2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belki seninki tavşandır farı görünce donakalmıştır öksürmek korkuyabilir ama işte sonuçta su kesesi içindeler öksürmekle pırtlasa doğumda öksürtürlerdi bebeemm esprü yapıyorum hee

Ama vücut alışkin değil ki şuan sürekli evdeyiz bi anda çıkınca böyle oluyo
Valla ayda 2 yada 3 defa cikiyormdur bgn markteki eleman tanidik diyor abla yasiyon mu sen ya nerdesn hic gelmiyorsun evden ckmiyorum ki bazen ogluma haksizlik yapiyorm diye dusunuyorm cok uzuluyorm

Baya fark koymuşlar ya nstye girmedigime sevindim bak demek o yüzden şimdiden sokmadı nasılsa 36dan sonra her hafta nstye gircez 30tl vercez her seferinde sen kaç haftalıktın
Ben 30 ama 31 haftalık ile uyumluyum benim daha çok var ayrıca şeker testi her gittiğinde istiyor mu benden istedi tokluk olani

Benim vajinal bölgede fena ağrım var sanki iğne batiriyorlar doktorum enfeksiyon kaynaklı dedi bı kurtulamadim yine ilaç ve fitil kullanıyorum su içmekten bı hal.oldum gec 3 4 defa lavaboya kalkıyorum
Ay aynı ben bugün sol kasik berbat lökosit +3 çıkmış yüksek enfeksiyon dedi bana da fitil ve toz içecek verdi ne inatci birseymis ya

Canım 35 in içindesin yani normal bence
Evet bu kasilmalar dha da sıklaşicak sanki zamanla
Bugune kdr ben de gezıodum ama bugun dedım sakin ol kızım .. sanırım artık o kdr aktıf olamacaksın gunlük bır sey de olabılır bılemıyorum kii.. yormamak lazım snrm
Aynen zaten yorulmaya gelmiyor artik
Kız sen temizlik yapmadın mı daha ne temizliği her.gun temizlik yaptım yaziyosun ne kaldı daha
Ahah adim cikti valla yaa dogumdan once balkonumuzu kapatalim dedik kis balkonu seklinde oda bakalim 15 gnu bulck zaten takilmasi ozmn bi temzlk yapcam bi 10 gun snrada sezryana gidicm insallah
Aman dogum temızlıgı mı kaldı cnm ne takılıosunnn canımızdan kıymetlı mı boşver
Oylede dogmdan once ufak bi tadilat isimz kaldi halledelim dedik oyle yikancak fln seylerm yok hepsini hallettm cok sukur silip supurme iste tadilat sonu bi 10 gun sonrasnda da dogum.olur ins subat son haftasi

Flasha tepkı vermek hıc bilimsel bıse deıl :)) şaka olmalı
Haha bence de bilimsel filan değil bunu yine burda okumuştum kim yazmıştı hatırlamıyorum ama bi iki kişi de "evet tepki veriyor" diye desteklemişti. Bir deniyim, ne kaybederim sonuçta dedim sona yaklaştıkça "kötü bişeyler oluyor" hissi oluşmaya başladı. Takıntılı biri oldum, eşim de hayretle bana bakıyor napıyon sen diyo
Belki seninki tavşandır farı görünce donakalmıştır öksürmek korkuyabilir ama işte sonuçta su kesesi içindeler öksürmekle pırtlasa doğumda öksürtürlerdi bebeemm esprü yapıyorum hee
Öksürmekten değil de baya nefes alamadım. Aha dedim, aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sancı durumu değildir ve bir an evvel geçer

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sancı durumu değildir ve bir an evvel geçer
Tesekur ederim.insallah bel ve kalca arasindaki o ince yer agriyor kasilmalarim gecti uzaninca hatta kasilma olmasn hareketlensn bebis diye cikolata yedim masallah baya hareketlendi

Kolay gelsin ne diyim çok yorma kendini yinede

Tesekur ederim.insallah bel ve kalca arasindaki o ince yer agriyor kasilmalarim gecti uzaninca hatta kasilma olmasn hareketlensn bebis diye cikolata yedim masallah baya hareketlendi
Benimde bu aralar bahsettiğin yer ağrıyor artık normal diye düşünüyorum. Birde sen ekstra yorulmuşsun dinlenince geçiyorsa sıkıntı olmaz inşallah maşallah kuzucuğa

Canım hangi şehirdesin valla İzmir de fiyatlar acayip uçuk en sıradan özel hastane 5000 TL civarı ortalama bir hastane 10000 TL. Devlet hastanesinde öğretim üyesi 6000 TL diyor
Ben bugün fiyat aldım. 10500 dediler 1ayda 2000tl artmış neredeyse. Uçtu gitti fiyatlar izmirde

Efet
Atart nasılsın canım konuşamadık bi kaç zamandır sanki
Canım evet dikkatimi çekti etiket yapacaktım ben de yoktun hayırdır diye. ben iyiyim de bı haftadır boğazımda en son çıkarmadan sonra oluşan yutaktaki ağrı yutkunurken bir şey varmış hissi geçmedi ona çok kafayı taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…