2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meyve suyu iç canım girmeden maşallah gelişimi güzel sancı vs yok değil mi
sancı geçen hafta 10 larda çıkmıştı ama bu hafta 20 lere gelmiş. normalmiş ama
Evet nta icin tok gitmek gerekiyor benimde cuma günü 2600 du gayet iyi sukur bebislerimiz
bilmeyenlerin aklında olsun artık nst ye almaya başladı doktorlarımız. kontrollere tok gitmek gerekiyor.
Maşallah kilonuz gayet iyi nst ye aç gitmemek lazım benimde öyle oldu ufak da olsa birşey yemek gerekiyormuş
öyleymiş tecrübe oldu banada. teşekkür ederizz.

Gayet normal canım 40 50 arasına hafif sancı diyorlar

Bu çatı ağrısı nasıl ola ki?Çatı neresi desem ayıp eder miyim yürürken tuhaf bi agrım var da anlatmaya calışıyorum
Kiz bide 2.ye hamilesin ilkinde hic mi olmadi benim canıma okudu 20. Haftadan beri yaşıyorum penguen gibi yürüyorum ilk ayağa kalktigimda sonra geçiyor tabibu arada Iki bacagimizin ortasında ki kemikler oluyor
Kızlar ağda için kaçıncı hafta gitmeyi düşünüyorsunuz kuaföre
Dogum için belli tarih olmayinca bende bu sorunun cevabını düşünüyorum canim bu cuma gideyim dedim. Benim epey yavaş uzuyor erken gelirse bu şekilde kotu olur ya bide ondan dolayı gerilmeyeyim diyorum.

Hadi ya yapmayım o zaman ne yapacagımı sasırdım

sezeryan gununu alınca 3 4 gun önce giderim ben

ilkinde 37-38 de gitmiştim bu sefer sezeryan olacağı için doktor 40 ı beklemz daha erken giderim diye düşünüyorum
Sezeryan olacaklar rahat ne zaman geleceği belli olduğu için en güzeli sizinki
Gebelikte benimde öyle oldu çok geç uzadı ama şuan ciddi ihtiyaç var yani dediğin gibi bende gerekirim stres olurum 36 haftada falan gideyim diye düşündüm

Aynen canim bari ondan yana kafamız rahat olsun

Bende hiç gitmedim gidemem de heralde doğumda acıdan aklıma gelmez heralde

Doğumla bitmiyor ki canım 1hafta sonra kontrole gideceksin ben banyo bile yapamadım ağda yapım annem yaptırdı banyo sonra doğumdan sonra sürekli orayı kontrol ediyor doktor dikişleri falan. Ya kendin yap ya yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…