2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vucudu alıştırmak ilgili olabilir ben her gün 1saat yürüyorum simdi doktor 1.5 saate çıkar dedi nasil yapicam bilmiyorum çalar saat gibi vücudumdan anliyordum 1 saat olduğunu.
Canım haklısın .ben korkudan hergün çıkamıyorum dışarı . 1.virüs korkusu 2.oturduğumuz yerde etrafta çok köpek var .O yüzden kalabalık büyük caddeye doğru yürüyorum ama orası da kalabalık. Bugün çıktım en fazla 15 dakika sürdü markete gidip geldim .Keşke sitede falan otursaydık site içinde yürürdüm en azından

Arkadaşım Avent göğüs pompası gönderdi. steril edip göndermiş ama bir biberon alayım diyorum. başka parçası satılıyor mu bunun acaba bilen var mı

uygulamaya göre 52 gün var. Zaman hiç geçmiyor gibi geliyor. Yapılacak çok şey var. Ama hep erteliyorum zaman var diye.

Yuruyus bandim var bu hfta yurumeye caliscm tekrar bakalm olcakmi olmiyckmi bole otur otur zaman gecmiyo bunaldim napcm blmyrm

Salı ilaç yazdırmaya aile hekimine randevum var bnm de. Cumartesi kendi Druma. Aile hekimini değiştirdim. Aynı saglık ocagında farklı Dr la değiştirdim.
Bende hazır gitmişken ilaç da yazdırıyorum. Ay bizde düşündük değiştirmeyi ama bütün drlar doluymuş

Doktorum bu tahlilleri yaptırmamı söyledi. Anlayan var mı ne yazdığını sağlık ocağında yapılıyor mu bu testler soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…