2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar süt arttırıcı çaylarda doğumdan bir hafta once başlayanlar var. Rezeneydi içmeye başlayanları gordum. Sizin var mi planiniz. Solgar i sordum doktrouma herhangi bir vitamin alamazsın sadece malt içecek gb düşün dedi süt arttırması icin kullananlar varmis. Bana doğumdan sonrada vitamin hapıma devam edebileceğini söyledi b12 e demirim.malum emzirirken düşüyor.kizimda kullanmadım ama oğlanda kullanacagim

Masallah guzelmis canim beğendim bende.

Sagol cnm Aldigim yer baya uzak gidemem tekrar en iyisi giymemek cidden vakumluyo ya nasil bi terlik niye oyle anlamadim bende bosa aldim valla hcbsy yapilamazmiki onun altina bi care

Aynen terligi bosa aldim baya sorunlu sagol cnm baya ugrsstk cok gezdik ama gzl oldu

Bende hastane icin plastik eski terliğini götüreceğim çıkışta cope atarım hic uğraşamam. Ev icin almış annem.suslu bisey ne kadar giyerim.bilmiyorum pijama aldim.normal onu v yakalı düğmeli annem.bir tane daha istiyorbir tanede kızından kalma var ama annem istiyor. Birde taç/bant nerden aldınız /alacaksiniz banada haber verin

Annem benden önce doğumhane katını görmüş oldu çok ilgililermiş normal doğumda 3000 sezeryan 3500 müş bize %15 indirim o hastahanede bide işte böyle 10 güne çıkacak inşallah sonucu güzel gelir
Fiyat iyyms ilgilinolmalarids cok iyi hadi hayrlisiyla dogursaydik

Annem benden önce doğumhane katını görmüş oldu çok ilgililermiş normal doğumda 3000 sezeryan 3500 müş bize %15 indirim o hastahanede bide işte böyle 10 güne çıkacak inşallah sonucu güzel gelir
Cok.iyiymis fiyati uygun geldi bana canim. Bizde bu ay dogum.icin para ayırmaya başladık. Kartlardaki borcu azalttım sukur Allah herkesin borcunu ödeme.kolayligi versin

Canım allah saglıkla giymeyi nasip etsin. Cok güzelmis gecelik ile sabahligin. Terligin altina tabanlık falan gbi birsey yapistiramazmisinki acaba yere yapışmaması icin

Baya ugrastik vallahi annemle 4 saat gezdik yine tam istediğimiz gbi olmadida aldik Sabahligi ayri yerden geceligi ayri yerden aldik ama zaten takim olarakda bole iici mavi disi beyaz takimlar satilinca bz kendimiz takim yaptık
En iyisini yapmışsınız belki daha hesapliya bile gelmistir. Ilk dogum da gezdim ama 2. Dogum da hic dışarı çıkamadım covidden. Cok sıkıldık doğumdan önce su yasaklar azalsada bir haftasonu çıkabilsek dışarı.

Hardal rengı o tam sarı degıl bıse olmaz :))) dıyıp cıkalım aradan

Sürekli üstünde olacak birşey değilki göz alışsın yok ya ben aldım giydireceğim sarı ve yeşil aldım ikisinide giydiririm herhalde
Valla ben nolur nolmaz dış kundağı ilk bikaç gün giydirmicem. Zaten evde oluruz ilk haftalarda giydirmeye gerek de kalmaz diye düşünüyorum.
Canım güle güle kullanın. Bende şimdi bakıyordum nerden aldın indirimleri takip ediyorum fiyatı malum baya pahalı
n11'den aldım, dış kundağı Dr. Baby isimli satıcıdan, uyku gurusunu da Kidolina isimli satıcıdan aldım. bugün gelecek kargolar, daha görmedim o sebeple.

Bu arada terlik olarak benim crocs tipi terliğim var onu götürücem hastaneye, banyoda filan giyerken iyi olur. bi de geçen hafta Bim'e ponponlu terlik gelmişti, çok abartı durmuyor, altı da kaymıyor. Onlardan almıştım, birini hastaneye götüreyim diyorum. Taç filan da almicam belki kırmızı kurdele alırım. henüz çantayı hazırlamadım ama bir tane pijama takımı iki tane gecelik koyucam. Penti'den almıştım. bir de eşofman takımım var onu alırım hastaneden çıkarken giymek için.

msf2407 ben de bundan ve dış kundaktan aldım. Uyku gurusu da başta kundak şeklinde kullanılabiliyor zaten ayrı ayrı almaya gerek yok bence.

Kızlar günaydın . Doğum çantasına gecelik mutlaka almalı mıyız sizce daha önce doğum yapan tecrübeli arkadaşlar . Ya da sezeryan , normal doğum durumuna göre farkeder mi
Ilk doğumda ben normal olursa diye almıştım alttan muayane doğumdan sonra baktıklarında rahat olsun diye bi gecelik bi pijama sezeryan oldum ama ilk yine geceliği giydirin dedim hasta bakıcı altina bagliyo bezi felan onun için daha kolay olur yine öyle goturcem bi gecelik bi pijama Snmmrt
Günaydın kızlar. Bende bunu çok merak ediyorum. Hiç gecelik almadım. 2 gündür sürekli gecelik arıyorum, bulamıyorum. Mutlaka olmalı mı?sezeryan öncesi ve sonrası gerekiyor mu?

Zayıf değil canım normal gayet hepimizin ki aşağı yukarı aynı benimde ilaç 2 tane içmeye devam et dedi 10da sabit çıkmıyo.yukari
Kızlar bende terlik bakcam hastanede giymeye. Süslü alan da var normal plastik tip alan da var. Sizler nasıl aldınız. Lohusa terliği gördüm nette böyle. Bunlar cok mu abartı olur acaba.
Plastik aldım bu süslüyle ben tuvalete felan gidemem sonra eve girmez bu plastigi giy at çöpe
Canım benim aldıklarım bunlar. Sonrada kullanayım diye düşünerek alıyorum bu tür şeyleri . Şu pofuduk terliği hastanede giyeceğimi bile düşünmüyorum ama aldım işte
O pofuduk terligi eve sakla hastanede ziyan olmasın
Günaydın bilgilenelim canlarım
Sezeryanda ne alakaymis ki hurma
Rezene için farklı şeyler söylüyorlar ilk doğumda içtim her gün çokta güzel.sutum vardı ama emin değilim bu sefer içsem mı içmesem mi
Aynen terligi bosa aldim baya sorunlu sagol cnm baya ugrsstk cok gezdik ama gzl oldu
O terligi hastaneye götürme sende evde giyersin
Taç ben bile girmistim orda denk gelip aldım kadife bordo bi taç annemde incili bi taç almış atiyim sonra bakarsan

Kızlar günaydın . Doğum çantasına gecelik mutlaka almalı mıyız sizce daha önce doğum yapan tecrübeli arkadaşlar . Ya da sezeryan , normal doğum durumuna göre farkeder mi

Bazı kadınlar gecelik rahat diyor, bazıları pijama. Ben normalde giymediğim için uygun fiyatlı penye bir gecelik aldım her ihtimale karşı yanımda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…