2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynrn evde bile giyrmeyeblrm hatta yapisiyo yere cok fena

Yine ayniya mal oldu hic ucuz bsy yok fiyatlara agzimiz acik kaldi valla cnm evet yasaklar bitse artk zsten bebek minik olck cikamiycz bari yasaklsr bitsede birz gezsek sarj olsak enerji toplasak

Rezene icin ne duydun ki canim. Taç içinde olur paylaşırsan sevinirim

Günaydın kızlar. Bende bunu çok merak ediyorum. Hiç gecelik almadım. 2 gündür sürekli gecelik arıyorum, bulamıyorum. Mutlaka olmalı mı?sezeryan öncesi ve sonrası gerekiyor mu?
Canım sezaryen oldum pijama takımı almıştım hiç gecelik almamıştım ama dikişli vs olunca tuvalette zorlandım gecelik olsa daha rahat olurdu

Cok.iyiymis fiyati uygun geldi bana canim. Bizde bu ay dogum.icin para ayırmaya başladık. Kartlardaki borcu azalttım sukur Allah herkesin borcunu ödeme.kolayligi versin
Aminn bizde artık bu iki ayda koyarız ben gene sezeryan gibi düşünürüm ne olacağı belli olmaz çünkü

Rezene icin ne duydun ki canim. Taç içinde olur paylaşırsan sevinirim
Tam hatırlamıyorum işte neydi o yüzden yanlış yonlendirmeyim instagramda bi yerde görmüştüm ilk doğumunda kullandım şimdi araştırıp ona göre kullancam
Taclar da bunlar canim

Eklentiler

• 16117481197348123372695023751461.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar sizde ben gibimisnz yurumekte zorluk market poseti tasimakda uzun sure 1 saat araliksiz ev isi temizlik yapmada zorluk yatakta donerken zorluk egilip kalkarken zorluk yaşıyorum sizdede varmi bu sıkıntılar?? Bendemi sorun var merak ettm

Herkes aynı merak etme :))) hele biraz fazla kiloluysan o zaman herşey çok daha zor :)

Canım ben yürürken sıkıntı yok fazla. Ama yürüyüp oturduktan sonra fena Bi şekilde ağrım sızım oluo. Gece sağa sola dönmede sıkıntı yaşıyorum. Ayağa kalkarken hemn hareket etmiyorum ayağa kalkıp 1 2 dk bekliyorum sonra adım atıyorum. Yani sen de deil sorun

Canım sezaryen oldum pijama takımı almıştım hiç gecelik almamıştım ama dikişli vs olunca tuvalette zorlandım gecelik olsa daha rahat olurdu
Canım o zaman bende bulmaya çalışayım 1tane, yedekte dursun. Maxi boylara bakıyorum anneanne geceliği gibiler biraz daha dolaşayım ben

Hmm anladim dmkki cidden 30.hafta sonrası boyle zorluklar basliyo ve hafta ilerledikce artiyo iyce sisko sisko yiyip yiyip yatiyorum kendimi cok kotu hssetmeye basladim boyle acayip kilolu oldum ama normal islerimi bile artik yorularak yapıyorum elden bsy gelmiyo hareket kisitlanmasi hayati cok etkiliyor zormus esime sabah yaşlıların halinden anlıyorum artik dedim .
Bizim geçici birde yaslilarin kalici . Yaşlanınca gerçekten zor olck drmkki tabi nasip olur yaslanirsak

Canım o zaman bende bulmaya çalışayım 1tane, yedekte dursun. Maxi boylara bakıyorum anneanne geceliği gibiler biraz daha dolaşayım ben
Her ihtimale karşı 1 tane olsa iyi olur canım olmazsa da çok sıkıntı değil biraz zorlanıyorsun ama geçici bir süre

Hamileyiz ya ondan herhalde

Evet modeller hic gzl degilya bende zor buldum
Ay giyince psikolojim bozuldu halimi görünce penye ya gobek dev ben ddev dedim bana nolmus boyle bu vücut nasl duzelcek 26 yasnda 75 yaşında givi hssediyorum hem görüntü hem fiziksel hareket zorlanmalarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…