2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Grubun son günlerdeki sessizliği benim de dikkatimi çekiyordu bugün çoğu kişi yazmış bu defa da ben kaçırmışım

Kizlar hastane cantasini artik hazirlasam mi beklesem mi yaa 33+1 olduk yarin doktor kontrolum var bi yanim kalk hazirla diyor simdi bi yanim dha bekle diyor
Ben liste yaptım bugün, yarın çantamı hazırlamayı düşünüyorum artık zamanı geldi bence 34+2 olduk.
Canım başınız sağolsun.
Şubat grubunda doğuran var mı ki
Oho yarın 5 6 kişi sezaryen olacak onların doğuma girecek olması beni stres yaptırdı uykum kaçtı uyuyamıyorum
Artik özel doktorm tahlil isterse saglik. Ocaginda yaptrcm dicem
Kuzucum ben de özele gidiyorum ama doktorum sağlık ocağında yapılacak testler falan olursa söylüyor orada yaptırabilirsin diye

Çok heyecanlı valla baya kişi doğum yapıyormuş şaşırdım valla aynı anda

Valla evden cikamamak cok bunaltti beni daraldım gerçi cuma günü gezdik o zamanda niye gezdik diye aglayasim vardi oyle bi psikolojideyim
Cnim bende 4 takim 3 iclik 1 tane zibin 2 adet corap, 1 ince 1 kalin yun yelek 30 tane bez pisik.kremi islak mendil agiz mendili biberon emzik mamasi battaniyesi havlusu nu koydum
Pişik kremi almadim eşime dedim alçak onu koycam kendi göğüs kremim gelmedi daha bi yerden sipariş verdim geri iptal edip baska yerden verdik kargoya verilmeyince havlu koymadım gerek var mı yıkamıyorlar sonuçta cocugu

Gunaydin kizlar bende acaip korkuyorum ama bebegime kavusmak istiyorum biran once. Karnim asagi indi kaburgalarm rahatladi sanki.sag gogus altinda batma oluyodu kalmadi artik. Asiri yanma var reflu onuda idare ediyorum birsekilde.
Hastane cantami bitirmek uzereyim sizce sut sagma makinasini koymalimiyim? Ikili benimki cok yer kapladi.Bide carsaf gotursem mi kararsiz kaldim. Ortaboy valizim doldu simdiden

Ben koycam süt sağma makinesi ama benimki manüel cok cok yer kaplamaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…