Vucudu alıştırmak ilgili olabilir ben her gün 1saat yürüyorum simdi doktor 1.5 saate çıkar dedi nasil yapicam bilmiyorum çalar saat gibi vücudumdan anliyordum 1 saat olduğunu.
Canım haklısın .ben korkudan hergün çıkamıyorum dışarı . 1.virüs korkusu 2.oturduğumuz yerde etrafta çok köpek var .O yüzden kalabalık büyük caddeye doğru yürüyorum ama orası da kalabalık. Bugün çıktım en fazla 15 dakika sürdü markete gidip geldim .Keşke sitede falan otursaydık site içinde yürürdüm en azından
Vucudu alıştırmak ilgili olabilir ben her gün 1saat yürüyorum simdi doktor 1.5 saate çıkar dedi nasil yapicam bilmiyorum çalar saat gibi vücudumdan anliyordum 1 saat olduğunu.
O bir aylık boşluk olmasa zorlanmazdın ben 15. Haftadan beri yürüyorum en az haftada 4 gün o yüzden zorlanmiyorum vucut alıştı. Gebelik öncesi çalıştığım için çok az hareket ediyordum gebelikte alıştım yürümeye.
Tanımıyorum ki bı soru soruyorum üçüniz cevap veriyorsunuz geç katılmanın dezavantajları gerçi minikzelal,aslimuu ile de konuşuyoruz işte bi bildirime tıklamayıbca sonra gelmiyor
Salı ilaç yazdırmaya aile hekimine randevum var bnm de. Cumartesi kendi Druma. Aile hekimini değiştirdim. Aynı saglık ocagında farklı Dr la değiştirdim.