2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek şekeri alacak olan varmi??
Ben düşünüyorum... İnstagram da bi yerden arkadaşımın doğuma hediye yaptırmıştım ordan yaptırcam zaten biz 3 kardeşiz eşimde 3 kardeş anneler babalar kimse gelmez ama biz bize yeriz çok değil 25 tane şeker yaptırcam.

Anladımm bır sey kacırmamısım :)

Yok canım ne sorunu herkesin önem ve öncelik verdiği konular değişiyor benim için de en önemlisi doktor, hastane konforu olduğu için hani bunlar dışındakiler teferruat geliyor..

Zaten oda süsleme,baby shower vs hep sonradan çıktı :) benim İlkinde görümcem sürpriz yapmıştı shower süsleme de hastaneden eve geldiğimizde kızkardeşlerim harika hazırlanmıştı KV annem ikramlıklar vs yani ilkinde heves edip yaptırsaydim bile kimse göremezdi gelip çünkü herkes ziyarete eve geldi

Sorun Yok beklentiler çok göreceli:)

Merhaba kızlar
doğumdan sonra lokum ve hediyelik için bugün ufak çaplı bi gezdim
İsimli cikolata + hediyelik + lokum+ Yasin tesbih magnet düşünüyorum
Sizce nasıl?
sizler yaptıracak misiniz

Merhaba kızlar
Sizce nasıl?
Ben yaptirmicam canım gelen giden olmaz daha sonra mevlid yaparsam korona biterse o zaman yaptırırım

Merhaba kızlar
Sizce nasıl?
YAkın cevrem ıcın sayılı magnet yaptırdım , bı de cıkolata alacam onu da bız yerız:)

Her türlü yemeye acigim desene
Bende hastaneye gelirken çiçek alma dedim ciceksepetinde cikolata buketleri var ya ondan gönder yerim hemde bi ise yarasın dedim
Bızım burda sevdıgımız bı pastane var cok güzel oluo cıkolataları bıttıkce alırız :) ee bı de oğlan ıcın alalım yerız dedıkk senınkı de ıyı fikiirrr

Ben yaptirmicam canım gelen giden olmaz daha sonra mevlid yaparsam korona biterse o zaman yaptırırım
Korana bitmeyecek gibi bende o yüzden kararsız kaldım bizde gelen giden çok olur ayıp olur mu bilemedim
YAkın cevrem ıcın sayılı magnet yaptırdım , bı de cıkolata alacam onu da bız yerız:)
Bende mumluk gibi bisi buldum hoşuma gitti yakın çevre için lokum bizde adet mecburen o olcak

Bızım burda sevdıgımız bı pastane var cok güzel oluo cıkolataları bıttıkce alırız :) ee bı de oğlan ıcın alalım yerız dedıkk senınkı de ıyı fikiirrr
Çok iyi tabi cikolata iyi fikir yiyim süt olsun çiçeği napcam ardada aldığı çiçek duruyo gözüme batıp duruyo atsam atamıyorum da
Korana bitmeyecek gibi bende o yüzden kararsız kaldım bizde gelen giden çok olur ayıp olur mu bilemedim

Bende mumluk gibi bisi buldum hoşuma gitti yakın çevre için lokum bizde adet mecburen o olcak
Ben kimseyi kabul etmicem şimdiden söylüyorum ki gelmesinler

Merhaba kızlar
Sizce nasıl?
Bende çok yakınlara magnet düşünüyorum şimdi olmasada yazın falan dağıtırım Çikolatadan emin değilim

Ben de martta doğuracağım nasipse eğer. Beni de listeye ekler misiniz?
Tatlım listeyi boşver sen katıl muhabbete. Listede ızun zamandır güncelleme yapmadım zaten
Ay tam bir hayal krikligi yaşadm özel hastane bildigin devlet hastanesi cikti pandemiden dolayi hic bisey yok sadece sezeryan ucreti aliyolr 4.300 tl
Evet malesef saçma bi zam oldu. Bizim hastanede 2020 de 3200 iken 2021 için 4500 fiyat belirlemişler.

Girmezsin umarım canım

Babam da duymuş baby shower partisini çok önemli diyip güldürüyo beni Bi işte annem çikolata hediyelik düşünmüş ama kimse de gelmeyecek odayı süslemek boşuna olur diye ben vazgeçirdim hevesim yok diye de kendimi suçladım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…