dolap içi için akordiyon düzenleyici, hastane çantası için bavul içi düzenleyici, derli toplu elimin altında herşeyi bulunsun diye böyle bir düzenleyici aldım. Benzini, kremini, alt açmasını,ıslak mendilini koyarım diye düşündüm. Belki fikir olur kızlar.
Benim özelden konuştuğum kişiler var evet ve yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum buraya da cevap vereceğim şeylere veriyorum. Ama ilgimi çekmeyen cevabını bilmedğim şeylere de yazmak için yazmıyorum çiçeğim
Neyse kalan sahalar bizimdir sessiz olunca merak ediyor insan bir şey mi oldu vs diye birden sessizleşiyor çünkü iyi olunda ne yapalım varsın özelden istediğiniz kişilerle grup kurun yazışın sağlık olsun
Canım haklısın .ben korkudan hergün çıkamıyorum dışarı . 1.virüs korkusu 2.oturduğumuz yerde etrafta çok köpek var .O yüzden kalabalık büyük caddeye doğru yürüyorum ama orası da kalabalık. Bugün çıktım en fazla 15 dakika sürdü markete gidip geldim .Keşke sitede falan otursaydık site içinde yürürdüm en azından
Evet canim çok haklısın ben şanslıyım sitede değilim ama evimin yakininda büyük bir park var etrafında dolanıyorum. Dedigin gibi cadde de vs yürümek olmaz ki
Cogunluk ayni durumdayız ya bıkkınlık geldi. Aslinda hepimiz zor geçirdik bu süreci hastalıktan dolayi 4 duvar arasında gecti gebeligimiz ne gunes yuzu gördük ne de es dost akraba.Neyseki sonuna geldik bundan sonrası bebislerle ilgilenmekle geçer
Kızlar ben de çarşamba kontrole gideceğim 32 de beni nst ye aldı doktorum bakalım benim minnoş kaç kilo olmuş iki haftaya düştü kontrol sürem ona rağmen günler geçmiyor sanki Tup bebek tedavisi sırasında sürekli gidince insan sürekli gideyim diyor 34 ten sonra squat ve biraz merdiven çıkıp ineyim diyorum erken mi geç mi bilmiyorum ama
Neyse kalan sahalar bizimdir sessiz olunca merak ediyor insan bir şey mi oldu vs diye birden sessizleşiyor çünkü iyi olunda ne yapalım varsın özelden istediğiniz kişilerle grup kurun yazışın sağlık olsun
Cnim bende 4 takim 3 iclik 1 tane zibin 2 adet corap, 1 ince 1 kalin yun yelek 30 tane bez pisik.kremi islak mendil agiz mendili biberon emzik mamasi battaniyesi havlusu nu koydum
Doğurduğun zaman sen iki taneyle uğraşırken ben tek taneyle uğraşıp buraya daha çok yazcam. O zaman her gün seni etiketleyip niye yazmıyon grup mu kurdun dicem
Doğurduğun zaman sen iki taneyle uğraşırken ben tek taneyle uğraşıp buraya daha çok yazcam. O zaman her gün seni etiketleyip niye yazmıyon grup mu kurdun dicem