2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç moral veren olmayın aman moral bozun

Çok şükür bize anneliği tattırana darısı tüm isteyenlere

Güldür Güldür skeciydi sanırım bebekle ilgili gaz vs ama hep şuna bağlıyorlar AMA BİR GÜLÜŞÜ VAR o gülüş o koku her zorluğa değer

Depend koymaya gerek varmı hal kararsızım hastane kendi bez takmıştı sonra ped kullandım ultra uzunu yetti artık hastane vermiyor mu bezi
Bilmiyorum ki canim hic sormadım daha önce tecrübem de yok hersey sürprizli olacak ben cantaya koyarım icim rahat olsun.

Kizlar hastane cantasini artik hazirlasam mi beklesem mi yaa 33+1 olduk yarin doktor kontrolum var bi yanim kalk hazirla diyor simdi bi yanim dha bekle diyor
İlerdikçe ağırlaşırsın benim hazır da Bi çanyata koyması kaldı ütüledim bide poşet aldılar kızlar burda öyle bişey mi alsam diye düşünüyorum yada bavul içi organizer vardı trenyolda ondan mı alsam bu ay açıldık biraz da şuanlık duruyorum

Başın sağolsun canım

Arkadaşlar tutumlu anneden steril Makinesi aldım avent marka tertemiz geldi ürün. Daha öncede steril Makinesi kullanmış biri olarak kesinlikle öneririm çöm pratik 2-3 dakikada steril oluyor kaynatma işlemi bana epey zahmetli geliyor. Bir kere olsa yapılırda süt pompası biberon emzik bunlar günlük steril gerektiren ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…