2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay keşke avokado ya aşersem ben de yiyemiyorum
Onlarında cinsleri var dışı siyah pütür pütür olanlar var adını unuttum bir kez deniyim diye ay hiç sevmedim nasıl kötüydü ya attım o derece
Yeşil olanlardan yerim hep.
Ondan alacağın vitamini başka besinlerden alırsın kuzum üzülme ben de birçok sebzeyi yiyemiyorum mesela

Elden geldiği kadar yapıcaz gerisi Takdiri ilahi artık hepsi sağlıklı doğsun inşallah yarabbim amin

Canim benimde dün ayrıntılı ultrasonum vardı. FL 3.8cm çıktı doktor hic kisaliktan falan bahsetmedi. Senin 5cm ile nasıl kısa oluyor anlamadım

Bizim 24 cm 413 gr Dı senin sınırsa bizimki ne doktor bana sınır filan demedi haftasına uygun dedi
22+6 da girdim sen bu hafta mı girdin 1 gün bile farkediyor çünkü canım . Ya içime bir kurt düştü şimdi yaa bu radyolog beni boşuna mı telaşa verdi naptı kiloya da fena değil dedi de ben kiloyu önemsemediğim için üzerine düşmedim Yarın kendi doktorumla konuşacam canım yazarım buraya adam beni sinirlendirdi şu an ne zormuş bu işler.

21+3 tü galiba canım doktorun boşuna telaşlandırmış seni üzme kendini bebeğin hisseder maşallah kocaman olmuş

Ben de aynı şeyi anlattım şimdi bu doktorlar neden böyle yapıyor anlamıyorum
İlginç gerçekten. Annelere bir rahat nefes almayı cok görüyorlar sanki şöyle ağızları dolu dolu hersey yolunda demek bazi doktorlara zül geliyor herhalde. Bu arada takvimimiz günü gününe aynıymış

Aynen ezilmiş güzel oldu süzme peynir limin tuz zeytinyağı bide toz biber kattım bende ama peyniri cok tuttum her sabah fazla gelmiyo mu
Yarim avokadoyu hazirliyorm o seklde ama hepsini yemiyorm tam tahilli ekmek tuketiyorum 1 dilimine yetcek kdarini yiyorm geri kalani ertesi gun icin bazen hepsini yedigimde oluyor

Kızlar ayrıntılı ultrasonda sıvım fazla çıktı.
Canim bana da birazcik suyu fazla dedi seker yuklemesi yapıldı seker normal geldi ama doktor fazla karbonhidratli beslenme dedi. Midesinde bir problem yoksa sorun degil. fazla sekerli gidalar tuketilmemeliymisiz. Ben cok dikkat edemiyorum maalesef

Bugün doktor kontrolünde bebek ters duruyor dedi, daha 23.haftadayım, düzelir dimi? Ters durunca noluyor bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…