2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumla bitmiyor ki canım 1hafta sonra kontrole gideceksin ben banyo bile yapamadım ağda yapım annem yaptırdı banyo sonra doğumdan sonra sürekli orayı kontrol ediyor doktor dikişleri falan. Ya kendin yap ya yaptır
En son yaparken çok zorlandım göbek malummm anneme yaptırırım heralde kuaföre gitmeye utanıyorum ya hiç gitmedim şimdiye kadar ve sadece ilk alttan muayne de dr gördü

Doğumla bitmiyor ki canım 1hafta sonra kontrole gideceksin ben banyo bile yapamadım ağda yapım annem yaptırdı banyo sonra doğumdan sonra sürekli orayı kontrol ediyor doktor dikişleri falan. Ya kendin yap ya yaptır
Aa oyle mi tekrar bakacaklar mi oraya doğumdan sonra. Bende eger dikiş olursa kendi kendine duser herhalde diye düşünmüştüm cok mu cahilim

Aa oyle mi tekrar bakacaklar mi oraya doğumdan sonra. Bende eger dikiş olursa kendi kendine duser herhalde diye düşünmüştüm cok mu cahilim

Canım normal dogurursan geliyor karnına. Hafif bası yapıp içerde katı bişey kalmasın diye boşaltıyor bakıyor dikişlere falan filan bende ilk dogumumda öğrendim bunları

En son yaparken çok zorlandım göbek malummm anneme yaptırırım heralde kuaföre gitmeye utanıyorum ya hiç gitmedim şimdiye kadar ve sadece ilk alttan muayne de dr gördü

Bende ayna ile yapıyorum şimdilik görmek imkansız zaten

Ilkinde36 haftalıkken gittim canım istersen sende öyle git çıkanları tek tek aldım doğuma kadar 38 5de doğum yaptim
4.45 ,randevum var günlerdir kasik ağrım var hele geçen gece doguruyorum sandım o derece bakalım bugün ne dicek doktorum ??? Hayırlı haberlerle dönerim inşallah gelmek için acele etmez
Haber ver bizede inşallah bi sorun yoktur

Benim hiç eksiğim.kalmadi sadece hastane çantası hazirlicam haftasonu hepsini hallettim şükür ki sonundaaaa
Bugün perdeyi alcam hafta içi yatak örtüleri gelecek yastıklar artık doğumdan sonra Ikea mammut sandalye masa aldım oğluma üstüne kitaplık lazimda bunların acelesi yok

maalesef gidemiycem salgından korktuğum için . Kuaföre gidip saçımı da kestiremedim korkudan .Başka şekilde çözücem artık
Başka şekilde çözebiliyorsan gitme canım aman korka korka gidecem bende
Ilkinde36 haftalıkken gittim canım istersen sende öyle git çıkanları tek tek aldım doğuma kadar 38 5de doğum yaptim

Haber ver bizede inşallah bi sorun yoktur
Bende 36 haftalıkken gideyim o zaman canım şimdi bile endişe ediyorum erken birşey olur mu diye

Annemin artık menepoz dönemi 16 gündür kesilmedi kanaması bugün benim doktordan randevu aldım yarın parça alıcam demiş güzel sonuçlar alır inşallah

Annemin artık menepoz dönemi 16 gündür kesilmedi kanaması bugün benim doktordan randevu aldım yarın parça alıcam demiş güzel sonuçlar alır inşallah
Kadınların alt taraflarıyla ilgili dertleri bitmez. Benimkide senelerdir uğraşır durur. Umarım çabucak iyileşir.

Geçmiş olsun, korkmayın bunlar aslında menopoz sonrasında biraz da rutin kontrol şeklinde yapılıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Hanımlar, alıntılama yapmadım ama ağdayla ilgili yazmak istedim.
Birincisi bence kıl yoğunluğunuza göre hareket edin :) Eğer sık çıkıyor ve yoğunsa doğuma kadar 2 kez ihtiyaç olur bence. Ama seyrek ve uzun sürede çıkıyorsa 36.haftalar ideal. Ya da eşiniz permatikle halledebilir Ben lazerle kılı tüyü hallettim önceden ama hamilelikte biraz çıktı yine de. Bir aksilik olmazsa 38 de gitmeyi düşünüyorum. Ya da kardeşim yapacak
Ben ilk gebeliğimde doğuma kadar hiçbir şekilde muayene olmadım. Sancım başlayınca sadece açıklığa baktılar ilk orada muayene edildi.
Yani doktorunuz ısrarcı değilse ve sizin bir sıkıntınız yoksa, nst bulguları, ultrason vs normalse erkenden çat muayenesi gereksiz açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…