Canım benim kuzenim bundan kullandı. İkizlerden erkek olan emmedi, çok zayıfladı, çok fazla gaz problemi vardı. Davlumbaz altında uyutabiliyordu bebeği. Bunu kullandığında bütün sıkıntıları gitti şükür, çok çabuk toparladı kilo aldı.Bende yanına gidip geceleri çok mama hazırladım bu biberonda. Şimdi 3yaşında. hala mamasını bunda içiyor sıpa bence mucize gibi birşey bu.ama çok pahalıydı en son
Demek fazla olunca da erken doğum riski oluyor. İkili ıstatistik testi kesin sonuç değil lütfen kendini kötü birşey olacak gibi programlama bebeğin üzülmesin sağlıkla doğacak inşallah. Doktorun işi olabilecek tüm ihtimalleri söylemek. Bebeğimin baş ölçüsünün geri olması genetikmis birşey olacağını düşünmüyorum ama nadirde olsa sorun olabiliyor 28. Haftada tekrar göreyim demişti detaylımı yapan doktor. Dediğim gibi her ihtimali söylüyorlar mecburen..
kizlar bisry sorucam size bu biberondan kullanan oldumu hic bizm esimle kan uyusmazligimz var sutumde sarilik oluyor oglumda emmedi buyuk ihtimal bunda da emziremiycem biberon alicm ama boyle gaz yapmayan bisey almak istiyorm kullanip memnun kalan varmi acaba
Biz hic blmiuoduk oglumu sezeryanla dogrdum gun kan uyusmazligi oldugunu ogrendik 27 sene biyunce hep pozitif ckiodu kanim sonradan 6 defa kan verdm hep negatif cikti
Kan uyusmazligi ignesi vurmadilar oglum 1 ay boyunca hep sarilikti cock emiyo sarilik 17 ye cikio acken sorn yok emio ciki ensn doktora gttik sutumden kaynaklandigini soyledi igneyide vurmayinca smdi 24 haftaligiz test yaptik negatif ckti kan uyusmazligi umrm yasamam ama hazirlkli.olmak lazm
Tek başına sıkıntı olmaz bu durum olabilri dedi. Birinci sıkıntı erken doğum riski. Bu sıvısı çok olan her gebelikte olabilir kesin erken doğar demiyorum ama ihtimali gözardı etmiyoruz dedi. 2.risk de anomali olması bebekte. Ozamanda fazla olabiliyormuş
Testlern dogrulugunu Allah bilir sen ginlunu ferah tut Bol bol dua et Allahm izniyle saglikli dogsun bebisin benm oglumda su ikiziydi suyum cook fazlaydi 42 haftada acil sezeryana alindm korkma kotu dusunme guzl dusun iyi olsun
Biz hic blmiuoduk oglumu sezeryanla dogrdum gun kan uyusmazligi oldugunu ogrendik 27 sene biyunce hep pozitif ckiodu kanim sonradan 6 defa kan verdm hep negatif cikti
Kan uyusmazligi ignesi vurmadilar oglum 1 ay boyunca hep sarilikti cock emiyo sarilik 17 ye cikio acken sorn yok emio ciki ensn doktora gttik sutumden kaynaklandigini soyledi igneyide vurmayinca smdi 24 haftaligiz test yaptik negatif ckti kan uyusmazligi umrm yasamam ama hazirlkli.olmak lazm
Sadece duruş şeklini söylemiştir kuzum birşey olacağını sanmam benimde doktorum her seferinde şuan başı şuranda ayağı buranda gibisinden ultrason cihazını karnımda gezdirerek gösterir son kontrolde ne zaman doğum pozisyonuna geçer dedim ona daha var şuan böyle duruyor ama hep böyle kalmaz heryere dönebilir dedi
gercekten zaman geçmiyor.karantina 5.gunu bitirdik koku yok tad %10 sırt ağrım var küçük oglum var ayaktayım hep mecbur.gece yataga yattığımda burnumda baskı hissediyorum ve zorlanıyorum cok dikkat edin cok ve bu durumu yaşamayın.
Hanımlar hepinize sağlıklı bir gebelik dilerim
Kusura bakmayın topiğinize daldım ama arkadaşlarınızdan birine buradaki bildirimler gelmiyormuş, sebebini anlamak için deneme yapmam gerekiyor. DDilekBurcu
etiketlemem bildirim olarak geliyor mu bir kontrol eder misiniz?
Büyük ihtimalle her ikinizinde bildirim sorunu arada bir topiğe yazmamanızdan kaynaklı, şöyle ki ikinizinde topikteki yazışmalarına baktım, bazen 1-2 gün yazmadığınız olmuş, yazmadığınız sürede otomatikman bildirimlerde duruyor.
Her markanın satiliyo diye biliyorum kuzum benimde ilk oğluma hic biberon bile almadık minik suluk gibi biberonlar vardi onu bile almadı bunada cok pahali bisey almadim belki almicak şimdiden almanın bi anlamı yok baktım kullanıyo o zaman iyisini alırım weebaby aldım şimdilik cam olanlardan
Her markanın satiliyo diye biliyorum kuzum benimde ilk oğluma hic biberon bile almadık minik suluk gibi biberonlar vardi onu bile almadı bunada cok pahali bisey almadim belki almicak şimdiden almanın bi anlamı yok baktım kullanıyo o zaman iyisini alırım weebaby aldım şimdilik cam olanlardan
Kız benimki emmede sıkıntı yarattı dıye ne biberonlar aldım servet degerinde satılıyorsa iyi gerek olursa başlıklı alırım sadece inşallah gerek olmaz cuk cuk emerler
Kız benimki emmede sıkıntı yarattı dıye ne biberonlar aldım servet degerinde satılıyorsa iyi gerek olursa başlıklı alırım sadece inşallah gerek olmaz cuk cuk emerler
Ama zaten biberonla beslenmiyodu ki kuzum 2 yasına kadsr emzirdim ben napcam ki biberonu bazen sütümü sagip veriyodum onda bile biberon almadı emzik 4 ay zor emdi kac tane emzik aldim