2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kız evrene güzrl enerji veriyorum ben bol bol sütüm olacak çocuklarım sağlıklı gazsız annesini üzmeyen bebekler olacak niye kendimi kederleyim
Ay inşallah inşallah takılıyorum ben öyle

Hepimizin bol sütü gazsız bebesi olsun inşallah tabiki öncelik sağlıklı duamızı eksik yapmayalım
Amin amin. Ama sütüm de artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin. Fışkırmasın yani

Depend koymaya gerek varmı hal kararsızım hastane kendi bez takmıştı sonra ped kullandım ultra uzunu yetti artık hastane vermiyor mu bezi

Yok kız evrene güzrl enerji veriyorum ben bol bol sütüm olacak çocuklarım sağlıklı gazsız annesini üzmeyen bebekler olacak niye kendimi kederleyim
Benim rahmetli anneannem ikiz ikiz 8 çocuk büyütmüş sadece emzirerek canım. Çünkü mama yokmuş fakirlik varmış sadece emzirerek doyuracağına inanmış... İnanmış ve olmuş

Depend koymaya gerek varmı hal kararsızım hastane kendi bez takmıştı sonra ped kullandım ultra uzunu yetti artık hastane vermiyor mu bezi
Canım doğum yapacağım hastaneden net olarak öğren bence bunu. Hastaneden hastaneye değişen bir uygulama. Benim hastane vermiyor çünkü. Boşu boşuna ortada kalma.

Benim rahmetli anneannem ikiz ikiz 8 çocuk büyütmüş sadece emzirerek canım. Çünkü mama yokmuş fakirlik varmış sadece emzirerek doyuracağına inanmış... İnanmış ve olmuş
Valla ben de inanıyorum canım evrene o enerjiyi gönderiyorum olur veya olmaz bilemem ama mamaya odaklanmıyorum rabbim rızkını gönderir inşallah

He ya şunun şurasında doğuma ne kaldı. Elveda öküz gibi yemeler
Ve öküz gibi uyumalar
Ve öküz gibi gezip tozmalar
Ve öküz gibi kendine alışveriş yapmalar
Ve öküz gibi dizi film izlemeler
Ve
Veee
Veeeee.... Ahaha biraz da ben moral bozayım ama çok tatlı bir sebep olacak bunlardan vazgeçmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…