi hep. ben sorun varmı diye sordum hayır genetik olabilir anne baba iriyse normal karşılıyoruz dedi. benim tarafım boylu poslu kilolu hep o yüzden çok garipsemedim.

Back
X