2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen kendini çok yoruyorsun canım geçen günde çok yorulmuştun kasılman olmuştu

Az önce canım mantı çekti, malum şeker var yiyemiyorum, dedim bari brokoli kızartayım üstüne yoğurt dökerim falan. Neyse yoğurdu hazırlarken bi taraftan da yağda biber ve nane yakıyodum ama unutmuşum onu, bi baktım baya yanmış. O sebeple lavaboya döküyordum ki acayip bi duman çıktı ve boğazıma doldu baya öksürdüm 10 dakka kadar, hala da gıcık yapıyor. Bunun beybiye bi zararı olur mu acaba ne dersiniz bi de uyuyo sanırım flaş filan tuttum karnıma belki tepki verir diye hiç sallamadı o beni sallamayınca ben karnımı salladım hareket etti. Şimdi de kafama takıldı neden flaşa tepki vermedi diye. Küçük küçük kafayı sıyırıyorum galiba muhtelen bu çocuk doğunca ben buna çip taktırırım

Sen kendini çok yoruyorsun canım geçen günde çok yorulmuştun kasılman olmuştu
Aslinda bgn hic bisey yapmadim gelen kargolari yikadm 3 5 parca kiyafet bide 1 saat kadar arac kullandm market pazr fln ayakta cok kaldm surekli gezinip durdum gunlerdir evden cikmiyordum sanirim cikmamak dha iyi artik

Aslinda bgn hic bisey yapmadim gelen kargolari yikadm 3 5 parca kiyafet bide 1 saat kadar arac kullandm market pazr fln ayakta cok kaldm surekli gezinip durdum gunlerdir evden cikmiyordum sanirim cikmamak dha iyi artik
Canım 35 in içindesin yani normal bence

Hiç bisey yapmasanda dışarı çıkmak.insani çok yuruyo geçen hafta hastaneden avmye gittik biraz dolaştık o gün belimin ağrısından yatamadım çok kotuydum

Ben sabah arabayla 5 dk lıgna markete gıttım bayılacaktım az kalsınnn Bıse yapmadım deme baya iş yapmıssın

Senden beklemediğim tepkiler bunlar

Hiç bisey yapmasanda dışarı çıkmak.insani çok yuruyo geçen hafta hastaneden avmye gittik biraz dolaştık o gün belimin ağrısından yatamadım çok kotuydum
Evet yaa bazi hamileler nasl geziyor tin tin valla hayret ediyorm biz bi cikioz felc oluyoruz

Evet yaa bazi hamileler nasl geziyor tin tin valla hayret ediyorm biz bi cikioz felc oluyoruz
Bugune kdr ben de gezıodum ama bugun dedım sakin ol kızım .. sanırım artık o kdr aktıf olamacaksın gunlük bır sey de olabılır bılemıyorum kii.. yormamak lazım snrm

Flasha tepkı vermek hıc bilimsel bıse deıl :)) şaka olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…