- 29 Haziran 2020
- 336
- 628
- 23
- 42
Ben düşünüyorum... İnstagram da bi yerden arkadaşımın doğuma hediye yaptırmıştım ordan yaptırcam zaten biz 3 kardeşiz eşimde 3 kardeş anneler babalar kimse gelmez ama biz bize yerizBebek şekeri alacak olan varmi??
Ben haciseriften isimli cikolata yaptrdim eve gelenlere ikram icinBebek şekeri alacak olan varmi??
Anladımm bır sey kacırmamısım :)Canim gebeligimn basindan beri takip oldugum bi doktoe vardi sezeryan icin 7.500 dedi doktor ddisardan bgun foto attigim hastaneye geliyor sezeryani yapip gidiyor, bende 7.500 u cok bulunca 30. Haftadan itibaren özel hastanenin kendi doktoruna döndum 1 kere gttim guzel ilgilendi 4 hafta sonra gel dedi 33 hafta bitti ben bgun kontrole gttim hemde sezeryani konustum 4.300 fiyat verdi ben zaten hastane icin 5000 butce ayirdim arkadasim orda dogumu yaptiginda ove ove bitiremedi anlatti soyle suslediler byle ilgilendiler bgun 2. Gidisimdi bgun nst ye girdim dogum katina ciktim hemsire geldi nstye alirken beni sezeryan olanlar bu odada mi kaliyor ozel oda mi dedm hayir bu odaya aliyoriz 2 yatak var dedm sen ona bakma biz pandemiden dolayi 2. Bi hastayi ayni odaya almiyoruz dedi susleme dedm malesef yapmiyorz oda suslememiz bu kdar dedi pandemiden dolayi 1 refakatci kalabiliyor ziyaret yasak dedi zaten hastane bana 50 dk yol mesafesinde benim basindan beri gittigim.özel doktormn klinigide oturdugm yerde tek katli apsrtman altina klinik yapms ozel hastane ile anlasmali sadece devletteki doktorda 1 tane 15 sendir burda hastane ile ilgili bir sikintim yok ben sadece ilk dogumu başka bi devlett hastanesinde yaomak zorunda kalmistm 2. Dogumda ozelde olsun istedim biraz ozenli olsun oglumda olmadi bunda olsn diye dusunup istedim ama devlette odalar tek doktoruda iyi neden ozelde yapayim diye dusunuyorm anlatabldim mi
Bende doktorumu çok seviyorum hiç odası falan aklıma gelmedi zaten fotoğraf şu bu bunları da hiç düşünmedim doktoru sevmesem heralde anlaşamasam problem olurdu benim için zaten burdaki devlet hashanleri Pandemi hastahanesi hasta da kabul ediyorlar mı hiç bilmiyorumtek kriterim doktoru sevmekti galiba zaten pko için gitmiştim ilk devam ettim bazen düşünüyorum ben bazı şeylere hiç heves etmiyorum bende sorun mu var diye
Ben yaptirmicam canım gelen giden olmaz daha sonra mevlid yaparsam korona biterse o zaman yaptırırımMerhaba kızlar
doğumdan sonra lokum ve hediyelik için bugün ufak çaplı bi gezdim
İsimli cikolata + hediyelik + lokum+ Yasin tesbih magnet düşünüyorum
Sizce nasıl?
sizler yaptıracak misiniz
YAkın cevrem ıcın sayılı magnet yaptırdım , bı de cıkolata alacam onu da bız yerız:)Merhaba kızlar
Sizce nasıl?
Her türlü yemeye acigim deseneYAkın cevrem ıcın sayılı magnet yaptırdım , bı de cıkolata alacam onu da bız yerız:)
Bızım burda sevdıgımız bı pastane var cok güzel oluo cıkolataları bıttıkce alırız :) ee bı de oğlan ıcın alalım yerız dedıkkHer türlü yemeye acigim desene
Bende hastaneye gelirken çiçek alma dedim ciceksepetinde cikolata buketleri var ya ondan gönder yerim hemde bi ise yarasın dedim
Korana bitmeyecek gibiBen yaptirmicam canım gelen giden olmaz daha sonra mevlid yaparsam korona biterse o zaman yaptırırım
Bende mumluk gibi bisi buldum hoşuma gitti yakın çevre için lokum bizde adet mecburen o olcakYAkın cevrem ıcın sayılı magnet yaptırdım , bı de cıkolata alacam onu da bız yerız:)
Çok iyiBızım burda sevdıgımız bı pastane var cok güzel oluo cıkolataları bıttıkce alırız :) ee bı de oğlan ıcın alalım yerız dedıkksenınkı de ıyı fikiirrr
Ben kimseyi kabul etmicem şimdiden söylüyorum ki gelmesinlerKorana bitmeyecek gibibende o yüzden kararsız kaldım bizde gelen giden çok olur ayıp olur mu bilemedim
Bende mumluk gibi bisi buldum hoşuma gitti yakın çevre için lokum bizde adet mecburen o olcak
Ben sadece sayili magnet yaptırcmMerhaba kızlar
Sizce nasıl?
1967 gram çıktı, hafta ile uyumlu dedi, sizin peki ?Nst yapmadi doktorum 32+2 yim kontrol bugundu enfeksiiyonum yok bende rapor aldm bugun calisamaz aldm kilosu kacti bebeğinin
Geçmiş olsunBen 34+2 deyim hâlâ nst ye girmedimidrar yolunda enfeksiyon 2 defa yaşadım ama kısa zamanda geçti çok şükür bir de idrar yolumda iltihap vardı ama onun için ilaç vermemişti geçer bol suyla demişti doktor..
Bende çok yakınlara magnet düşünüyorum şimdi olmasada yazın falan dağıtırım Çikolatadan emin değilimMerhaba kızlar
Sizce nasıl?
Tatlım listeyi boşver sen katıl muhabbete. Listede ızun zamandır güncelleme yapmadım zatenBen de martta doğuracağım nasipse eğer. Beni de listeye ekler misiniz?
Evet malesef saçma bi zam oldu. Bizim hastanede 2020 de 3200 iken 2021 için 4500 fiyat belirlemişler.Ay tam bir hayal krikligi yaşadm özel hastane bildigin devlet hastanesi ciktipandemiden dolayi hic bisey yok sadece sezeryan ucreti aliyolr 4.300 tl
Girmezsin umarım canımIlkte lohusalik felan yaşamadım depresyona girmedim ama bunda gircek gibi hissediyorim
Yıkamak emzirmek en güzel yanı aglamasi icin aynı şeyi diyemicem
Annenin izni yok mu canım kpin evde olması zor olur senin icin hiç odadan cikma senin odana getirsin kvden yemegini felan
Ben 1. Doğum günü falan yaparım dedim magnetiBende çok yakınlara magnet düşünüyorum şimdi olmasada yazın falan dağıtırım Çikolatadan emin değilim
Benim eşimin is arkadaşlarıyla gün yapardık kesin gelirler onlar 50li düşünüyorumBen sadece sayili magnet yaptırcm
Gelen giden olmaz diye bende cikolata konusunda kararsızımBende çok yakınlara magnet düşünüyorum şimdi olmasada yazın falan dağıtırım Çikolatadan emin değilim
Babam da duymuş baby shower partisini çok önemli diyip güldürüyo beniYok canım ne sorunu herkesin önem ve öncelik verdiği konular değişiyor benim için de en önemlisi doktor, hastane konforu olduğu için hani bunlar dışındakiler teferruat geliyor..
Zaten oda süsleme,baby shower vs hep sonradan çıktı :) benim İlkinde görümcem sürpriz yapmıştı shower süsleme de hastaneden eve geldiğimizde kızkardeşlerim harika hazırlanmıştı KV annem ikramlıklar vs yani ilkinde heves edip yaptırsaydim bile kimse göremezdi gelip çünkü herkes ziyarete eve geldi
Sorun Yok beklentiler çok göreceli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?