2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay eksık kalmıs yazım, hamileyiz ya ondan herhalde , herkes de aynı olmuo ama cnmm bazıı bünyeler daha dirayetli allah saglık versın işler görulur

Ay eksık kalmıs yazım, hamileyiz ya ondan herhalde , herkes de aynı olmuo ama cnmm bazıı bünyeler daha dirayetli allah saglık versın işler görulur
Aslnda bende baya boylu poslu iri yapılıyim ama 30dan sonra perisanim evde surekli ah uh diye geziyorum okdrda kaslarim vardi karnimda asiri aktif spor da yapiyodum 1 yıldır guclu olmam lazm ama noldu anlamadim babam dun bizdeydi koltuğa otururken ayy oyy yaptım gülüyor bana sanki cok komik anlasa halimi annem deesen ayru cins gel gl bak karnima oynuyoe diyorum anneme ben dokunamam korkuyorum demesinmi biz icindeykendemi hic dokunmadi acaba garip

Atart indirim de sanırım sen sormuştun bu biberonlardan

Eklentiler

• Screenshot_20210127_150648_com.instagram.android.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 28
Bebek mamasi alcak olan varmi nolur nolmaz diye hangi marka alsam ? Ablam.diyo keci sutlu golden goat al aptamilmi alsam golsen goat mi

Bebek mamasi alcak olan varmi nolur nolmaz diye hangi marka alsam ? Ablam.diyo keci sutlu golden goat al aptamilmi alsam golsen goat mi
Büyük paket alma küçük al ben almicam duruma göre alırım eczane her yerde var 5 dakkada alır gelir eşim öyle bisey olursa

Anladım canım sağol dediğin iyi oldu
Avakado baya kilo aldırıyormuş hiç sevmem ama yerim o haftaya gelirsem şayet bi de ikiz topiğinde arkadaş demişti ceviz badem muz süt bal karışımı yapıp içiyormuş çok iyi kilo almış bebeği arayı kapatmış maşallah

Canım o zaman bende bulmaya çalışayım 1tane, yedekte dursun. Maxi boylara bakıyorum anneanne geceliği gibiler biraz daha dolaşayım ben
Canım ben bunlardan aldım ikisini de çok sevdim

Eklentiler

• F8CF53F0-C0C2-4CFF-BDE9-A0251EF67F70.webp
    26 KB · Görüntüleme: 53
  • A5740B3B-C51B-42D4-B364-8CEB9FAB118F.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 53
Aslında benim kilosunda problem yok geçen hafta 2100 civarı dedi doktor ama ben hıc bisey yemiyorum yiyemiyorum o yüzden vicdan yapıyorum biraz avakado bende sevmiyorum malesef o karisimida içemem badem muz ceviz ayrı ayrı yerim sıkıntı yok öyle karışım halinde olunca midem almiyo

Canım ben bunlardan aldım ikisini de çok sevdim
Çok güzeller, beğendim, iyi günlerde kullan canım. Ben midi boy giyemiyorum maalesef. Uzun olması gerekiyor. O yüzden bulamıyorum aradığım gibi denk gelirseniz haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…