2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de çarşamba kontrole gideceğim 32 de beni nst ye aldı doktorum bakalım benim minnoş kaç kilo olmuş iki haftaya düştü kontrol sürem ona rağmen günler geçmiyor sanki
Tup bebek tedavisi sırasında sürekli gidince insan sürekli gideyim diyor 34 ten sonra squat ve biraz merdiven çıkıp ineyim diyorum erken mi geç mi bilmiyorum ama

Bende hazır gitmişken ilaç da yazdırıyorum. Ay bizde düşündük değiştirmeyi ama bütün drlar doluymuş
Eşim de bende farklı Dr daydık.bnm Dr la daha hiç konusmuşluğum yok. Eşimin Dr iyiymiş. Cok denedim baktım hep dolu. Geçen gün öylesine bakarken baktım boş var. Hemn değiştirdim. Bakalım ilk randevum olcak.

Hayir depend paketi komple koydum, 3 tane kalin corap yazdm

Bana da dert babası gibi geliyor orası tabi konusuna göre değişirde kafanı dapıtıyorsa oku tabi
Yok bazı konular tam gırgırlık
Başınız sağolsun canim
Sağol canım
Serocum basin sagolsun. Kotu enerjileri kov gitsin kuzum bebisini kucağına alacağın anı dusun heyecan yap biraz
Sağol canım. Kovamıyorum psikolojim bozuldu gibi biraz neden anlamadım ama
Basinz sagolsun cnm selavat getir rahatlarsin nas felak oku
Sağol canım Allah razı olsjn
Basiniz sagolsun canim. Acikcasi ben de dusundum yeni bir mesajlasma grubu kurdunuz diye gunahinizi almisim hakkinizi helal edin valla.
Dua oku bol bol gun yaklastikca stres artiyor ondandir skintilarin
Sağol canım. Helal olsun ama günah alınacak bi durum yok. Ben kapatırken de söylemiştim isteyen istediği kişi ile özelden konuşup grup kurabilir diye. Herkes kendini nasıl hissediyorsa öyle yapsın ben kimseye niye grup açtınız demem

evet korku başladı huzursuzum o yüzden
Bdv ne demek ya daha öncede bahsi geçmişti ama anlamamıştım cahillik
Kaynana görümce eş dertlerini yazıyorlar. Bende okuyorum kafam dağılıyor.

Sero o zaman sen grup açtın böyle diyorsan yok kız niye açtın demiyoruz grubu açıp burayı ihmal etmeyin diyoruz.

Canım başınız saolsun

Şubat grubunda doğuran var mı ki
Evet var yarindan cumaya 5 6 kisi sezreyan olucakmks
Bak soru soruyorum cevap alamıyorum küstüm oynamıyorum

Biberon , süt sağma makinelerini nasıl yaptınız kaynar suda mı beklettiniz , suda kaynatınız mı?
Ben kaynattim icinede 2 damla sirke koydum mikrobu kirilsin diye kaynattiktan snra iyice duraladm

Sero o zaman sen grup açtın böyle diyorsan yok kız niye açtın demiyoruz grubu açıp burayı ihmal etmeyin diyoruz.
Benim özelden konuştuğum kişiler var evet ve yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum buraya da cevap vereceğim şeylere veriyorum. Ama ilgimi çekmeyen cevabını bilmedğim şeylere de yazmak için yazmıyorum çiçeğim
Canım başınız saolsun
Sağol canım benim

Başınız sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…