Eşine şimdiden söyle bence, insanın kendi annesi bile olsa o zaman söylenen herşey batıyor. Yanında gerçekten sana karışmadan işlerini halledecek yemeğini yapacak birileri lazım. Gelir karışırlarsa da kafana takma diyeceğim ama o başka bir ruh hali gerçekten belli olmuyorLohusalık döneminden korkan varmı benim gibi bilmiyorum psikoloji bozacak Bi konu mu öyle ise baştan özür dilerim
Şimdi bile gelip kalsınlar istiyo eşim ben istemedim zaten gece ağrıdan uyuyamıyorum öğlene kadar uyuyorum nasıl rahat edeceksem o zaman da gelip kalsınlar isteyecek biliyorumSağolsun eşim de destek vermedi daha ne istiyorsun yardım ediyorlar şikayet etme dedi. 1 hafta kalmışlardi ama bana 1 yıl gibi gelmişti. Üzülme sen şimdiden yasaklar da var gelip gidemezler belki
Şimdiden konuşuyoruz işte iyilikten söylüyorlar falan diyo görümcemi ağlattılar da üstüne gidip kolik bebeği ama anlamıyorlar altında başka şey arıyolar üstüne gidiyolardı öyle tutma böyle kaldırma şunu vermeEşine şimdiden söyle bence, insanın kendi annesi bile olsa o zaman söylenen herşey batıyor. Yanında gerçekten sana karışmadan işlerini halledecek yemeğini yapacak birileri lazım. Gelir karışırlarsa da kafana takma diyeceğim ama o başka bir ruh hali gerçekten belli olmuyor
Masallah canim bebeğine. Hayirlisi olsun sizin icin devlet özel fark etmez canimKizlar kontrolden ciktm nst grdm evde olan sancilarn hic biri cikmadi33+2 2220grm 45 cm 34+1 uyumlu cikti ultrosnda bu oda ozel korfez hastanesi sezeryan 4.300 olmus devlet hastanesinden farksiz sok oldum yemn ediyorm tum fikrim degisti devlet hastanesinde gidp olucam sezeryani
Ben hiç korkmuyorum. Sadece naçizane tavsiyem çok işine karışacak kimseleri etrafında tutmamaya çalış eğer karışmaya kalkarlarsa usulünce sustur.en büyük korku genelde bebeğime yetebilecek miyim oluyor ama inan her kadın evladına yetiyor bizler çok güçlüyüzLohusalık döneminden korkan varmı benim gibi bilmiyorum psikoloji bozacak Bi konu mu öyle ise baştan özür dilerim
Kendi ailen uzakta mi oturuyor. İnsan yanında annesini istiyor kvdesini değil.Şimdi bile gelip kalsınlar istiyo eşim ben istemedim zaten gece ağrıdan uyuyamıyorum öğlene kadar uyuyorum nasıl rahat edeceksem o zaman da gelip kalsınlar isteyecek biliyorum
Kizlar kontrolden ciktm nst grdm evde olan sancilarn hic biri cikmadi33+2 2220grm 45 cm 34+1 uyumlu cikti ultrosnda bu oda ozel korfez hastanesi sezeryan 4.300 olmus devlet hastanesinden farksiz sok oldum yemn ediyorm tum fikrim degisti devlet hastanesinde gidp olucam sezeryani
Elimden geldiğince tutmam da işte kocam da duygu sömürüsü yapıyo biraz işte ailesi söz konusu olunca beni anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyo işteBen hiç korkmuyorum. Sadece naçizane tavsiyem çok işine karışacak kimseleri etrafında tutmamaya çalış eğer karışmaya kalkarlarsa usulünce sustur.en büyük korku genelde bebeğime yetebilecek miyim oluyor ama inan her kadın evladına yetiyor bizler çok güçlüyüz
Ah kuzum tabiki işin esprisi sana takılıyorumBen hala ümitliyim canım ama yine de 15 de olsa olsun yeter ki sağlıkla gelsin bebişin
Yok aynı uzaklıklar hemen hemen yakınız şöyle bi sorun var benim kv tek başına biyere gidemez gelirlerse cümbür cemaat geliyorlar mesela o kb babaanne otobüse bineyim geleyim gibi şeyi yok gelirse annem hizmet eder heralde ben aslında doğum yapınca direkt anneme gitmek istiyorum bu konuyu da onlara açmadım orda odam duruyo hem ben hem o rahat eder 1 hafta yada sezeryan olursa en fazla 2 hafta dururum diye düşünüyorum acil bişey olduğunda araba sorunu da varKendi ailen uzakta mi oturuyor. İnsan yanında annesini istiyor kvdesini değil.
merhaba medicalpark doktorunuz kimBende medicalpark a gidiyorum. Burada teminat düşük. İstanbulda 1tl ödemiyorsun ne muayeneye ne doğuma. Şanssızlığımız izmirli olmak. Sizin teminatınız yüksekmiş çok güzel. sadece doğum 9000tl bizim hastanede. İçinde hiçbirşey yok, oda süslemesi fotoğrafçısı falan ayrı şeyler hep. Onlarda en düşük paketleri 2500tl tutuyorbelki onu istemeyiz, kimsede gelemeyecek zaten.Bende muayeneye gittikçe teminattan yiyorum ama napalım mecbur. Bizim haftaya perşembe kontrolümüz
Maaile gelinir de kalınır mı hiç yeni doğum yapmış birinin evine insanlarda hiç anlayış yok gerçekten. Bence de onlar gelmeden sen git annenin evine 1 haftada baya toplanıyorsun zatenYok aynı uzaklıklar hemen hemen yakınız şöyle bi sorun var benim kv tek başına biyere gidemez gelirlerse cümbür cemaat geliyorlar mesela o kb babaanne otobüse bineyim geleyim gibi şeyi yok gelirse annem hizmet eder heralde ben aslında doğum yapınca direkt anneme gitmek istiyorum bu konuyu da onlara açmadım orda odam duruyo hem ben hem o rahat eder 1 hafta yada sezeryan olursa en fazla 2 hafta dururum diye düşünüyorum acil bişey olduğunda araba sorunu da var
Öyle tatlım yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza en önemlisi bu gerisi teferruatAh kuzum tabiki işin esprisi sana takılıyorumYeterki sağlıkla gelsinler hiiç önemli değil gerisi
Gidicem zaten umarım ona da laf söyleyen oömz annem burda olursa kalmazlar ama beraber gelirler sürekli odam yok zaten hepsini ağırlayacak evleri sobalı diye eşim gelsinler kalsınlar burda istiyo sürekli bu ara ama ben bazen koltukta sabahlıyorum bu gece tv izledim mesela 5.30 oldu saat anca uyudum bunları anlamıyo Bi türlü onlar gelelim demiyorlar ama eşim yapıyo bunu bana suçlu da hissettiriyo istemiyorsun gibisindenMaaile gelinir de kalınır mı hiç yeni doğum yapmış birinin evine insanlarda hiç anlayış yok gerçekten. Bence de onlar gelmeden sen git annenin evine 1 haftada baya toplanıyorsun zaten
Ben de lohusalık depresyonu yaşarsam bu sebepten yaşarım diye korkuyorum.. Bugün eşimi aramış kayınvalidem beni de sormuş arada ne yapıyor diye eşim de çanta hazırlıyordu demiş daha erken değil mi falan demiş buna bile moralim bozuldu fazla hassasım sanırım ama bebeğimle arama hiçbir şekilde girilmesini istemiyorum sanki herşeye karışacaklar gibi geliyor normalde anlayışlı insanlardır çok iyilerdir ama bebek konusunda az çok seziyorum sanki olacaklarıAynen%100 karışacaklar nasıl baş Edicem bilmiyorum
Ben hamile kalınca başladım şuanki doktoruma ve 2. Zam gelmiş 150 tl olmuş muayene. 120 ile başlamıştık.İnşallah fazla zam yoktur ben başladığımdan beri hamile olmadan gitmeye başladım 2 kere zam geldi muayne ücretine
Bebek görme yada hastahne ziyareti olmayacağı için hiç bişey yaptırmayı düşünmüyorumBebek şekeri alacak olan varmi??
Şöyle soyleyim 9 ay once arkadasim ayni hastanede dogum yapti kizi oldu odasini hazirladilar hersey pembe dogum yapip odasina geldiginde lohusa serbetinden tut güllü lokumlarina kdar pembe suslu kurdelesine kdr vardi ve 3.400 e yapti sezeryani hemde tek kisilik yatak vardi ozel oda 9 ayda ne degisti ozmn pandemi yine vardi smdi oda kalitesi dusük fiyat artimis ben bu konforu zaten devlet has. Bulucam neden bosuna 4.300 vereyim ?Nasıl bı oda bekliyorsun ki yani hani şu Yok bu yok dediğin ne var? Cidden anlamadığım için soruyorum en fazla 2 gün kalacağımız bı yer yanı ben ilkinde böyle bı odada kaldım hsyettde normal gelmişti bı gece o zaman doğum ücreti bu kadar değildi tâbi de şimdi özelde olsam yine 3500 e böyle olur çok garipsemem..
Araştırmayı da oda/para performansi için değil güvenlikli olması açısından benim için düşünürüm
Ben direkt zaten görümcem bebek doğurduğunda ve buraya gelip 2 ay yanlarında kaldığında gördüm direkt gördüm yani nasıl davranıyorlar özellikle kp çok karışıyo herşeye umursamaz Bi insan da değilim maalesef cevap versem verdim diye de takarım umarım düşündüğüm gibi olmaz ama gözümle gördüklerimi unutamıyorum iyilik olsada yaptıkları pek iyilik değil işteBen de lohusalık depresyonu yaşarsam bu sebepten yaşarım diye korkuyorum.. Bugün eşimi aramış kayınvalidem beni de sormuş arada ne yapıyor diye eşim de çanta hazırlıyordu demiş daha erken değil mi falan demiş buna bile moralim bozuldu fazla hassasım sanırım ama bebeğimle arama hiçbir şekilde girilmesini istemiyorum sanki herşeye karışacaklar gibi geliyor normalde anlayışlı insanlardır çok iyilerdir ama bebek konusunda az çok seziyorum sanki olacakları
Annem çalışıyor sadece akşamları gelip kalabilecek. Gündüzleri hep kayınvalidem ve kayınpederim biz de olacak. Ben kayınpederim evdeyken nasıl rahat dolanacağım bunu da düşünnüyorum kapalıyım ve o evde diye sürekli kapalı gezinmek zorunda kalacağım..
İnşallah gündüzleri gelseler bile akşamları kalmaya evlerine giderler diyorum. Akşamları annem olacak zaten. Hep bunları düşünüyorum içimde.
Ben hamile kalınca başladım şuanki doktoruma ve 2. Zam gelmiş 150 tl olmuş muayene. 120 ile başlamıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?