2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa kiyamam evet pahali hala gaz sancisi benim.oglumda ilk 3 ay cok oldu o yuzden smdi herseyi arastirarark almak istiyorm

Sıvı fazlaysada erken doğum olabilri dedi. Bide bebekte anomali oluncada fazla olabiliyormuş. İkiliyide baza alarak yorumlayınca üzüldüm tabi..
Demek fazla olunca da erken doğum riski oluyor. İkili ıstatistik testi kesin sonuç değil lütfen kendini kötü birşey olacak gibi programlama bebeğin üzülmesin sağlıkla doğacak inşallah. Doktorun işi olabilecek tüm ihtimalleri söylemek. Bebeğimin baş ölçüsünün geri olması genetikmis birşey olacağını düşünmüyorum ama nadirde olsa sorun olabiliyor 28. Haftada tekrar göreyim demişti detaylımı yapan doktor. Dediğim gibi her ihtimali söylüyorlar mecburen..

bizimde kan uyuşmazlığı var sütü etkiliyor mu ya çok üzüldüm şuan emzirmek istiyordum bende

bizimde kan uyuşmazlığı var sütü etkiliyor mu ya çok üzüldüm şuan emzirmek istiyordum bende
Biz hic blmiuoduk oglumu sezeryanla dogrdum gun kan uyusmazligi oldugunu ogrendik 27 sene biyunce hep pozitif ckiodu kanim sonradan 6 defa kan verdm hep negatif cikti
Kan uyusmazligi ignesi vurmadilar oglum 1 ay boyunca hep sarilikti cock emiyo sarilik 17 ye cikio acken sorn yok emio ciki ensn doktora gttik sutumden kaynaklandigini soyledi igneyide vurmayinca smdi 24 haftaligiz test yaptik negatif ckti kan uyusmazligi umrm yasamam ama hazirlkli.olmak lazm

Testlern dogrulugunu Allah bilir sen ginlunu ferah tut Bol bol dua et Allahm izniyle saglikli dogsun bebisin benm oglumda su ikiziydi suyum cook fazlaydi 42 haftada acil sezeryana alindm korkma kotu dusunme guzl dusun iyi olsun

Benim eşimde a pozitif diye biliyomus hep öyle demişler sonra kızılaya kan vermiş bi gün negatif demisler cok garip ve riskli bi durum aslinda

Bugün doktor kontrolünde bebek ters duruyor dedi, daha 23.haftadayım, düzelir dimi? Ters durunca noluyor bilen var mı?
Sadece duruş şeklini söylemiştir kuzum birşey olacağını sanmam benimde doktorum her seferinde şuan başı şuranda ayağı buranda gibisinden ultrason cihazını karnımda gezdirerek gösterir son kontrolde ne zaman doğum pozisyonuna geçer dedim ona daha var şuan böyle duruyor ama hep böyle kalmaz heryere dönebilir dedi

gercekten zaman geçmiyor.karantina 5.gunu bitirdik koku yok tad %10 sırt ağrım var küçük oglum var ayaktayım hep mecbur.gece yataga yattığımda burnumda baskı hissediyorum ve zorlanıyorum cok dikkat edin cok ve bu durumu yaşamayın.

Evet şuan geliyor teşekkür ederim

Kızlar herkese günaydın ben ilk oğlumda biberon filan aldım ama tutmadı hiç şimdi onların sadece başlığı satılıyor mu başlık alsam

Kızlar herkese günaydın ben ilk oğlumda biberon filan aldım ama tutmadı hiç şimdi onların sadece başlığı satılıyor mu başlık alsam
Her markanın satiliyo diye biliyorum kuzum benimde ilk oğluma hic biberon bile almadık minik suluk gibi biberonlar vardi onu bile almadı bunada cok pahali bisey almadim belki almicak şimdiden almanın bi anlamı yok baktım kullanıyo o zaman iyisini alırım weebaby aldım şimdilik cam olanlardan

Kız benimki emmede sıkıntı yarattı dıye ne biberonlar aldım servet degerinde satılıyorsa iyi gerek olursa başlıklı alırım sadece inşallah gerek olmaz cuk cuk emerler

Kız benimki emmede sıkıntı yarattı dıye ne biberonlar aldım servet degerinde satılıyorsa iyi gerek olursa başlıklı alırım sadece inşallah gerek olmaz cuk cuk emerler
Ama zaten biberonla beslenmiyodu ki kuzum 2 yasına kadsr emzirdim ben napcam ki biberonu bazen sütümü sagip veriyodum onda bile biberon almadı emzik 4 ay zor emdi kac tane emzik aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…