2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ağrıların nfeksiyondan dur dedi yine ilaç ve fitil verdi 9gun sonra geri çağırdı kilo 2650 suyu falan iyi dedi yüzünü göstermedi 3parmak gösterdi sadece hanımefendi artık yavaş yavaş yürümeye basla dedi inanaiyorum sana sen doğurmayqcaksin firlatacaksin diyor bana doktorum komik biri

2600 benimde. Doktorum önden önden gidiyor diyip duruyordu. Burdakilerle kıyaslsyınca normal oldugunu gördüm. Maşallah sağlıkla doğuralım inşallah.

Gözün aydın canım ne güzel güler yüzlü bi doktor

Allah nasip ederse bende mart annesi olacağım kızlar. Topiği bastan beri takip ediyorum. Siz özel gruba geçince cok bir sey yazmadim.herkes gelince ortalik senlendi bende yazayım dedim. Nasipse ikinci çocuğum olacak . Allah hepimize sağlikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Amin canım hoşgeldin.. Açıkçası özel grubun rahatlığı vardı ama siz mahrum kalıyordunuz işte.. Bence de böyle güzel oldu. Yarışmaya nereden katılıyorsun

Maşallah canım inşallah kolay bir doğum olur

Sadece takip etmeyelim katılımda sağlayalım. Hoşgeldin :)

Iyi yapmışsın yazmakla amin inşallah benimde ikinci hamileligim

Benim oğluşum ayağı ile kapatmıştı doktor teyzesi çok rahatsız edince açtı gül yüzünü gördük ama aynı babası yaa ben bana benzeyecek diye hayaller kurarken inşallah fırlatırsın

Aminnn inşallah

Selam kizlar kontrol super gecti doktor nst ye baglamama luzum yok hersey gayet iyi gorunuyor ultrasonda dedi. Eger bir skinti gorursek bagliyoruz dedi iyi dedim bende. Bebek 2,5 kilo olmus doktor sekere ragmen cok guzel kiloda oldgnu soyledi.iki hafta sonra gorusurz dedi

Manşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…