2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sebze asigiyim mesela pirasa karnibahar brokoli kabak yeşil fasulye kereviz özellikle cok severim

Bugün doktor kontrolünde bebek ters duruyor dedi, daha 23.haftadayım, düzelir dimi? Ters durunca noluyor bilen var mı?
Bisey olmuyo canim dönmezse sezeryan oluyosun mecburen benim ilk cocugum hiç dönmedi ayakları.aşağıda kafası yukardaydi normal dogum yapamiyosun ters olunca dönme ihtimali var daha kucuk hatta bi.kac kez donen bebekler oluyomuş ama benimki hep tersti hiç bi zaman donmedi inatçı

Merhaba kızlar benimde detaylı ultrason 23 ünde birde 21 inde kendi doktoruma gitmek isyiyorum d vitamini çok düşük çıktığı için iki kez aynı tarihlerde ultrason zararlı olur mu kararsız kaldım

Merhaba kızlar benimde detaylı ultrason 23 ünde birde 21 inde kendi doktoruma gitmek isyiyorum d vitamini çok düşük çıktığı için iki kez aynı tarihlerde ultrason zararlı olur mu kararsız kaldım

Bende sebze asigiyim mesela pirasa karnibahar brokoli kabak yeşil fasulye kereviz özellikle cok severim
Hahaha canının çektiği şeye bak yaa allahım benimde sağlıklı seyler cekcek mi acaba canım birine desen guler dalga geçiyosun der valla
Bak bende şu senin sevdiğin yemekleri sevsem keşke diyorum ama yok yiyemiyorum karnabahar hariç ona bu sene kendimi alıştırmaya başladım o da fırında graten yapıyorum güzel oluyor başka türlü yiyemiyorum

Sanmıyorum bi zararı olcagini ultrason zararlı olsa her gittiğimizde bakmazlar bence canim

Hadi yaa zamanla seversin ama pırasalı börek dene bi bence harika oluyo

Ya banada ikili testin kötü olduğu için önemsedim bu durumu dedi.. Yani her ihtimali düşüncez dedi

Ne olurmuş öyle olunca canım

Herşeyi inceledi 35 dakka filan sürdü. Doktorum kendi yaptı ayrıntılıyı.. Sıvımı ölçünce suratı düştü noldu dedim. Tek başına bu bulguyu önemsemezdim ama ikilin kötüydü senin bazı anomalilerdede sıvı fazla çıkabiliyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…