Doğumla bitmiyor ki canım 1hafta sonra kontrole gideceksin ben banyo bile yapamadım ağda yapım annem yaptırdı banyo sonra doğumdan sonra sürekli orayı kontrol ediyor doktor dikişleri falan. Ya kendin yap ya yaptır
En son yaparken çok zorlandım göbek malummm anneme yaptırırım heralde kuaföre gitmeye utanıyorum ya hiç gitmedim şimdiye kadar ve sadece ilk alttan muayne de dr gördü
Doğumla bitmiyor ki canım 1hafta sonra kontrole gideceksin ben banyo bile yapamadım ağda yapım annem yaptırdı banyo sonra doğumdan sonra sürekli orayı kontrol ediyor doktor dikişleri falan. Ya kendin yap ya yaptır
Canım normal dogurursan geliyor karnına. Hafif bası yapıp içerde katı bişey kalmasın diye boşaltıyor bakıyor dikişlere falan filan bende ilk dogumumda öğrendim bunları
En son yaparken çok zorlandım göbek malummm anneme yaptırırım heralde kuaföre gitmeye utanıyorum ya hiç gitmedim şimdiye kadar ve sadece ilk alttan muayne de dr gördü
Sezeryan olacaklar rahat ne zaman geleceği belli olduğu için en güzeli sizinki
Gebelikte benimde öyle oldu çok geç uzadı ama şuan ciddi ihtiyaç var yani dediğin gibi bende gerekirim stres olurum 36 haftada falan gideyim diye düşündüm
4.45 ,randevum var günlerdir kasik ağrım var hele geçen gece doguruyorum sandım o derece bakalım bugün ne dicek doktorum ??? Hayırlı haberlerle dönerim inşallah gelmek için acele etmez
Bugün perdeyi alcam hafta içi yatak örtüleri gelecek yastıklar artık doğumdan sonra Ikea mammut sandalye masa aldım oğluma üstüne kitaplık lazimda bunların acelesi yok
4.45 ,randevum var günlerdir kasik ağrım var hele geçen gece doguruyorum sandım o derece bakalım bugün ne dicek doktorum ??? Hayırlı haberlerle dönerim inşallah gelmek için acele etmez
Hanımlar, alıntılama yapmadım ama ağdayla ilgili yazmak istedim.
Birincisi bence kıl yoğunluğunuza göre hareket edin :) Eğer sık çıkıyor ve yoğunsa doğuma kadar 2 kez ihtiyaç olur bence. Ama seyrek ve uzun sürede çıkıyorsa 36.haftalar ideal. Ya da eşiniz permatikle halledebilir Ben lazerle kılı tüyü hallettim önceden ama hamilelikte biraz çıktı yine de. Bir aksilik olmazsa 38 de gitmeyi düşünüyorum. Ya da kardeşim yapacak
Ben ilk gebeliğimde doğuma kadar hiçbir şekilde muayene olmadım. Sancım başlayınca sadece açıklığa baktılar ilk orada muayene edildi.
Yani doktorunuz ısrarcı değilse ve sizin bir sıkıntınız yoksa, nst bulguları, ultrason vs normalse erkenden çat muayenesi gereksiz açıkçası.