2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bol bol sabır versin. Kolay kolay ben de ağzımı açmam ama açarsam çok sert konuşabilirim istemeden birilerini kıracağım diye korkuyorum. Ama en güzel zamanlarımızda kimsenin sinirlerimizi bozmaya hakkı yok. İnşallah saygı çizgisini güzelce karşılıklı olarak koruruz

Ben 34+2 deyim hâlâ nst ye girmedim idrar yolunda enfeksiyon 2 defa yaşadım ama kısa zamanda geçti çok şükür bir de idrar yolumda iltihap vardı ama onun için ilaç vermemişti geçer bol suyla demişti doktor..

İnşallah canım ne kadar kötü bişey korkuyorum resmen ya bu psikolojiden çıkmam Lazım hani varsayım da değil biliyorum başıma ne gelecej bu beni çok korkutuyo öyle ki elimi kestim ben yazın kp den sakladı kayananam beni eşim çocukken düşse yada görümcem saklarmış öyle biri anlatılmaz yaşanır

32+2 yim bende haftaya gidicem nts ye girecekmişim artık 2 hafta bir gidicem

Eşin ne düşünürse düşünsün boşver sen kendini anlat anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir

Eşin ne düşünürse düşünsün boşver sen kendini anlat anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir
Ona karşı demiyorum ama içimde acıyo istemiyorsun diyince falan ona belli etmiyorum tabii işten gelince koltukta buldu beni oda fazla uzatmadı sonra koskoca yatağı bıraktım orda uyudum gerçekten ağrılarım dayanılmaz oluyo

Peki bunu sorguladin mı yanı neden o pembe ayrıcalıklari kaldırmıslar?

Ben kendi acima konuşayım su dönemde ya da bı öncekinde hastanenin süslenmesine vs çok önem vermem hastane sonuçta herkesin çevresi arkadaşı vs var da adı hastane temiz olsun hijyenik konforlu olsun ebe, hemşireye gece gündüz her saatte erişim şansım olsun yeter ..

Eğer süsleme , fotoğrafci olarak fiyat/performans olarak bakıyorsan kıyasta hakli olabilirsin o zaman önce sorgular sonra değiştirdim

Benim için öncesinde evi süslemem pandemi koşulları dışında ikramı dört dörtlük hazırlayıp güzel fotocu bulup ya da profesyonel çekim makineyle kendimizin halletmesi yeterli geldiği için hastaneyi bakım/teşekkül bakımından değerlendiriyorum

Önemli olan bebeğin canım gerisini boşver. Eşin de zamanla anlayacaktır

Bahaneleri pandemi tabiki de sordum 9 ay once olan sey smdi yok oda susleride bu sekilde benm anlatmak istedigim sey burasi özel hastane biraz daha ozen gostermeleri gerekirdi ayni konfor devlet hastanesinde de var doktoruda iyi ben ilk dogumu zaten devlette yaptim ilki devlette oldu 2. Özelde olsun biraz dha ozenli olsun hazirlikli olsun fln istedim tabi evdeki hesap carsiya uymadi yapick bsy yok herkesin beklentisi, düsüncesi farkli

Bende doktorumu çok seviyorum hiç odası falan aklıma gelmedi zaten fotoğraf şu bu bunları da hiç düşünmedim doktoru sevmesem heralde anlaşamasam problem olurdu benim için zaten burdaki devlet hashanleri Pandemi hastahanesi hasta da kabul ediyorlar mı hiç bilmiyorum tek kriterim doktoru sevmekti galiba zaten pko için gitmiştim ilk devam ettim bazen düşünüyorum ben bazı şeylere hiç heves etmiyorum bende sorun mu var diye

Hem devlette hem de özel de mi takip oldun ?

Nst yapmadi doktorum 32+2 yim kontrol bugundu enfeksiiyonum yok bende rapor aldm bugun calisamaz aldm kilosu kacti bebeğinin

Hyr ilk gebeligimde devlete gttim 2. De hep özele
Ben aslında sunu anlamaya calısıyorum anlamadım da ya da konuyu basında kaçırdım :) bu haftaya kdr takıp oldugun doktordan memnun degıl mısın? Tanımadıfın bırıne mı gidecen bu haftadan snra? Guvenıp?

Ben de martta doğuracağım nasipse eğer. Beni de listeye ekler misiniz?

Lohusalık döneminden korkan varmı benim gibi bilmiyorum psikoloji bozacak Bi konu mu öyle ise baştan özür dilerim
Ilkte lohusalik felan yaşamadım depresyona girmedim ama bunda gircek gibi hissediyorim
Yıkamak emzirmek en güzel yanı aglamasi icin aynı şeyi diyemicem
Annenin izni yok mu canım kpin evde olması zor olur senin icin hiç odadan cikma senin odana getirsin kvden yemegini felan

Canim gebeligimn basindan beri takip oldugum bi doktoe vardi sezeryan icin 7.500 dedi doktor ddisardan bgun foto attigim hastaneye geliyor sezeryani yapip gidiyor, bende 7.500 u cok bulunca 30. Haftadan itibaren özel hastanenin kendi doktoruna döndum 1 kere gttim guzel ilgilendi 4 hafta sonra gel dedi 33 hafta bitti ben bgun kontrole gttim hemde sezeryani konustum 4.300 fiyat verdi ben zaten hastane icin 5000 butce ayirdim arkadasim orda dogumu yaptiginda ove ove bitiremedi anlatti soyle suslediler byle ilgilendiler bgun 2. Gidisimdi bgun nst ye girdim dogum katina ciktim hemsire geldi nstye alirken beni sezeryan olanlar bu odada mi kaliyor ozel oda mi dedm hayir bu odaya aliyoriz 2 yatak var dedm sen ona bakma biz pandemiden dolayi 2. Bi hastayi ayni odaya almiyoruz dedi susleme dedm malesef yapmiyorz oda suslememiz bu kdar dedi pandemiden dolayi 1 refakatci kalabiliyor ziyaret yasak dedi zaten hastane bana 50 dk yol mesafesinde benim basindan beri gittigim.özel doktormn klinigide oturdugm yerde tek katli apsrtman altina klinik yapms ozel hastane ile anlasmali sadece devletteki doktorda 1 tane 15 sendir burda hastane ile ilgili bir sikintim yok ben sadece ilk dogumu başka bi devlett hastanesinde yaomak zorunda kalmistm 2. Dogumda ozelde olsun istedim biraz ozenli olsun oglumda olmadi bunda olsn diye dusunup istedim ama devlette odalar tek doktoruda iyi neden ozelde yapayim diye dusunuyorm anlatabldim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…