Ve öküz gibi uyumalar
Ve öküz gibi gezip tozmalar
Ve öküz gibi kendine alışveriş yapmalar
Ve öküz gibi sizi film izlemeler
Ve
Veee
Veeeee.... Ahaha biraz da ben moral bozayım ama çok tatlı bir sebep olacak bunlardan vazgeçmek için
Ve öküz gibi uyumalar
Ve öküz gibi dizi film izlemeler
Ve
Veee
Veeeee.... Ahaha biraz da ben moral bozayım ama çok tatlı bir sebep olacak bunlardan vazgeçmek için
Ve öküz gibi uyumalar
Ve öküz gibi sizi film izlemeler
Ve
Veee
Kizlar hastane cantasini artik hazirlasam mi beklesem mi yaa 33+1 olduk yarin doktor kontrolum var bi yanim kalk hazirla diyor simdi bi yanim dha bekle diyor
İlerdikçe ağırlaşırsın benim hazır da Bi çanyata koyması kaldı ütüledim bide poşet aldılar kızlar burda öyle bişey mi alsam diye düşünüyorum yada bavul içi organizer vardı trenyolda ondan mı alsam bu ay açıldık biraz da şuanlık duruyorum
Cenazemiz vardı canım. O yüzden giremedim. Girsem de mesajları okuyamadım. Ruhende biraz keyfim yok. Bdv de ilgimi çeken konuları okudum kafam dağılsın diye. Niyeyse bi kötü his çöktü içime. Hamilelikle ilgili şeyler okumak istemiyorum
Arkadaşlar tutumlu anneden steril Makinesi aldım avent marka tertemiz geldi ürün. Daha öncede steril Makinesi kullanmış biri olarak kesinlikle öneririm çöm pratik 2-3 dakikada steril oluyor kaynatma işlemi bana epey zahmetli geliyor. Bir kere olsa yapılırda süt pompası biberon emzik bunlar günlük steril gerektiren ürünler