2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah daha gecen hafta yaptrdim vcudum kasiniyordu karaciger degerlerine bakildi kanima fln saglak gbi gidp saglik.ocaginda yaptrmadm ozelde 1 tup kan alip bu 4 seye bakildi 350 tl verdm cigerim yandiii arabaya otrdum aglicaktm.o derecee nrmal muayneye 250 tl verioz kan aliosn 1 tup 350 tl nedir yaaa dersss oldu bana

dolap içi için akordiyon düzenleyici, hastane çantası için bavul içi düzenleyici, derli toplu elimin altında herşeyi bulunsun diye böyle bir düzenleyici aldım. Benzini, kremini, alt açmasını,ıslak mendilini koyarım diye düşündüm. Belki fikir olur kızlar.

Eklentiler

• Screenshot_20210124-233558_Trendyol.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20210124-233540_Trendyol.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 25
Neyse kalan sahalar bizimdir sessiz olunca merak ediyor insan bir şey mi oldu vs diye birden sessizleşiyor çünkü iyi olunda ne yapalım varsın özelden istediğiniz kişilerle grup kurun yazışın sağlık olsun

Evet canim çok haklısın ben şanslıyım sitede değilim ama evimin yakininda büyük bir park var etrafında dolanıyorum. Dedigin gibi cadde de vs yürümek olmaz ki
Ben bugün bakkala gittim geldim bacaklarım agridi bu hafta bi yorgunluk bitkinlik bezmişlik
Cogunluk ayni durumdayız ya bıkkınlık geldi. Aslinda hepimiz zor geçirdik bu süreci hastalıktan dolayi 4 duvar arasında gecti gebeligimiz ne gunes yuzu gördük ne de es dost akraba.Neyseki sonuna geldik bundan sonrası bebislerle ilgilenmekle geçer
Ben cumartesi kontrole gittim 34+2 ydim doktorum squata basla dedi canim yine de kendi doktoruna danis bence.
Hayir depend paketi komple koydum, 3 tane kalin corap yazdm
Ay pardon ben yanlış okumuşum demek

Yuh ya 350 el insaf

ah canım benim ya. napalım özeller az daha sömürsün bakalım sonra gerek kalmaz inşallah

Neyse kalan sahalar bizimdir sessiz olunca merak ediyor insan bir şey mi oldu vs diye birden sessizleşiyor çünkü iyi olunda ne yapalım varsın özelden istediğiniz kişilerle grup kurun yazışın sağlık olsun
Grup kurduk demedim ki

Kızlar ben bebeğe 3 hastane çıkışı koydum biri 10lu ikisi 5li
Bide alt üst takım koydum bi yelek 3 çorap 2 battaniye bezide 20 tane koydum yeter mi
Cnim bende 4 takim 3 iclik 1 tane zibin 2 adet corap, 1 ince 1 kalin yun yelek 30 tane bez pisik.kremi islak mendil agiz mendili biberon emzik mamasi battaniyesi havlusu nu koydum

Ne bilim kız özelden yazdığım kişiler var deyince öyle anladım ben
Doğurduğun zaman sen iki taneyle uğraşırken ben tek taneyle uğraşıp buraya daha çok yazcam. O zaman her gün seni etiketleyip niye yazmıyon grup mu kurdun dicem

Ağlaya ağlaya yazacan buraya. Memem iki tanesine yetmiyor dicen. Biz de bir çocuğa 2 meme düşüyor. Ya sen

Bilmiyorum ki uğraşasım geliyor
Yok kız evrene güzrl enerji veriyorum ben bol bol sütüm olacak çocuklarım sağlıklı gazsız annesini üzmeyen bebekler olacak niye kendimi kederleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…