2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun, korkmayın bunlar aslında menopoz sonrasında biraz da rutin kontrol şeklinde yapılıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
İnşallah mikrop vardı zaten takip ediliyodu kadının kesileceğine artmış kanaması rahim de hala kalınmış doktorda şaşırmış benim doktorum biraz titiz kötü değildir demiş büyük ihtimalle ama yine anne işte insanın içi gidiyo

Tabi canım anne, Allah sıkıntılı günler göstermesin. Sizin de hamileliğin bu son zamanları inşallah bunların stresiyle geçmez. Benim de eşimin sağlık problemleri olmuştu ilk gebeliğimde. İnsan kendini düşünemiyor

İnşallah canım sorma eşim de kovit olmuştu bide onun korkusunu atlattım ona baktım zordu anlayabiliyorum seni umarım kötü bişey çıkmaz da kadın milletinin altla derdi bitmiyor

Atart ikiz topiğinde biri daha doğurmuş masal hastanede dua edelim şuan iyi ama daha iyi olsun inşallah

Demeee masalım mı doğurmuş zümrem ikizdasim benim, belliydi kasılması çok oluyordu geliyorum oraya hemen haber aldın mı nasıllar bebisler kendisi

Demeee masalım mı doğurmuş zümrem ikizdasim benim, belliydi kasılması çok oluyordu geliyorum oraya hemen haber aldın mı nasıllar bebisler kendisi
Bende bian o doğurdu zannettim baktım da o hastahendeymiş sancısı olduğu için başkası doğurmuş

Kızlar yanlış ifade etmişim sanırım doğuran ikiz topiğinde Fotosentez diye biri bizim masal hastanede sancısı varmış çok şükür şuan çok daha iyi bugün de kalacak yarın taburcu olabilirmiş
Ben de topiğe girince birden masalın doğurmuş diye zsnnedince şok oldum ama onun sancıları tedaviye rağmen iyice düzene girdi fazla gitmez sanırım. Hayırla sağlıkla gelseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…