2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasta yatışta bir kız bakıyordu oraya o dedi bende sasırdım 750 zam yapmiş sezeryana
Baya fark koymuşlar ya nstye girmedigime sevindim bak demek o yüzden şimdiden sokmadı nasılsa 36dan sonra her hafta nstye gircez 30tl vercez her seferinde sen kaç haftalıktın

Benim hoca doğuma 5000 tl istiyor, hoca ile anlaşmalı özel hastanelerden en düşük ücretlisi 3500 tl istiyor. Hacettepenin hocasi, orda da doğum yaptiriyor, 2 gece özel oda ücreti ödeniyor başka ödeme var mı bilmiyorum.

Arkadaşlar naçizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Hem mesleki tecrübem hem annelik tecrübem doğrultusunda yapıyorum bunu.
Eğer bulunduğunuz şehrin imkanları uygunsa doğumunuzu ( herhangi bir sıkıntısı olmayanlar için söylüyorum) devlette yapın. Zaten normal doğumda önemli olan ebe. Doktorun pek bir fonksiyonu yok.
Ama tabi şuan gerek pandemi olsun gerek büyük şehirlerin keşmekeşliği, insanları malesef özele itiyor.
Ben ilk doğumumu görev yaptığım hastanede yaptım. Zaten küçük bir yerdi, hastanemiz yeniydi. Ebelerimiz muazzamdı. Doktorum sağolsun çok destek oldu.
Ama şuan büyük bir şehirdeyiz ve çalıştığım hastanede malesef doğum bölümü yok.
Şehir hastanesi vs korona riskinden dolayı uygun değil. Dolayısıyla mecburen özele gidiyorum.
Gittiğim hastanede nst ücretli değil. Ücreti 4500 + eğer epidural isterseniz 750 daha ekleniyor.
Ben anestezisiz yapıyorum doğumumu. Yani prenses doğum denilen doğumu istemiyorum. Bildiğini sancımı sonuna kadar çekerek yapıyorum :)
Bu ücrete oda süslemesi, 20 poz fotoğraf çekimi, bebek yenidoğan seti, 6.ayda diyetisyen ek gıda desteği, bebeğin ilk çocuk, göz, kulak muayenesi, topuk kanı ve benim için de 1 yıl Boyunca fizik tedavi, kadın doğum pılikliniklerinde %50 indirim dahil.
Bilgileri sekreterlerden değil de insan ilişkileri biriminden öğrenirseniz daha doğru bilgiye ulaşırsınız.

Senden geçtim ben artık sen almıyorsun bebis alıyor ya sorun yok herseyin yolunda olmasına çok sevindim kuzum insallah saglikla alalım kucagimiza gerisi hiç mühim değil

Baya fark koymuşlar ya nstye girmedigime sevindim bak demek o yüzden şimdiden sokmadı nasılsa 36dan sonra her hafta nstye gircez 30tl vercez her seferinde sen kaç haftalıktın
Allah Allah. Bizim hastanede ücret falan çıkmıyor kız

Masallah ben 2 kiloyu zor taşıyorum catlamasi normal cnm

Maşallah canım sen kilo almasan bile bebis aliyo.merak etme ne güzel işte senin almaman

kızlar böyle birşey gördüm araştırırken. Sarılık olmaması ve biberona alışmaması için mama ya da anne sütü ilk zaman bununla verilebilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_20210128-212457_Trendyol.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 69
kızlar böyle birşey gördüm araştırırken. Sarılık olmaması ve biberona alışmaması için mama ya da anne sütü ilk zaman bununla verilebilir mi?

Sarılık olmaması için sana 2 saatte emzir diyecekler den 1.5 saatte bir besle en az 15gun emin ol olmaz sarılık cnm. Bilmiyorum ama benim bebeğime ben lansinoh yavaş akışlı ile saydığım sütü disardaykenn verdim meme reddi olmamıştı.

çok uyuyorlarmış birde memeden ne kadar süt geldiğini bilemeyiz diye alayım diyorum canım. Şanslıymışsın biberona alışan bebeklerde oluyor.

Öğretmen kızlar sizden bişey rica edicem az önce mebbis e baktım izin işlemleri kısmında çalışabilir raporum işlenmiş fakat şöyle yazıyor analık izni başlama ve bitiş süreleri diyor çbem izne ayrılmadım ama neden analık izni diye görülüyor sizin nasıl yazıyor beni etiket yaparak yazar mısınız lütfen akşam akşam canım sıkıldı yanlış mı yaptılar diye

Kizlar 2 saattir kasilmalarm var 10 15 dk da 1 oluyor hemen geciyor ve asagiya cok baski hissediyorum yemek hazirla ye topla bu saat oldu adm atarken nefesim kesiliyor resmen uzandm gecmezse acile gidicem arabada kullandim bgun 1 saat kadar market pazar fln ondan m oldu acaba bu kdar kasilma

Benimkinde fazla çalışma izni yazıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…