2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya banada ikili testin kötü olduğu için önemsedim bu durumu dedi.. Yani her ihtimali düşüncez dedi
Beni diyetisyene yonlendirdi ama benim kilom da biraz fazla sizin sanırım kilo probleminiz de yok. Ama bebegin midesinde yutmaisnda bir problem yoksa sekersiz beslenmeyle halloluyor sanirim bende ilk duydugumda cok tedirgin oldum

AA senin sonuçları merak ediyodum ben de diğer sonuçlar nasıl sen de çok meraktaydın? Sıvı fazla çıkınca ne oluyormuş?

Yine ağlaya ağlaya geldim.. Tabiki kesin sonuçlar değil ama en ufak bir risk bile artık beni öok yıpratıyor.. Ne hamilelikti diyorum 11.haftamdan beri.. Dahada bitmicek stresi..

Fazla veya az olabiliyormuş peki herhangi bir riski varmıymış acaba?İnşallah sıkıntı yoktur

Tek başına sıkıntı olmaz bu durum olabilri dedi. Birinci sıkıntı erken doğum riski. Bu sıvısı çok olan her gebelikte olabilir kesin erken doğar demiyorum ama ihtimali gözardı etmiyoruz dedi. 2.risk de anomali olması bebekte. Ozamanda fazla olabiliyormuş

Yine ağlaya ağlaya geldim.. Tabiki kesin sonuçlar değil ama en ufak bir risk bile artık beni öok yıpratıyor.. Ne hamilelikti diyorum 11.haftamdan beri.. Dahada bitmicek stresi..
Bisey çıkmaz inşallah kuzym kotu düşünme sağlıkla kucağına al inşallah bozma moralini

Beni diyetisyene yonlendirdi ama benim kilom da biraz fazla sizin sanırım kilo probleminiz de yok. Ama bebegin midesinde yutmaisnda bir problem yoksa sekersiz beslenmeyle halloluyor sanirim bende ilk duydugumda cok tedirgin oldum

Ya inş öyledir bırakırım şekeri nolcak inan stresten yoruldum artık. Ama öyle bişi demedi yani şeker kilo bahsi olmadı sadece 4 haftada 4 kilo almışım çok şaşırdı ama zaten aşırı zayıftım sorun etmedi kiloyu. İnş hızlı kilo almamla alakalıdır.. 1 ayda 4 kiloyu nası aldım bende şaştım buarada

Ne gibi bir sorun oluyormuş sıvı fazlalığında? Bende sıvı az şuan önemli derece az değil ama ilerisi için korkuyorum erken doğum olabiliyor.

Sıvı fazlaysada erken doğum olabilri dedi. Bide bebekte anomali oluncada fazla olabiliyormuş. İkiliyide baza alarak yorumlayınca üzüldüm tabi..

Aynen bende cok kilo aliyorum maalesef muhtemelen ondandir diyorum bende aklima kötü bisey getirmek istemiyorum. Internete falan bakinca kötü seyler yaziyor ama bakmamaya çalışıyorum

kizlar bisry sorucam size bu biberondan kullanan oldumu hic bizm esimle kan uyusmazligimz var sutumde sarilik oluyor oglumda emmedi buyuk ihtimal bunda da emziremiycem biberon alicm ama boyle gaz yapmayan bisey almak istiyorm kullanip memnun kalan varmi acaba

Eklentiler

• Screenshot_20201118-220952_Samsung Internet.webp
    20 KB · Görüntüleme: 31
Kızlarrr dişim çok ağrıyor iltihapli gibi patil içtim bana misin demedi iltihap giderici icilebilir bi agri kesici var mi

Canım benim kuzenim bundan kullandı. İkizlerden erkek olan emmedi, çok zayıfladı, çok fazla gaz problemi vardı. Davlumbaz altında uyutabiliyordu bebeği. Bunu kullandığında bütün sıkıntıları gitti şükür, çok çabuk toparladı kilo aldı.Bende yanına gidip geceleri çok mama hazırladım bu biberonda. Şimdi 3yaşında. hala mamasını bunda içiyor sıpa bence mucize gibi birşey bu.ama çok pahalıydı en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…