2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annem bebesin besik ve kıyafetlerini getirdi ama gardrop gelecekti arabalari bozulmuş sabahtan beri bekliyorum gelmedi sanrm yarina kaldi

Amin canım hoşgeldin.. Açıkçası özel grubun rahatlığı vardı ama siz mahrum kalıyordunuz işte.. Bence de böyle güzel oldu. Yarışmaya nereden katılıyorsun
Yarışmaya kırıkkaleden katılıyorum özel rahattir elbette.ben cok takip edemem diye katılmamıştım. Sonrada pisman oldum da o ayrı

Uzun olacak.heralde canim 29/30 haftalikkn 1600 kilo 40 cm di benimkidr. Şimdi 34 hafta 45 cm.oldu
Bana da uzun olacak gibi geldi. Nefes almakta çok zorlanıyorum artık. Kaburgalarımın altında hissediyorum tekmelerini, bazen midemin oralarda birşeyler yapıyor bazen de bakıyorum kasıklarımda birşeyler yapıyor.

Ben gittim bugün. Doguma daha 1 ay daha var bı dqha giderim diye düşündüm. Ama o arada kızım bir sürpriz yaparsa bilemiyorum
Ne güzel olmuş gittiğin bende ilk öyle düşündüm ama sonradan vazgeçtim 1 kere gideyim dedim 36 gibi düşünüyorum belki 37 supriz olursa facia

Bizdeki masalım la aynı kişi değil dmi

İnşallah çok çok iyi olur

Demeee masalım mı doğurmuş zümrem ikizdasim benim, belliydi kasılması çok oluyordu geliyorum oraya hemen haber aldın mı nasıllar bebisler kendisi

Yaa masalim doğurmuş mu inşallah iyidir 3 ü de

Yok kuzum Fotosentez doğurmuş masal hastanede kontrol altında

Bende bian o doğurdu zannettim baktım da o hastahendeymiş sancısı olduğu için başkası doğurmuş

Ya bende bizim masalim sandım

Ben de topiğe girince birden masalın doğurmuş diye zsnnedince şok oldum ama onun sancıları tedaviye rağmen iyice düzene girdi fazla gitmez sanırım. Hayırla sağlıkla gelseler
Anamm kizlar korkmayin daha dogurmadim sancim cok ve duzenliydi dun sukur ilac serum daha iyiyim canlar telasiniz merakiniz icin cok tesekkurler

Anamm kizlar korkmayin daha dogurmadim sancim cok ve duzenliydi dun sukur ilac serum daha iyiyim canlar telasiniz merakiniz icin cok tesekkurler
Ben de seni etiketlemiştim şimdi ama yazdığını görünce sildim iyi olmana sevindim canım Allah yardımcın olsun zaten ciğer geliştiricilerini vurulmuştun hayırlısıyla en güzel zamanda gelsinler inşallah

Kızlar ben de doktoruma doğumu ne zaman konuşcaz diye sordum, doğumun neyini konuşcaz ki dedi bayılıyorum adama ya ahahaha
Valla doğumun çok şeyi var benim gözümde konuşulacak normal mi sezeryan miepidural mı spinal mi genel mi olacak normal doğumda epidural veriliyor mu doğum fiyatı ortalama bir tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…